2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16292 بازدید | 2542 پست
بچه ها تا حالا میوه با سرخ کن خشک کردین با سرخ کن ؟ من چند وقته تو ذهنمه ولی نمیدونم خوب بشه یا نه؟

بله عالیه منتها میوه  مثل سیب و موز و به رو خشک کردم 

پرتغال و کیوی و .. رو نمی‌دونم چطوری میشه  

توی هواپز هالوژنی هم خشک کردم اینم خوبه بد نیست منتها مزه خوبی رو نداره یه طعم گس دما دیده  رو داشت 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

😂

😂😂😂😂😂😂😂😂من تا فردا 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ سردشون‌نیمشه😅ینی‌گرم اونورا؟؟؟

آزگل جان اینجا زیاد سرد نیست 

خورشید خانم ما با تمام قوا  هستش 

فقط غروب که میشه کم کم سرد میشه 

ما خونمون پنجره  که نور خورشید  داشته باشه نداریم واحد های رو به رومون نور گیر هستند اونها  تو زمستون خیییلی کم  بخاری روشن میکنن 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
😂😂😂😂😂😂😂😂من تا فردا

😅😅😅دقیقا

پس‌منم

الان‌امین‌و‌حامد‌میگن دیوانه شدن اینا😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
پوول😂😂😂مدرک دکترا😂😂😂🤣🤣

نه من دلم نمی‌خواد خودم دکتر باشم چون شب نخوابی داره 

من دلم بچه دکتر میخواد یا خواهر دکتر باشم 😂😂😂😂😂😂

ایشالا سرهممون بیاد😅😅😅

آمین 🤲😂😂😂😂😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
نه من دلم نمی‌خواد خودم دکتر باشم چون شب نخوابی داره من دلم بچه دکتر میخواد یا خواهر دکتر باشم 😂😂� ...

عزیزم 😁 ان شاءالله  🤲😊 

ساحل جان داداشات در حال تحصیل  هستند  

محیا منم جایی که مامانم و دخترم باشه بهترین جای دنیاست برام 😍😍😍😍تنهایی نمی تونی خونتون بمونی محی ...

منم هیچ کدوم رو نمیتونم تنها بمونم 😂😂😂ترجیه میدم خودمو دعوت کنم جایی حتا اگه نخوان

آزگل جان اینجا زیاد سرد نیست خورشید خانم ما با تمام قوا هستش فقط غروب که میشه کم کم سرد میشه ما خو ...

چ خوب ،‌من‌سرما رو دوسندارم

هرچند،گرما هم‌دوسندارم😂بخصوص تابستون‌امسال بشدت افتضاح بود هوا

خونه‌من‌نورگیره خواهر،صبا تا ساعت‌۱۰ونیم اینا، قشنگ‌خورشیدخانوم‌رومونه

منم‌میرم‌دراز میکشم زیر‌نورش کیف‌میکنم😂😂😂حمام‌آفتاب البته با لباس😂😂😂

نه من دلم نمی‌خواد خودم دکتر باشم چون شب نخوابی داره من دلم بچه دکتر میخواد یا خواهر دکتر باشم 😂😂� ...

پس‌ انشالله در آینده میرسی ب خواستت

خدایاشکرت بابت‌ ناهار خوشمزه ای ک‌درست‌کردمخدایاشکرت بابت حساب بانکیم ک پرهخدایاشکرت بابت ماشینم ک‌ر ...

عزیزم انشالله همیشه عزیزانت سلامت باشن ✨ 🫀 مخصوصااااا مامان♥️🧿😍

آره آزگل جانم.دارم گواهینامه.ولی میترسم

ترس نداره، بشینی‌همش‌بری بیرون، ترست‌میریزه

حیفه‌توروخدا