2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 1147 پست
چراعشقم، لابد بهشون آب میده اره؟؟؟😂

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم 

ورداشت به رادین آب میوه داد 

دو قاشق مربا خوری 

بعد که من عصبی شدم ورداشت جلو من آب داد گفت بیا قورتش داد 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

الان نمی‌دونم چکار کنم 🥹

من تو آشپزخونه بودم 

گفت رادین آب میوه میخوری ؟ ببینم دوسداری ؟ 

بعد من فکر کردم داره شوخی می‌کنه و میخواد الکی نازشون کنه 

نگو واقعا یه قاشق داد بعد نمی‌دونم رادین چه واکنشی نشون داد حامد تند تند به خودش احسنت میگفت و کیف میکرد با صداش رسیدم 

به دومی  و دیدم جیغ زدم ولی دیر شده بود. چون فوری دومی هم رسوند 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
شب زیبای پاییزتون بخیر دوستای مهربون و قشنگم 😍خوشبختی دیگران،ازخوشبختی ما کم نمیکندوثروت آنان رزق م ...

خریدات مبارکت باشه عزیزدلم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا من یک ماهه هر روز صبح قبل از صبحانه ی لیوان آب جوشیده شده سرد شده میخورم هم شکمم خوب کار میکنه ...

بله خیلی خوبه 

به گوارش خیلی کم میکنه و رفع یبوست میکنه 

من هر روز صبح ناشتا خاکشیر + تخم شربتی + تخم چیا + آب لیمو + آب ولرم می خورم 

خاکشیر کبد و معده رو پاکسازی میکنه 

تخم شربتی هم برای مو و پوست خیلی خوبه

تخم چیا هم آهن و یه سری مواد ضروری بدن رو تامین میکنه

اب لیمو هم به خاطر ویتامین سی زیادش از سرما خوردگی جلو گیری میکنه و پوست رو روشن و شفاف میکنه 

آب ولرم که اصلا عالیه 😍

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

خریدات مبارکت باشه عزیزدلم ♥️

مرسی دوست زیبای من 😍❤

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم ورداشت به رادین آب میوه داد دو قاشق مربا خوری بعد که من عصبی شدم ...

😂😂😂وااای

عیب نداره خواهر حساس نشو...

حالا آب طوری نیست، ولی نزار آبمیوه اینا بده،مگه اینکه طبیعی باشه.ولی اونم‌من‌تا قبل یکسالگی‌نمیدادم.بعضیا‌میدن ولی

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
😂😂😂وااایعیب نداره خواهر حساس نشو...حالا آب طوری نیست، ولی نزار آبمیوه اینا بده،مگه اینکه طبیعی با ...

😓😓😓😓

خدایا شکرت بابت رابطه عالی من و همسرم 

خدایا شکرت بابت پسر باهوشم 

خدایا شکرت پسرم لباسای گرم زمستونی داره 

خدایا شکرت بابت آرامشم 

خدایا شکرت بابت فروش محصولات

خدایا شکرت بابت خوراکی های خوشمزه 

خدایت شکرت بابت وجود مادرم 

خدایا شکرت اندامم روز ب روز بهتر میشه 

خدایا بابت پوست و موهام شکرت 

خدایا شکرت بابت وجودت تو زندگیم 

خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت 🌻خدایاشکرت

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیز دلم ب خوبیت قشنگم خودت خوبی ؟؟💓هلن جون خوبه ؟ 🎀نی نی مون چی ؟🥺فدات بشم من 🤍🍓

ممنون عزیزدلمممممم😍😘 ماهم خوبیم مهربونم

هلن سلام داره خاله مهدیس جون

نینیم خوبه خداروشکر 

خدانکنه جانم🥰

ممنون عزیزم خیلی امیدوار بودم که راحت میشم که خدا زد پس کلم دوباره با وجود قرص حامله شدم 😵وشازده کو ...

عزیزممممممم😍😍😍😍😍

منم عین توام فاصله اشون چه قدره فندوقا!؟

من وقتی دخترم پنج ماهه بود فهمیدم باردارم

یک یا دو بهمنم بدنیا میاد 

عیبی نداره حتما حکمتی و مصلحت توشه

خدا خودش مصلحت دیده و داده

انشالله به سلامتی فارغ شی قشنگم خدا حفظتون کنه