2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29268 بازدید | 4482 پست
وای آزگل میگی هستممنم امروز همش احساس خستگی می‌کنم زیاد اوکی نیستمغذا هم میلم نکشید بخورم

عزیززززم🥺

زهراجون واسه سنگین‌بودنته، زیاد بخودت فشار نیار.

گاهی خودمم‌از خستگی میل غذا ندارم

بگردم،استراحت‌کن‌گل

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
فدات عزیزم والا جونم در اومدتا الان ی دوش گرفتم جاتون خالی مامانمم مهمونه اونم ی قرمه سبزی بار گزاشت ...

اوه اوه،کدبانووو،،،خسته‌نباشی‌خانوووم

دست‌مامان گلتم درد نکنه،انشالله همیشه سلامت باشن‌ک واسه محیای ما قرمه سبزی بار بزارن...🧿🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا از دست تو 🤪😁😁😁😁سعید 😎😎😎

بقول سحرناز(شبهای بربره) ها ایییییی سعید ک وَگوفتییی،اییی ک بید🤣🤣🤣

عزیززززم🥺زهراجون واسه سنگین‌بودنته، زیاد بخودت فشار نیار.گاهی خودمم‌از خستگی میل غذا ندارمبگردم،است ...

قربون تو مهربونم آخه کارام میمونه گلی

پاشدم جارو کشیدم و میخاستم گردگیری کنم و پاکسازی کابینت که چشم آزگل جونم اونو نگه میدارم برا فردا

😘😘😘😘

قربون تو مهربونم آخه کارام میمونه گلیپاشدم جارو کشیدم و میخاستم گردگیری کنم و پاکسازی کابینت که چشم ...

اره گلم

حتما استراحت کن عزیزمم

انشاااالله، نتیجه اش رو حتما بهمون بگو🥰

چشممممم جانم ❤️

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام‌گلمخسته‌نباشی...

سلام به روی ماهت مرسی عزیزم 💕💘💕💘

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

از ۱۳صفر نگین ک‌واسه‌من خیلی عالی بود بخداهم‌خودم‌هم شوهرم‌ واسه نیت هامون رفتیم‌خرید.و‌جفتمون‌ اوکی ...

خداروشکرررر عزیزمممممم 🧿 💘 🧿 💘 

دستت درد نکنه ساحلی، واسه رفیقتون‌میخوام...آقا کبدشون چرب شده😏

خواهش میکنم 

منم چون واسه رفیقمه چیزای در دسترس و خونگی گفتم با خوراکی سه سوته حل کنه 😂💖

نوش جونش بهش حق میدم کی می‌تونه از فست فود بگذره 

ازگل همون سرد و گرم رو باهم نخوردن یا آب سرد رو نخوردن نصف بیشتر مسیره

بهش سلام برسون ✨🫀