2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12056 بازدید | 1824 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌ب همگی 

صبتون بخیر، انشالله ک‌ روز خوبی رو شروع کنیم...

دیروز کلی ذوق کردم‌بابت یه‌موضوعی...پسرم‌ ک واس روز مادر برام‌ نامه‌نوشته بود ،دخترم مثلا رفت‌نوشت با ۲تا قلب، بهش گفتم‌ مامانی خودت بخون‌چی‌نوشتی،اینا رو گفت و من‌ فیلم.گرفتم ازش یواشکی...

بسم‌الله الرحمن الرحیم😁

سلام مادرمهربانم،زیبای‌من،من با قلب کوچیکم کنار شمام مادر مهربانم.من کنار شما زیباهستم،ایشالا شما هم زیباباشی خانم زیبای من🥹🥹🥹

باورتون‌ نمیشه وقتی‌ اینا رو‌میگف من 🥹این‌بودم ،پسرم😳این بود...خدایا شکرت بابت این‌همه خوشبختی..

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وااای،دخترا🤣🤣🤣دخترم کراش زده رو شاهرخ استخری🤣🤣🤣از جوکر ک شرکت‌کرده بود خوششش اومدا ازش،الانم خ ...

ای جانممم❤️❤️❤️😄😄😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام‌ب همگی صبتون بخیر، انشالله ک‌ روز خوبی رو شروع کنیم...دیروز کلی ذوق کردم‌بابت یه‌موضوعی...پسرم‌ ...

سلام عزیزم صلح بخیر 

ای خداااااا😍😍😍

خداروشکر بابت وجود دوتا میوه زندگیت آزی

سلام عزیزم صلح بخیر ای خداااااا😍😍😍خداروشکر بابت وجود دوتا میوه زندگیت آزی

قربونت عزیزم

محیا خیلی ذوق مرگم🤣🤣🤣

آخه میگم.چجوری اینا بذهنش رسید، مث همین‌سخنرانا رفت‌بالای مبل وشروع کرد بخوندن😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
قربونت عزیزممحیا خیلی ذوق مرگم🤣🤣🤣آخه میگم.چجوری اینا بذهنش رسید، مث همین‌سخنرانا رفت‌بالای مبل وش ...

عزیز دلم 

آزی بچه های این دوره خیلی باهوشن 

تو گوشی میبینن تو مدرسه حتما دیده 

دیروز اجیم ب مامانم میگفت مامان حیف پول ندارم 

وگرنه میرفتم برات کیک و گل و کادو میخریدم 😥😥😄😄😄

سلام‌عزیزم...بله، دستش درد نکنه امین‌ خان...😂چشم‌بزرگیتو‌میرسونم ب رفیقتون عشقم😁دست حامد ،درد نکنه ...

مرسییییییییی نازنینم 

اره 😍🥺😍🥺😍جات خالی 

اگه بودی مطمئنم کلی انرژی می‌گرفتی و ذوق میکردی از انرژی شون 

انشالله همه جوونا شاد و سلامت باشن 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
وااای،دخترا🤣🤣🤣دخترم کراش زده رو شاهرخ استخری🤣🤣🤣از جوکر ک شرکت‌کرده بود خوششش اومدا ازش،الانم خ ...

ای جونم😁😁😁😁😀

باز بلا خانوم یک هیچ از من جلوتره 

من بچگی رو اقایون   فیتیله کراش میزدم 

ولی اعتراف میکنم هیچ وقت کراشم عمو قناد نبود☺️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام ساحل خوش بگزره میری کرمانشاه ب سلامتی؟؟

سلاممممم محیای خوشگلم 

نه فدات 

حامد می‌گفت اونجا خوش میگذره و مسیر خوشگله 

واقعا هم همینطور بود

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام گل من خداروشکر که بهت خوش گذشته عزیزدلم

مرسییییییییی زیبای من سلام به روی ماهت

😂😂😂😂😂عزیزممممممم 

چقدر دنیای پاک و شیرینی دارن 😂😂😂