2777
2789

به شوهرم گفتم فلانی آدم مرموز و خطرناکیه معلومه سیاست داره و خیلی زیرکه 

شوهرم گفت از کجا فهمیدی ؟

گفتم ؛ از برخورد های که باهاش داشتم کاملا معلوم بود نه فقط من بقیه هم اینجور راجبش فکر می‌کنن

شوهرم گفت؛ آدم سیاستمداری و زیرکی هست اما اونقدر که فکر می‌کنی زرنگ و خطرناک نیست از اون آدماست که اگر باهاش سرشاخ بشی احتمالا میشه دستش رو خوند 

به شوهرم گفتم؛ از کجا می‌دونی ؟

شوهرم گفت؛ اگر آدم خطرناک و بلدی بود اگر سیاست در خون و گوشتش بود تو جای اینکه فکر کنی آدم خطرناک و مرموزی هستش میومدی میگفتی فلانی آدم ساده و احمقی هستش.

اون اگر اونجوری که تو فکر می‌کنی خطرناک و سیاست داشت تو هیچ وقت نمی‌فهمیدی

آدما که سیاست در وجودشانه خودشونو پیش بقیه ساده نشون میدن نه زرنگ و مرموز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین منم همیشه فکر میکردم یه بنده خدایی چقد ساده و بدبخته بعد که شناختمش دیدم هفت خط تر از خودش نیس یه جوری سیاست داره ک تو عمرم آدم به زرنگیش ندیدم

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

آفرین منم همیشه فکر میکردم یه بنده خدایی چقد ساده و بدبخته بعد که شناختمش دیدم هفت خط تر از خودش نیس ...

دقیقا آدما سیاستمدار و خطرناک خودشانو ساده و احمق نشون میدن