2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29287 بازدید | 4482 پست
سلام دخترا شبتون بخیر امروز رفتم خونه مامانم دمنوش نعنا و نبات برام درست کرد خوردم مث اینکه ی زره به ...

محیا جونم خداروشکررررر که همشون به خیر گذشتن عزیزم خوشحالم روزبه روز حالت بهتره 

ضرر مالی فدای سرتون انشالله که حل میشه همه چی 

الهی بگردم میفهممت بخدا هیچی مثل بودن خانواده کنار آدم نیست اما خب مثل سابق میان و میرن 😍پس اینایی که خودشون یه کشورن خانواده هاشون یه کشور دیگه چطور روزگار میگذرونن انشالله که هرجا باشن به خیر و سلامت باشه 

الهی فسقلی شیرین  بگردم نگران نباش چون اصلا به دل نمیگیره بتمن من👑 ❤️ 🧿 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام‌عزیزم...محیا داداشی منم‌مث تو شده ،هیچی‌نمیتونه بخوره و معدش گیر داره انگاری...خب خداروشکر ک‌به ...

انشالله زودتر خوب شه عزیزدلم ♥️ 

😂😂😁😁واست طلب عافیت میکنم زیاد جیغ و داد سر بلا خانوم نکشیده باشی چون معلوم نیست کجا و کی با امین واست تلافی کنه 😂😂😂😂 شوخی میکنم نترس 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای محیا منم الهی بگردم منم امروز سر هلن داد زدم لباشو برام جمع کرد و بغض کرد مردم اون لحظه میفهمم چ ...

الهی بگردم توت فرنگی صورتی من 🍓💖

ناراحت نباش عزیزم بچه ها دلشون پاک و فوری فراموش میکنن ناخواسته بوده

سلام ساحل جونممممم خوبی؟؟؟دلم برات تنگ شده بود قربونت برم الهی عزیزم چی کشیدی تو🥺🥺سایشون مستدام خد ...

سلاممممم به روی ماهت زهرا جونم 

مرسییییییییی نازنینم انشالله که خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه 💕 💘 

انشالله فدات

ممنون عشق من امروز سرش داد زدم ساحل🥺

الهی بگردم 🙉❤️ تضمین میدم بخشیده و فراموش کرده دلبرکم

سلام‌ب همگی‌صبتون بخیر...بیدار شدم‌چای درست‌کنم،میبینم به به، برف باریده تا کمر😂😂😂(بیاد اون‌کلیپ ...

الهی شکر خدا اینجا و هم برفی کنه انشالله 💃🏻💃🏻دلم میخواد 

عزیزم.الهی سالم و سلامت باشن عزیزانت.خدا رو شکر به خیر گذشته.

سلامممممم هدا جونم مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ انشالله خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه 💕 💘 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من شارژ گوشیم ۷ درصد بعدا میام ادامه رو میخونم 

امروز با دوستم بیرون میرم 

هروقت کرمانشاه میام زحمت می‌کشه بیرون میاد 😂🙉

اینجا دیشب خیلیییییی سرد بود اما برفی نیست 

کلی دوستون دارممممم♥️🍓♥️🍓بعدا میام 

محیا جونم خداروشکررررر که همشون به خیر گذشتن عزیزم خوشحالم روزبه روز حالت بهتره ضرر مالی فدای سرتون ...

مرسی عزیز دلم 

لطف  داری فدات شم 

راستی بابات حالش خوبه ؟

ساحل بی رحمت خصوصیت رو چک میکنی

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

بلههههه، هنوزم ادامه داره❄️⛄️❄️⛄️❄️☃️☃️☃️❄️☃️⛄️⛄️الان رفتم‌ فقط کوچه رو یه‌نگاه کردم،نمیدونی چقد قشن ...

وایییییی چ خوب😁😁😁😁

به به عدسی نوش جونت 

خوب میگفتی مامانتم بیاد تنها نمونه😊

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

وایییییی چ خوب😁😁😁😁به به عدسی نوش جونت خوب میگفتی مامانتم بیاد تنها نمونه😊

فدات عزیزم...اره دیشب یهویی زنگ‌زد گف درو بزن‌من‌پشت درم...محیا یکم هوا بهترشه خودم‌میرم‌دنبال مامان...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ من ...

خوش بگذره بهتون گل

الهی شکر خدا اینجا و هم برفی کنه انشالله 💃🏻💃🏻دلم میخواد

انشالله ک‌میادش، هنوز اول زمستونیم😜

فعلا ک‌ما یک‌هیچ‌جلوییم