2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 618 پست
من عستم🫡

قربون توووووو برم 

خداروشکرررر میکنم واسه وجود تک به تک خواهرام اینجا ❤️🥲🥺

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خدا رو شکر سایه داداشت مستدام باشه برای گل دخترش و خانوادش 🌹خوش بحالش چه عمه مهربونی داره 😍

قربونت عزیزم

پانته آ،من‌جونم‌واسه بچهای داداشام میره...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربون توووووو برم خداروشکرررر میکنم واسه وجود تک به تک خواهرام اینجا ❤️🥲🥺

عشقیییییی🫂💘

فک کنم داشته باشن،باید تحقیق کنم 😂

اره تحقیق کن یهو یه چیزی نخری ذوق نکنه 

خاله کادو تکراری بخره اشکال نداره 

اما عمه نه 🥴😵‍💫

من خودمم عمم در آینده همیشه این کابوس رو دارم تفاوت بزارن بین منو خاله شون واسه اون ذوق کنن منو چون عمه م نه

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
بخدا پانته آ من یه دندونموپر کردم منتها چون اون ته روکش نکردم باردار بودم نصفش رفت چندین هزار بار به ...

🤣🤣🤣🤣 از دست این شوهر ها  که همشون همین هستند 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
قربونت عزیزمپانته آ،من‌جونم‌واسه بچهای داداشام میره...

ای جااانم جونت سلامت  باشه خانم گل 🥰😍 

واقعا بچه داداش خیلی عزیزه منم  بچه داداشام رو خیلی دوست دارم تازه یکیشون هم اسم پسر محیا جونه و اولین نوه پسری هستش اون که دیگه نگو

به قول  شکوه هی میگه خودم من بزرگش کردم🤣🤣🤣🤣

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
اره تحقیق کن یهو یه چیزی نخری ذوق نکنه خاله کادو تکراری بخره اشکال نداره اما عمه نه 🥴😵‍💫من خودمم ...

ساحلی، من خودم‌عمه نداشتم واسه همین‌هیچ درکی از عمه داشتن ندارم.ولی اینکه عمه ام‌،خیلی حس نابیه...

بچهای داداش بزرگم ک عملا گفتم‌ک ما خاله هامونو دوسنداریم ولی بهشون‌احترام میزاریم و اعلام‌کردن‌ فقط عمه آزی....ولی بچهای داداش دومم بیشتر با خاله هاشونن،تا ما.ولی من اونارو هم‌خیلی دوسدارم.

چرا آخه😂

آخه ایران نگرفته بعد دیپلم دانشگاه خارج از کشور پذیرش کرده خودشو با آزمون ورودی بعد الان یادم نمیاد ولی قدیم حتی مبلغ ورودی رو هم میدونستم چون به دلار بودیادم رفته  😂😂😂

.. کلی هم سختی کشید یه بار باکو ،ترکیه ، فرانسه واحد گذروند و اومد ایران امتحان تخصص داد بعد واسه اینکه بتونه  امتحان تخصص و مجوز مطب رو بگیره احتیاج به کارآموزی داشت چون سواد دکترای ایران خب خیلیه 

اومد رفت توی کلینیک  شوهرش مشغول به کار شد 

بعد یکسال آشنایی ازدواج کردن 

از دوتا دنیای متفاوت بدون هیچ شناختی 

فقط به واسطه سرنوشت و کارآموزی آشنا شدن 😍💕 

حتما میتونی 🥰یه مادر شجاع دارند 😉 😊

😍😍😍😍 مرسییییییییی نازنینم 

ای جااانم جونت سلامت باشه خانم گل 🥰😍 واقعا بچه داداش خیلی عزیزه منم بچه داداشام رو خیلی دوست دار ...

ای جونم، خدا حفظشون کنه...

حس مالکیت داریم‌بهشون😂😂😂

اونام خوشبحالشون‌ک‌عمه خوش قلبی مث تورو دارن عزیزم

ای جونم، خدا حفظشون کنه...حس مالکیت داریم‌بهشون😂😂😂اونام خوشبحالشون‌ک‌عمه خوش قلبی مث تورو دارن عز ...

ممنون عزیزم  ♥️

دقیقا 😁👌🏻

😂😂😂😂بنده خدا

😂😂😂 چند صباح دیگه با تجربه میشه 

میشه سپرد

😍😍😍😍 مرسییییییییی نازنینم

😘🌹

🤣🤣🤣🤣 از دست این شوهر ها که همشون همین هستند

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره بخدا