2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16518 بازدید | 2578 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا این چ حرفیه خوشگل خانم شما بودنت ب تنهایی نعمت 😜

محیا پیرو اون‌تاپیکه😄

گفتم‌بیایم  خونه خودمون بحرفیم

اونجا خونه مردم بود🤭🤭🤭

اره منم علاقه دارم‌ب این‌سبک‌از لباسا

من چنروز پیش یه کفتان خریدم حالا عکسشو خواستی میزارم‌ببینی.خیلی اوکیه.دوسداشتی از اینا بخر.گرمم هستن...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام دوستان🌹

امیدوارم حال دل تک تکتون عاااالی باشه🥰

تاپیکتون رو خیلی دوست داشتم دنبال کنم و چالش هارو انجام بدم ، چون هم خیلی دوست داشتم و هم خیلی نیاز داشتم بهشون، ولی من هر دفعه که اومدم با یه حجم زیادی از پیامها و چت های صمیمانه روبرو شدم که سخت بود چالش ها و پیامهای هدف دارو پیدا کنم ، از خوندن پیامهای صمیمانه تون لبخند میومد روی لبام و البته حسودیم شد از صمیمیت تون🤦‍♀️☺️☺️ امیدوارم که همیشه همینطور عالی و دلسوزانه کنار هم باشید و نور توی مسیر زندگیتون باشه😍

یه پیشنهاد دارم لطفا ( اگه امکانش هست) یه تاپیک با همین موضوع بزنید و لطفا قفلش کنید که فقط پیامهای کلیدی داخلش باشه که ما هم بتونیم چالش هارو انجام بدیم و توی چت ها گم نشیم که پیدا نکنیم ، و یه تاپیک دیگه با همین موضوع برای چت کردن و گذاشتن گزارش روزانه یا درددل کردن و حال خوب دادن و ایده گرفتن 🥰 من خودم شخصا فقط چالش آب رو تونستم پیدا کنم و توی تاپیک قبلی چالش دستکش رو دیدم🤭

خیلی هم دوست دارم انجام بدم ولی واقعا نمیتونم پیداشون کنم چون خوندن ۱۵۰ و خورده ای صفحه واقعا زمانبر هست ، ببخشید طولانی شد ، ممنون که وقت گذاشتید و خوندین🌹 

منم هیچ کدوم رو نمیتونم تنها بمونم 😂😂😂ترجیه میدم خودمو دعوت کنم جایی حتا اگه نخوان

کی هست که تو رو نخواد ساحل ؟؟؟😍😍😍

ساحل یاد دوران دانشگاه افتادم یکی از بچه ها تولدش بود چند تامون رو کافی شاپ دعوت کرده بود یکی از بچه ها رو که دعوت نکرده بود ( زیاد باهاش صمیمی نبود دورادور  همدیگر رو می شناختن ) اون دختره شنید که ماها قراره بریم تولد گفت منم میام 😉 یکی از بچه ها گفت آخه تو رو دعوت نکرده !! گفت چیکار کنم به من ربطی نداره منم میام 🙈🙈🙈🙈

خلاصه روز تولد رفتیم و دیدیم واقعا این خانوم هم اومده .

رفت پیش صاحب تولد و گفت خانوم فلانی من مطمئنم شما فراموش کردین من رو دعوت کنین ولی ادب من کجا رفته ؟ من اومدم تا شما ناراحت نشین 😊😀😆

رفتم بم گف تا۸ام صبرکن ولی خیلی نگرانم هی میگم روغن کرچک بخورم بعد میگم ضرر نداشته باشه این روزا دائ ...

عزیزم دکتر منم بی خیاله من خودم پیگیر همه چی میشم

ایشالا که خیره نگران نباش مامان منو چهل هفته ختم بارداری دادن با آمپول فشار زایمان کرد ولی دکتر شما میخاد تا دو هفته دیگه صبر کنه آدم میترسه

اره محیا، شهر‌ما هم یخ‌میزنه‌همه‌جیز 🥶من اصلا حیاط نمیرم.مگه‌اینکه‌کار ضروری داشته باشم مثلا بخوام‌ ...

آزی ولی من حیاط دوست دارم  ولی همیشه آپارتمان بودم فقط خونه مامان بزرگم حیاط دار بود😊😊

میدونی من چیه حیاط رو دوست دارم اینکه شب توی سرمای شدید بری wcحیاط بعدش یخ بزنی بیای زیره لحاف 👌👌😍😍😍😍😆😆😆