سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ؟؟؟ من این دو روزه به شدت مواظب ورودی های ذهنمم
واسه رسیدن بهش تکرار جملات مثبت دعا و نماز مدیتیشن و تمرکز ذهنی مو بالا بردم برای اینکه جذاب بشه واسم عملی هم قدم برداشتم 😂
این دو روز خود دوستی رو هر لحظه تمرین کردم فقط آهنگ شاد گوش دادم فیلم خوب دیدم مهمونی رفتم مهمون اومده و به ظاهرم رسیدم از لباس و آرایش تا ماسک های خونگی تا توجه به نوع صحبت و کلماتم
خداروشکر باعث شده روحیه م خیلی خیلی بهتر شه و روی جوانب مختلف تاثیر بزاره با هر آدمی که برخورد داشتم سعی کردم خودم باشم و بتونم به طرف مقابل آرامش و شادی بدم
البته اینکه این مدت به برکت تولد حامد و سالگرد ازدواج و روز مرد و روز زن و 😂😂.. همش خوش خوشانم بود بی تاثیر نبود بخدا یکی پیدا شه بچه هارو آروم کنه من کنترل اوضاع رو به راحتی به دست میگیرم و میشم یه الهه ناز 😉
دکتر فسقلیا معجون جدید بهشون داده و هردو انقد ملوس و حرف گوش کن شدن که نگو فقط کافیه یه قاشق از همون معجون رو بهشون بدم فوری دست از گریه برمیدارن و فقط دست و پا میزنن از انرژی زیاد😂💃🏻😎
خانوما میگم کاش نزدیک هم بودیم و هر روز عصر کنار هم روزگار رو به چایی خوردن میگذروندیم و بعدش بهم ایده میدادیم راجب ست کردن لباس و ظاهر و بهتر شدن وسایل شخصی و چیدمان خونه گرفته تا اخلاقیات و سیاست های زنونه 😂😂
امیدوارم خدا رقم بزنه ❤️✨