2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19031 بازدید | 2949 پست
@دخترساده6565 سلام فرشته جون خوبی عزیزم ؟؟؟

سلام مرسی 

شما خوبی

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونطور که میدونید تا عید چیزی نمونده 😍😍پس اگه موافقید یه برنامه بریزیم و واقعا فضای زندگیمون رو پ ...

سلام سارا جونم خوبی!؟

بله کاملا موافقم منم تا زایمانم انجام میدم

راستی سارا جونم من یه کاری می‌کنم گفتم به شما هم بگم

سفره هفت سین که میگن به این معنا نیست که هفت تا چیز با سین شروع بشه

تو تاریخچه ما ترکا میگن یئدی سین یعنی هفت تا درواقع میگن تانرینین برکتلریندن یئدی سین دوزمک

یعنی هفت تا از برکت های خدا که شامل برنج یا گندم یا سمنو  

سبزه ماهی و آب و آینه و شمع و تخم مرغ و سیب و سکه. 

سرکه و سیر و سماق به ترتیب ترشی و تلخی  هستن اصلا خوب نیست سر سفره تحویل سال باشه من امسال نذاشتم و اون بالایی ها رو گزاشتم که شکر خدا بهتر از تموم سال هامون بود

یه سرچ برن سارا جونم ببین  

سلام دوستان صبحتون بخیر انشالله روز تعطیلی عالی داشته باشید من و پسرم تنهایم شاید ی سر رفتیم پیش مام ...

محیا جان ممنونم از تجربت خانمی

در کل حرفات حقه

پیگیرشون بشی فک میکنن چه خبره 

منم اوایل اینجوری بودم الان نیستم ولی 

سلام دوستان صبحتون بخیر انشالله روز تعطیلی عالی داشته باشید من و پسرم تنهایم شاید ی سر رفتیم پیش مام ...

البته بگم زیاد به حرف همسرت فکر و اهمیت نده مردا همینجوری یه چی میگن کلن قصد و منظوری ندارن

انشالله بسلامتی،دندوناتو درست‌میکنی و بینیتم عمل میکنی میشی یه داف واقعی🤭🤭🤭🧿محیا جونم قطعا ک‌اون ...

منم باهات موافقم آزگل جان 

من و همسرم در این مورد عین دوتا دوستیم 

نگاه می‌کنیم ولی بی منظور 

در مورد تیپ و قیافه و لباسای مردم نظر میدیم راجبش حرف میزنیم تازه همسر من میگه به دوستایی دارم جلو زنشون پیغمبرن پشتش همه کار میکنن به نظر من آدم باید خود واقعیش باشه و مردا خوب آب زیر‌کاه بودند بلدن همین که پنهان نمیکنن از ما به نظر من خوبه تا وقتی نباشیم همه کاراشونو بکنن همسر من نگا میکنه میگه هیشکی همسر خودم نمیشه نگادمثلا کی چی خودشون از شکل آدمیزاد درآوردن

مردا بیشتر ساده پسندن همسر من حتی دوسنداره من کرمپودر داشته باشم آرایشم همیشه یه خط چشم و سرمه و رژ رنگ لبه حتی ضد آفتاب هم نمیزنم مخالف روتین پوستی و محصولات شیمیاییه کلا

سلام دوستان نازنینم شب همگی بخیر امیدوارم روز خوبی رو گذرونده باشین

خدایا شکرت بخاطر اینکه سالمیم

خدایا شکرت بابت دخترم 

خدایا شکرت که دخترم داره جیش کردنو یاد میگیره

خدایا شکرت که مادر همسرم ذهنش باز تر شده

خدایا شکرت بخاطر هواسم

خدایا شکرت بخاطر نزدیکی‌مادر همسرم و کمک حالم بودند

خدایا شکرت بابت همسرم که از جونش مایه میزاره برامون

خدایا شکرت که همسرم پیش خانواده اش نظر منو پرسید من خوشحال شدم از احترامش

خدایا شکرت بابت آرامشی که توی وجودم هست 

خدایا شکرت بابت فراوانی و برکتت

خدایا شکرت که فلکه آب خونمون درست شد و خرج ننداخت گردنمون