2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 625 پست
سلام دخترا خوبین؟؟؟ ما که مدرسه دخترم مجازی شده بود گوشیم کلا دست دخترم بود😊

سلام‌ سارا👋

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
پناه برخدا با دعای شما خواهرام انشالله😂😂😂😂فعلا فاطمه رادوین رو میخواد ببینم رادینو کجا بفرستم

من عستم🫡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا من میخوام واسه تولد دخترداداشم یه کادو خوب بخرم.ولی واقعا نمیدونم‌چی باشه.آخه همه چیز خداروشکر ...

مبارکش باشه 

براش ساعت بگیر  دختر من که عاشق ساعت هستش 😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
اره هدفون ها هم خیلی کیوتن راست میگی 😍😍😍کلی ام به کارشون میاد ازگل انتخاب واسش راحت تره

فک کنم داشته باشن،باید تحقیق کنم 😂

بفرستش برای من رادین قند عسل رو 😍😍😍😍😀😀😀

واقعا؟؟؟؟ 

😂😂😂😂😂😂واییییییییی فردا روزی بتونم همینجوری راحت چالش هاشون رو پشت سر بزارم شکر میکنم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
نه اختیار داری دندون پزشک اطفاله شوهرشم دندون پزشکه بزرگسالهحالا همسرش یه چیزی ولی خودش چون مدرکش رو ...

چرا آخه😂

واقعا؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂واییییییییی فردا روزی بتونم همینجوری راحت چالش هاشون رو پشت سر بزارم شکر میکنم

حتما میتونی 🥰

یه مادر شجاع دارند 😉 😊

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مبارکش باشه براش ساعت بگیر دختر من که عاشق ساعت هستش 😀

مرسی عشقم

دارن پانته آ جون...

داداشم‌ همه چیز براشون فراهم‌میکنه خداروشکر.

واسه همین‌خیلی سخته واسشون چیزی خرید ک سوپرایز شن.بارها پیش اومده یکی یه چی کادو داده، ولی داشتن‌ مث اونو، 😂

همینه ک من مث چی، موندم چ کنم‌...

واای خیلی خوبی 😂 🤣🤣

بخدا پانته آ 

من یه دندونموپر کردم منتها چون اون ته روکش نکردم باردار بودم نصفش رفت 

چندین هزار بار بهم گفت اون یه دندونت با من 

الان حاضرم برم خرج کنم ولی ریسک نکنم خودشم می‌دونه 🫠

بعد انقد راحته و خوش رفتار که خودشم میگه و شوخی می‌کنه 

که من راحت اینجا نوشتم 

گاهی وقتا به شوهرش میگه توی جمع

که مثلا علی من یه دوسه سال دیگه بزرگسال قبول میکنم 

شوهرش میگه حالا ببینیم دوسه سال دیگه شرایط چطوریه 

😂😂😂😂😂😂 

یعنی جرعت نمیکنه بهش بسپاره 

الان دیگه اینو ترک کرده نمیگه بین جمع 

اما مگه از یاد سایرین می‌ره 😂😂😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسی عشقمدارن پانته آ جون...داداشم‌ همه چیز براشون فراهم‌میکنه خداروشکر.واسه همین‌خیلی سخته واسشون چ ...

خدا رو شکر سایه داداشت مستدام باشه برای گل دخترش و خانوادش 🌹

خوش بحالش چه عمه مهربونی داره 😍 

بخدا پانته آ من یه دندونموپر کردم منتها چون اون ته روکش نکردم باردار بودم نصفش رفت چندین هزار بار به ...

😂😂😂😂بنده خدا