2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 1313 پست
اره دقیقا واسه فرزند کلی دردسر داره 😤واسه همسر هم همینه اما کمتر فقط باید وکالت بده که تحت حمایت ما ...

شوهرتو 🤦🏻‍♀️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
منم سپه ام‌ساحلی

عزیزم😍😍😍😍به دل خوش استفاده کنی ازگل جونم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله،اینجوریاست😎میگن‌کارماست، یا کار اوناست😂😂😂😂

البته اون که بلا خانوم رو داره تورو داره شازده رو داره که کلی مراقبشن 🧿❤️🧿❤️ خداروشکررررر 

البته اون که بلا خانوم رو داره تورو داره شازده رو داره که کلی مراقبشن 🧿❤️🧿❤️ خداروشکررررر

عزیزی🤍

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آره خداروهزار مرتبه خیلی 😁😁😁😁😁ی ۷۰۰ تومنم پول محصولات اونم بزنن خیالم راحت بشه پولامو جمع کردم ...

انشالله خدا به پولت برکت بده محیا جونم لذتش رو ببری😙😙 منم امروز لباس فروشی بودم وای نمیدونی چه سارافن های کتان مناسب یلدا آورده بودن یکی از یکی قشنگتر چند باری خواستم بگیرم ولی مقاومت کردم 😊 آخه واسه یلدا لباس دارم که هنوز افتتاحش نکردم 

بچه ها من چشم درد گرفتم تخم چشم چپم درد میکنه 👀😕

فاطمه جون یکم به چشمات استراحت بده 

جای پرنور نباش 

نگاه کردن به گوشی موبایلم یکم کم کن

و اینکه با چشمای باز بخور بده به چشمات اگه دستگاه داری که هیچ نداری همین کتری جوشید جشاتو باز بزار با فاصله بهشون بخار بده انشالله که خوب میشی عزیزم

سلام دخترا چطورین ؟

من باحالی داغون زیر پتوم دراین حال🤕😷🤒🤧

یه تنگی نفس وحشتناکم گرفتم 😣

الزایمرم گرفتم یه جمله چالش اب هی یادم میره همش باید نگا کنم چیه گاهیم ازخودم یه چیز جدید میگم😅

میگم دمنوشی چیزی بلد نیستین توحاملگی خوردنش مشکل نداشته باشه؟ 

حال دکتر رفتن دوساعت تو نوبت بودن ندارم باید با پتو جعبه دستمال کاغذ برم