2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 8359 بازدید | 1324 پست
سلام دخترا...روز جمعتون بخیر...چخبرا؟چ کردین‌واسه شب یلدا؟؟؟من ک شوهری،کمی بی حاله،اگه بهترشه، میریم ...

سلام عشقم 

ایشالله ک خوب میشع 

وای درکت کردم منم گاهی اینطوری میشم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭🥰😭🥰😭🥰😭واااااااااااااااااای دختراااااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️� ...

ای جانم خداروهزار مرتبه شکر 

خواهرم پولدار شده 

انشالله ب خوشی استفاده شه 

حس میکنم برا خونه خرج میکنی 😄😄😄

سلام آزگل ✋دیشب خانه پدر شوهر بودیم امشب خانه مادر دعوت کرده گفته بیاان شاء الله بهتر میشه 🤲میرین د ...

خوش خوشانته پس فاطمه 😄😄😄

خوش بگزره

سلام دوستان 

من دیشب مهمون داشتم 

امشبم ک در یک حرکت انتحاری زنگ زدیم چند نفر دیگه اومدن 

خواهر شوهر و برادر شوهرم مهمونم هستن❤️

با همسرم رفتیم بازار همه چیز خریدیم 

خیلی خوس گذشت 

اونم خداروشکر خیلی بهم کمک کرد دو نوع غذا پختم 

مخالفات اینام هست 

الانم آرایش کردم لباس پوشیدم همسرم گفت برو یکم استراحت کن امروز اذیت شدی ❤️❤️

منتظر مهمونامم بیان

سلام به دوستان خوبم 🌹 ،امیدوارم شادیها و دلخوشیهای زندگیتون به بلندی شب یلدا باشه🥰 و آسمون شبهاتون پر از  ستاره های عشق و شادی باشی💖😍

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
برای تک تکتون این متنه یلداتون مبارک ❤️❤️❤️🍉🍉🍉🍉

ممنون خواهر قشنگ و مهربونم 💖😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دوستان من دیشب مهمون داشتم امشبم ک در یک حرکت انتحاری زنگ زدیم چند نفر دیگه اومدن خواهر شوهر و ...

سلام خانمی  ♥️✋

خوش بگذره  😀

😭🥰😭🥰😭🥰😭واااااااااااااااااای دختراااااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️� ...

ای جااااانم 💖🥰

مبارکت باشه 😻

الهی پولهات پر برکت باشن برات و به شادی خرجشون کنی 🥰

سلام هدا جون خوبی گلم 💕🤗منم حنا رو میزاشتم کف پا دو روز پیش با یه طبیب طب سنتی حرف میزدم میوفت فصل ...

سلام  خانمی  خوبی 😀✋ 

عه  چه خوب شد پیامت رو دیدم میخواستم دیگه کمر همت ببندم و منم شروع کنم 😀