2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30995 بازدید | 4713 پست
انشالله عزیزم 🥰 🥰 🥰 سلامممم فاطمه جون

سلام ساحلی 🥰

چه خبر 

مهمونات اومدن؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
مرسیییی خوشگلم منم عاشق پتوس و بامبوام دوسدارم یه همچین دیزاینی بزنمممنون از ترکیب رنگ‌هایی که گفتی� ...

انشالله مبارکت باشه عزیزدلم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام مهربون خانم ممنون قشنگم هلن سلام داره به خالش😘 پاشا هم تا دوهفته دیگه بدنیا میاد خاله جونش😍خد ...

سلاممممم خداروشکررررر که خوبین عشق من به سلامت بغل بگیری عزیزممممم 🧿 کمتر از دو هفته دیگه یه خواهر زاده ام به دنیا میاد 🥺💃🏻💕🪄شیرین

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مرسی عزیز دلم 😁😁😁قابلتو نداره آدرس بده بفرستم 😁😁فاطمه پوست دستم خیلی روشن تر از پوست صورتم 😁😁 ...

فدات شم عزیزم 😄😄😄

ماشاالله 🌹

بعضی ها همینجوری هستن 

مامانم پوست صورتش سبزه هست ولی بدنش سفید 😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
وای ساحل چه خوشگل😍😍😍اگه بشه عکس بدی دقیق ببینم تصورشم قشنگهعالی میشهممنون ازت خوشگلم

زهرا جون اونی که من دیدم تقریبا شکل های هندسی به نسبت تلویزیون و سایر اجزا اینجوری کار شده بود تو پله پله تصور کن دیوار رو سفید یخی براق ، بعد اون شکل های هندسی رو چهار یا شش دونه به اشکال مختلف مربع مستطیل و  لوزی تصور کن که داخلش پتوس آویزونه و رنگ قهوه ای سوخته بعدم که تلویزیون و بعد دو طرف کنار تلویزیون دقیقا اون گوشه های  میز مستطیل مشکی بلند تا نزدیک سقف از بامبو سبز بود و قسمت پایین هم که شبیه همین قفسه دیواری کار شده بود 

البته طرح های خوشگل تر هم هست که با همین المنت ها چیده شه مطمئنم خودت از بس خوش سلیقه ای که بهترین رو به کار میبری

امیدوارم با مشکل سایت عکس بیاد 😵‍💫

دقیقا 😊👌🏻فاطمه جان شما که جوشن کبیر رو گوش دادی استاد مقدم میگه کافیه ما به یکی از اسمهای خدا ...

من عاشق متن دعای جوشن کبیرم ♥️قربونش برم 💫🙉

سلام ب روی ماهت فدات بشممم من 💓🎀

سلاممممم خدانکنه عسلم

😄😄😄

سلامممممم گل خوشگلم ♥️ 

سلام دوستان صبحتون بخیر❤️

سلاممممم محیای خوشگلم 💕 

سلام فاطمه جان ،امروز میخواستم پوست ماشک بگیرم اولین بار بود و از تو یاد گرفتم تا سر قابلمه برمیداشت ...

سلامممممم هدا جونم نوش جونتون

سلام به دوستان خوبم 🌹کجایید ان شاءالله که خیره آزگل، محیا ،سارا جون کجایید قشنگها 🤔

سلامممممم به مهربونم ترین پانته آ دنیا♥️

سلام‌ب همگی،صبتون بخیرانشالله آخرهفته خوبی داشته باشین...رفتگان رو فراموش نکنیم...منم‌امشب دوست همسر ...

مرسییییییییی بابت یادآوری خدا همه رفتگان رو بیامرزه و پدر شمارو هم رحمت کنه آزگل جونم 🫀 

پیشاپیش خسته نباشی خوش بگذره بهتون

سلام عزیزم صلح خودت بخیر خوش بگزره

مرسییییییییی نازنینم 

سلام دوستان صبحتون بخیر خدایا شکرت دخی ها دیروز رفتم لاک جدید گرفتم ببینیت چطور شده

😍♥️😍♥️😍به به 😎به زودی قراره برق جذابیتت شوهر خواهرمو بگیره 💫💫✨✨✨✨✨✨✨✨💃🏻💃🏻💃🏻

ساحل جونم من گل ختمی رو آسیاب کردم به حالت پودر با ماست قاطی میکنم درسته دیگه ؟؟؟

سلاممممممم سارای مهربونم خوبی خانوم ؟؟ 

بله گلم اگه پوستت چرب با ماست ترش 

اگه نه ماست معمولی هم میشه 

ماست چکیده که فوق العادست 

در ماه یکی دو بار به ترکیب ماست و ختمی یه کوچولو دارچین بزن و استفاده کن خون رسانی رو به پوست بیشتر می‌کنه البته بعدش احتمالا تا یکی دو ساعت پوست صورتت قرمز نگران نباشی اون لحظه بخاطر وجود دارچین و گردش خون 

.. بعد اینکه میشه همون پودر رو با سه چهار قاشق آب جوش هم ترکیب کرد دقیقا شبیه تخم کتان محیا خاصیت کشسانی رو میبینی بعد که سرد شد استفاده کنی اما من خودم ترجیهم همیشه ماست