2777
2789
عنوان

فرض کنید داداشتون یکیو میخواد و شما مخالفید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان رفتین سر خونه زندگیتون؟ آخه مال من باباش مخالف بود قبلا الان خواهراش هم مخالفن این خواهرش خیلی ...

کل خانوادش مخالف بودن ولی خودش عاشق ومجنون.برا همین گوش نداد به حرفشون  الانم باهمیم خیلیم خوشبختیم 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

ما واسطه رفته بودکه با باباش صحبت کنه باباشو راضی کنه اول رفته بود با خواهر برادراش حرف بزنه برادراش ...

استاتر اون پسر چرا هیچ کاری نمیکنه. خیلی زشت بوده شما واسطه فرستادین حتی موافقت هم کنن دیگه ارزش نداره

الان رفتین سر خونه زندگیتون؟ آخه مال من باباش مخالف بود قبلا الان خواهراش هم مخالفن این خواهرش خیلی ...

ببین از این بلاتکلیفی و نگرانی حرف برن ولی در مورد خانوادت اصلا.پشت اونا باش همیشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
علت مخالفت رو میدونید؟پسری که باهاش هستید طرف شما رو میگیره یا خواهرش رو؟

الان از دست رفتار برادر من بعنوان بزرگترم ناراحتن چون پدرو مادرم فوت شده 

و راستم میگن برادر من ادم فوقالعاده مزخرفیه اصلا نمیدونه چی از دهنش در میاد 

پسر منو دوسم داره ولی دیگه خانوادش حرفشو گوشنمیدن میگن دوبار بحرفت گوش دادیم اومدیم جلو رسوامون کردن اینا بلد نیستن دختر شوهر بدن

من خودم اگه خواهر داماد باشم ک اگر دختر مورد اخلاقی نداشته باشه واقعا دخالت نمیکنم 

دل و خواسته ی داداشم مهمه ن من. 

واقعا با دخالت خودتونو مدیون نکنید.

و دوم اینکه اسی جان بنظرم نباید ب خواهرش التماس کنی ک دلش ب رحم بیاد 

نباید اونقد خودتو حقیر کنی که 

محترمانه حرف بزن دنبال ترحم و رضایت اون نباید باشی 

بنظرم راضی کردن اعضای خانواده اش وظیفه ی اون پسره نه تو

اینکه شما خواهر ایشونو موافق کنید خیلی زشته 

اقا با زبون بی زبونی داره میگه 

خوب من سعی خودمو کردم نشد 

توام بیا یه سنگی بنداز شد شد نشد نشد 

اقا که نتونه شما بتونی ؟

زشت نی بری بگی توروخدا پدرت مادرت ...راضی کن بیاید منو بگیرید 

به نظر من کلا این کار اشتباه هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
استاتر اون پسر چرا هیچ کاری نمیکنه. خیلی زشت بوده شما واسطه فرستادین حتی موافقت هم کنن دیگه ارزش ندا ...

نه ما واسطه نفرستادیم واسطه از فامیلای پسره بوده یا مثلا همکار پسره بوده اومده سمت ما حبت کرده ما گفتیم اشکالنداره موافقیم رفته سمت اونا گفتن نه

اصلا و ابدا خانوادتو سر همچین چیزی کوچیک نکن بعدا چوبشو میخوری

اگه پسره واقعا مرد بود نیازی نبود شما بری با خواهرش صحبت کنی

ظاهرا با ۳۹ سال سن هنوز بزرگ نشده

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

عزیزم مهم خودتی و اون اقا

تو خودتو دخالت نده خود اقا باید بتونه راضیشون بکنه

بعدشم از الان بهت بگم خانواده ای که ناراضی باشن گند میزنن به زندگی بچشون 

هرچقدرم اقا عاشقت باشه متاسفانه متاسفانه بعد ازدواج تحت تاثیر حرفای خانوادش قرار میگیره

الان از دست رفتار برادر من بعنوان بزرگترم ناراحتن چون پدرو مادرم فوت شده و راستم میگن برادر من ادم ف ...

بابت فوت پدر و مادرت تسلیت میگم عزیزم🖤

منطقی نیست رفتارشون چون رفتار برادرت رو پای تو دارن مینویسن 

بعدم پسر ۳۹ سالشه از هر نظر بالغه

به نظرم خود پسر با خواهرش صحبت کنه شاید بیشتر تاثیر داشته باشه بهتره دو تایی برید