2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19408 بازدید | 2988 پست
من بشدت به فنگ شویی علاقه دارم ، و اینکارو انجام دادم ، از پارسال تا الان تمام وسایلایی که بهشون نیا ...

این خیلی عالیه رسپینا جان 👌👌👌👌👌👌👌

زندگی به سبک مینالیست فوق العاده آرامبخشه 😍😍

خوشحال میشم تجربه هاتو در این زمینه با ما هم به اشتراک بزاری 🌹🌹

و پیشنهاد میکنم این کتاب رو حتما حتما بخونید ، خیلی قشنگه👈👈 زندگی دومت زمانی آغاز میشود که می فهمی ...

خیلی ممنونم بابت معرفی کتاب 🌹🌹🌹

رسپینا پی دی اف کتاب رو دارین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام سارا جونم خوبی!؟بله کاملا موافقم منم تا زایمانم انجام میدمراستی سارا جونم من یه کاری می‌کنم گفت ...

سلام زهرا منم در این مورد خیلی شنیدم

قبلا هم توی تاریخچش هفت شین ( ش) بوده تغییر کرده

ولی من پارسال نزدیک عید یه پست در مورد رعایت کردن چیدمان هفت سین هم گذاشته بودم که مثلا توی یه کاسه برنج یا گندم میزاشتیم روش یه تکه طلا میزاشتیم یه عقیده بود که این روش باعث میشه برکت و طلا به سوی خانه روانه بشه من پارسال انجام دادم و طلا هم خریدم 😊

انشالله امسال هفت سینمون رو با همکاری هم اصولی میچینیم زهراجون

بری بخونی یه مقاله اس به زبون ترکی عالیه آدم کیف میکنهالبته من به همه سنت ها و آیین ها احترام میزارم ...

چی سرچ کنم زهرا ؟؟

آیین هفت سین به سبک آذری بنویسم؟؟؟

منم باهات موافقم آزگل جان من و همسرم در این مورد عین دوتا دوستیم نگاه می‌کنیم ولی بی منظور در مورد ت ...

زهرا جون خیلی خوبه که محصولات شیمیایی رو استفاده نمیکنی 👌بدون ضد آفتاب پوستت مشکلی نداره؟ منظورم لک و ...

سلام دخترا صبح همگی 

امیدوارم اول هفتتون رو با انرژی عالی شروع کنین 💜💙💜💙

راستی من معمولا میام اینجا صفحه هایی که نخوندم رو می خونم ولی از ریپلای هایی که ازتون می بینم متوجه میشم که خیلی از پست هاتون رو ندیدم و میرم دوباره می خونم

خلاصه اگه پیامتون رو ندیدم و جواب ندادم دلیل بر بی تفاوتیم نزارید 🙈🙈🙈 لطفا اگه سوالی داشتین بار دیگه ازم بپرسین جواب میدم خوشگلا

اگه از من بپرسی میگم :

تمام پختگی و بالغ شدن ها از یه جدایی شروع میشه

جدا شدن از یک وابستگی ...

جداشدن از یک امنیت ...

جدا شدن از یک عشق ...

جدا شدن از یک قدرت ...

و ...

جدا شدن از هر چیزی که فکر میکنی بدون اون پوچ میشی .

ولی جدایی ها اتفاق میوفتن تا بهت یاد بدن که تو بدون هیچ چیزی پوچ نمیشی

تا یاد بگیری تو فراتر از اتفاقات بد زندگیت هستی و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن

تا تجربه کنی و قوی تر بشی

تا خودت رو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که منتظر قدم هات هستن

و دنیات اونقدر بزرگ هست که توی چهار تا اتفاق بد خلاصه نشه .

خوب دوستان عزیز بریم سراغ وارد کردن انرژی مثبت به خونه هامون 😍

ما قراره جوری برنامه‌ریزی کنیم که تا پایان اسفند ماه کل پاکسازی‌هامون تموم بشه ...
اینطوری می‌تونیم در اسفند به کارهای شخصی خودمون (مثل خوشگلاسیون 😄) برسیم چون قراره ملکه‌وار کنار سفره هفت سینمون بنشینیم و کل خانواده از وجود ما انرژی بگیرن

دخترا میدونین بیشترین لذت پاکسازی کجاشه؟؟

ضمن اینکه انرژی توی فضا رد و بدل می‌شه، کلی هم جای جدید باز می‌شه بعد از تموم شدن پاکسازیمون می‌بینین که اشیاهاتون رو می‌تونین توی یک کشوی جدید و خالی بذارید 👌👌😍

لطفا ضمن پاکسازی تجربیات و نکات مفیدمون رو با هم به اشتراک بذاریم تا کمک حال همدیگه بشیم

اول کار اشیا رو به سه قسمت تقسیم کنیم

1. اشیای کهنه 👈 این‌ها رو باید رد کنیم و از شرشون خلاص بشیم

2 . اشیایی که اندازه و مناسب ما نیستند 👈 مثلاً لباس‌هایی که به تن ما زار می‌زنند. این‌ها رو باید اهدا کنیم تا به دست کسی که براش مناسبه برسه

3 . اشیای قابل فروش 👈 یک سری اشیا هم هستن که می‌تونیم بفروشیم

خوب خانوما با اجازتون این هفته رو اختصاص بدیم به پاکسازی کشوهای خونه‌مون

حالا چرا پاکسازی کشوها؟؟؟؟

کشوها معمولاً پر از وسایل اضافی و بی‌استفاده هستند که فقط جا اشغال می‌کنن

تعداد کل کشوهایی که توی خونتونه چندتاست؟؟؟

برای من 22 تا کشو هست 😊

باید جوری برنامه بریزم که تا آخر این هفته پاکسازی کشوهام تموم بشه

دوستان لطفا لطفا لطفا توی پاکسازیتون شک نکنین بزارین قانون خلا توی زندگیتون به جریان بیوفته هر چیزی که به مدت 6 ماه استفادش نکردین یا سعی کنید استفادش کنید یا ازش دل بکنید