2777
2789
عنوان

بچها شما لباس زیر میندازید لباس شویی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست
والا وسواس ای چیز نداشتم که اضاف شد

من خودمم وسواس دارم 😂

ولی اینجوری خیالتم راحته

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس زیرو حداقل با بقیه لباسا ننداز عزیزم 

جدا بنداز 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه میندازم ظرفشویی

به پره ها ظرفشویی گیر نمیکنه؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

من اصلااااا هیچ کدومشو ماشین نمیندازم 

حتی زمانی هم ک تازه میخرم واسه بار اول میخوام بپوشمش با دست میشورم

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
آحه من چندشم میشه لباس زیر شوهرم بشورم اونم عمرن خودش بشوره

لباس زیر هر کدوم تون رو جدا روشن کن احتمال عفونت هم کمتره

لباسای معمولی رو هم جدا

ولی یه سبد مخصوص داشته باش مخصوص لباس زیرای چرک وقتی بیشتر شدن بنداز ماشین

یکی دو تا بندازی گناهه آب زیاد مصرف میشه

مینی واش بگیری که دیگه راحتی

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

لباس زیر جدا با دست میشورم

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

آحه من چندشم میشه لباس زیر شوهرم بشورم اونم عمرن خودش بشوره

والله رو لباسشویی خودش یه گزینه داره برای شستشو لباس زیر ، بعدم تو افتاب خشک میشه دو روز.. 

بعد اینجا میگن نه با دست میشوریم

البته خب برای جلوگیری از عفونت و .. میگن با دست بشوریم بهتره .. 

ولی شما یا با دستمش بشورید لباس زیر همسر رو تو حموم ، بعدشم دوش بگیرید 

یا همون بندازید لباسشویی ولی جدا از بقیه لباسا باشن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !