2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 1109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم ورداشت به رادین آب میوه داد دو قاشق مربا خوری بعد که من عصبی شدم ...

ای بابا ساحل عیب نداره من آنقدر حساس بودم وای خدا یه قطره بجز شیر میرفت تو دهنش من خودمو دق‌ میدادم ولی رفته رفته دیگه سخت نگرفتم

ولی آب پرتقال اینا معدشونو اذیت مینه تا یکسالگی نده بهشون

ان شاء الله زود خوب میشه 🤲😀من همیشه میگم آدم خودش مریض بشه ولی این بچه های بزرگسال نه😶بس که باید ...

وااای، شوهرم‌منم همینه،،،🥴

ولی اصلا بلد نیست خودش پرستاری کنه

من‌مریض شم، فقط میخره میاره همه چی، ولی اینکه بیا یه یچی‌بده دستم‌حراااام😂 فقط مسخره بازی در میاره واسه بالا رفتن‌روحیه بیمار😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام آتاناز جونم خوبی؟😍😍😍

سلام عزیزدلم♥️♥️

تو خوبی؟؟؟ فندق کوچولو چطوره؟؟؟

توو دلی میزونه؟؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

سلام دخترااا روزتون به عشق♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام دوستان عزیزممممم صبحتتون بخیر 🌱🌞خداروشکر که شمارو دارم😘😘😘😘😘من دیروز تا وقتی خونه بودم چا ...

خداروشکر بهت‌خوش‌گذشته زهراجون...

فیلمایی ک‌بهرام‌افشاری باشه خنده دارن، بخصوص فسیل

من‌عاشقشم...فک‌کنم کارگردان‌ ۷۰سی هم‌خودشه...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖