2777
2789
عنوان

شوهرم از چشمم افتاده

224 بازدید | 24 پست

نمیدونم چیکار کنم....

خیلی ازش سرد شدم.

همش پشت خانوادشه.پشت خواهرشه.

ازش بدم اومده.

هر چی میگه همش دوس دارم ب حرفش گوش نکنم.

مثلاً میگه ی لیوان چایی بریز همش تو دلم میگم برو خواهره خرابت بریزه برات 😑

دوس ندارم باهام حرف بزنه.

دلم نمیخواد صداشو بشنوم.

تنفر از خودش و خواهرش و خانوادش کل وجودم رو گرفته و اصلا زندگیمبهم ریخته....

عذاب وجدان دارم برای بدنیا آوردن دخترم.هر چند که اون تمام زندگیمه و خدارو شکر که وسط تمام نداریام دخترم رو دارم.

پول ندارم بخوام با یه بچه طلاق بگیرم.اینم آدمی نیست که ب راحتی طلاق بده و منم اصلا روان درد سر ندارم.

نمیدونم چیکار کنم......😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساسات رو بذار کنار عقلانی به قضیه نگاه کن

میدونم سخته ولی تلاش کنی میشه 

ایشون همسر قانونی شما و پدر بچه هست

انتظار بیش از این نداشته باش و برای خودت زندگی کن

خودتو دوست داشته باشی اونم به مرور عاشقت میشه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

خب بشینید زندگیتونو بکنید مگه باید همش پشت یکی باشه اونم آدمه بتمن نیست که نمیتونه باهمه بجنگه بخاطر تو 

خوشت میاد هربار خانوادتو میبینه بعدش بگه تو پشت من نیستبجلو خانوادت و اعصابتو بهم بریزه؟

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب بشینید زندگیتونو بکنید مگه باید همش پشت یکی باشه اونم آدمه بتمن نیست که نمیتونه باهمه بجنگه بخاطر ...

من سر زندگیمم و اصصلا کاری ب کسی ندارم اما خانواده اون همش سعی دارن دخالت کنند و شوهرم این داستان رو واقعا نمیفهمه