2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 7011 بازدید | 1141 پست

خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم 

شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

من میدادم از۷و۸ماهگی به بعد اب جوشیده میدادم فک نکنم مشکلی داشته باشه اخه شیرخشکم تو اب جوش حل میشه من ابمیوه هم کم کم بهشون میدادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

بله، من‌میدادم‌ ساحلی

آب جوشیده میزاشتم‌خنک‌میشد میدادم‌بهشون ولی کم...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
من میدادم از۷و۸ماهگی به بعد اب جوشیده میدادم فک نکنم مشکلی داشته باشه اخه شیرخشکم تو اب جوش حل میشه ...

دقیقا مث من😄

اخ من اوایل حساس بودم میگفتم بچم شیر میخوره چرا اب بدمبعد شیرخشکی شد دیدم ای بابا شیرخشکم که تو اب ح ...

😄😄😄من‌بچهام شیرخشکی نبودن ...

ولی مامانم بهم‌گف‌ک آب بده،منم دادم😂

ولی واقعا‌متوجه‌میشی ک‌ دوسدارن‌بیشتر بخورنا

😄😄😄من‌بچهام شیرخشکی نبودن ...ولی مامانم بهم‌گف‌ک آب بده،منم دادم😂ولی واقعا‌متوجه‌میشی ک‌ دوسدارن ...

اره دقیقا بچه ها از۶ماهگی به اینور عاشق اب میشن 

برادرزادم یک ونیم سالشه هنوعشق ابه دائما چشش به اشپزخونس هرکی اب بخوره بدوبدو میره که به اونم بدن 😂😍

یه ذره میخوره ال باقیش میرزه رو خودش شیطونک ازوقتی که میان تا برن چند دفعه باید لباساشو عوض کرد😅

بله عزیزم از ۵یا۶ماهگی کمی آب جوشیده سرد شده

مرسی عزیزم از راهنماییت ❤️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اره دقیقا بچه ها از۶ماهگی به اینور عاشق اب میشن برادرزادم یک ونیم سالشه هنوعشق ابه دائما چشش به اشپز ...

شیرین شکرممممممم ای خدا

😄😄😄من‌بچهام شیرخشکی نبودن ...ولی مامانم بهم‌گف‌ک آب بده،منم دادم😂ولی واقعا‌متوجه‌میشی ک‌ دوسدارن ...

آزگل من آخرش از دست حامد دق میکنم 

بله، من‌میدادم‌ ساحلیآب جوشیده میزاشتم‌خنک‌میشد میدادم‌بهشون ولی کم...

مرسی عزیزدلم ♥️ 

اره دقیقا بچه ها از۶ماهگی به اینور عاشق اب میشن برادرزادم یک ونیم سالشه هنوعشق ابه دائما چشش به اشپز ...

ای خداعزیزم

خداحفظش کنه‌انشالله😄🌹

شب زیبای پاییزتون بخیر دوستای مهربون و قشنگم 😍

خوشبختی دیگران،

ازخوشبختی ما کم نمیکند

وثروت آنان رزق ما راکم نمیکند

وصحت آنان هرگز

نمی گیردسلامتی ما را

پس مهربان باشیم...

به نام خدا ❤

خدایا شرکت بابت اینکه کنارمی 🌈

خدایا شکرت که پا هام سلامه 🦵

خدایا شکرت امروز رفتم خرید 🛍

خدایا شکرت چشمام سالمه 👀

خدایا شرکت ذوق یلدا رو دارم 🍉

خدایا شکرت دستام سالمه🤲

خدایا شکرت بابت خانوادم 👨‍👩‍👧‍👧

خدایا شکرت سقف بالا سرمه 🏰

خدایا شکرت تو این سرما جای گرم دارم 🏖

خدایا شکرت بابت ناهار خوش مزه 🍕

خدایا بابت هر چی دادی و ندادی شکرت 

خدایا خیلی خیلی دوست دارم ❤

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚