2777
2789

من تو شهری زدگی میکنم ک اکثرا قد بلند هستن طرفای غرب و جنوب دیگ خودتون میدونید،اما وقتی میرم مسافرت باااارهااا پیش اومده زول میزنن ب آدم حتی دیدم پلیسا دارن باهم صحبت میکنن اونی ک پشتش ب منه برمیگرده نگام میکنع،حالا من اصن خیلیییی قد بلندم نیستم،۱۷۱با لژ شاید۱۷۵_۶ بشم چاق ام نیستم ولس نمیدونم چی تو مغز آدما میگزره اون موقع ک خیره میشن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا به همه خیره میشن

خانوما هم نگاه میکنن بخاطر همینه تو این سایت پرسیدم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من ۱۷۵ ام واقعا بنطرم قد مهم ترین بخش هیکل و استایل و زیباییه 

و مهم اینه تو چشم میره طرف

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘