2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 31030 بازدید | 4721 پست
سارا من سه بار این ماسک کتان رد گزاشتم عالیه صورتم روشن تر میشه یکی دوتا خط خیلی ریز تو پیشونی دارم ...

محیا از چندتا ماسک خانگی کلا استفاده کن به تناوب و توی برنامه پوستیت بزار 

تخم کتان 

خیار یخی 

ماست چکیده و بابونه یا ماست چکیده و ختمی اینارو میتونی ترکیب کنی 

بعد چای ترش رو دم کن و داخل قالب فریز کن اونم هر روز استفاده کن 

خاک رس یا جوانه گندم یا جو رو هم میتونی هرکدوم رو که داخل خونه داشتی در هفته یک الی دو بار ماسک شه خشک که شد کامل بشوری 

اینارو به تناوب هربار استفاده کن 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

گزارش تا به این لحظه ی من 👇صبح آخرین کابینم رو به طور اساسی پاکسازی کردم و واقعا حس عالی بعد از اسپ ...

به به سارای قشنگم ❤️ 🫶🏻 عشقتون روز افزون عزیزدلممممم 😍 تنت سلامت و امیدوارم هرچی که بخوای به بهترین شیوه اتفاق بیفته 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خسته نباشی سارا جون به به بازار گردی 😍😍😍منم کابینتام رو تمیز تمیز کردم

خسته نباشی عزیزدلم 💘 

سلام ساحلی 🥰چه خبر مهمونات اومدن؟

چطوری عزیزم؟ سلام به روی ماهت

تا ۱۱اینجا بودن بعدش دیگه با همونا اومدم خونه مادر شوهرم 😂 من دیشب مهمانداری کردم 🙃😉

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ؟؟؟ من این دو روزه به شدت مواظب ورودی های ذهنمم 

واسه رسیدن بهش تکرار جملات مثبت دعا و نماز مدیتیشن و تمرکز ذهنی مو بالا بردم برای اینکه جذاب بشه واسم عملی هم قدم برداشتم 😂

این دو روز خود دوستی رو هر لحظه تمرین کردم فقط آهنگ شاد گوش دادم فیلم خوب دیدم مهمونی رفتم مهمون اومده و به ظاهرم رسیدم از لباس و آرایش تا ماسک های خونگی تا توجه به نوع صحبت و کلماتم

خداروشکر باعث شده روحیه م خیلی خیلی بهتر شه و روی جوانب مختلف تاثیر بزاره با هر آدمی که برخورد داشتم سعی کردم خودم باشم و بتونم به طرف مقابل آرامش و شادی بدم 

البته اینکه این مدت به برکت تولد حامد و سالگرد ازدواج و روز مرد و روز زن و 😂😂.. همش خوش خوشانم بود بی تاثیر نبود بخدا یکی پیدا شه بچه هارو آروم کنه من کنترل اوضاع رو به راحتی به دست میگیرم و میشم یه الهه ناز 😉

دکتر فسقلیا معجون جدید بهشون داده و هردو انقد ملوس و حرف گوش کن شدن که نگو فقط کافیه یه قاشق از همون معجون رو بهشون بدم فوری دست از گریه برمیدارن و فقط دست و پا میزنن از انرژی زیاد😂💃🏻😎

خانوما میگم کاش نزدیک هم بودیم و هر روز عصر کنار هم روزگار رو به چایی خوردن میگذروندیم و بعدش بهم ایده میدادیم راجب ست کردن لباس و ظاهر و بهتر شدن وسایل شخصی و چیدمان خونه گرفته تا اخلاقیات و سیاست های زنونه 😂😂

امیدوارم خدا رقم بزنه ❤️✨

آهان در راستای تمرکزم فقط یه چشمه نشون بدم بدونین که از بس توقع خودمو بالا بردم که واسه اینکه نشونه هاشو دریافت کنم کلمه های مثبت می‌فرستادم سمت خواهر شوهر بزرگم 😂😂

نه کلامی 

از این ورود به ذهن و ناخودآگاه ش 

حالا چرا اون 

اون شاغله و همیشه خیلی کم آنلاین میشد و میومد احوال پرسی میکرد یا صحبت میکرد باهامون 

من از بس انرژی مثبت واسش فرستادم که بخدا تونستم کاری کنم بیشتر آنلاین شه 

هرچند. باز نیومده از هر دری غیبت کنه ها ولی من می‌دونم اونم میتونم که به جلدش ببرم 😂😂🙃🍲🍲🍲🍲آشی که واسش پخته بودم این جملات رو داشت 

خدایا ممنونم که به لطف تو سحر کارش سبک شده و سرش خلوت شده 

خدایا ممنونم که الان بی قرار پیام دادن به گروه خودمونه 

خدایا ممنونم که حتی وقتی باهاش صحبت نمیکنم اون ریپلای می‌کنه و چند نوع دیگه از این موارد که اینجا جایز نیست 

فقط گفتم که بخونین و بخندین روحیه تون عوض شه و بدونین که من تونستم 😂😎💫😬

فدات شم عزیزم 😄😄😄ماشاالله 🌹بعضی ها همینجوری هستن مامانم پوست صورتش سبزه هست ولی بدنش سفید 😂

مرسی عزیزم 

آره دقیقن منم خودم گندمی پوست صورتم 😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

محیا از چندتا ماسک خانگی کلا استفاده کن به تناوب و توی برنامه پوستیت بزار تخم کتان خیار یخی ماست چکی ...

مرسی خوشگلم 

اسکرین گرفتم استفاده میکنم حتما😍😍

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ؟؟؟ من این دو روزه به شدت مواظب ورودی های ذهنمم واسه رسیدن ...

خداروشکر عزیزم 

خوشحالم حالت خوبه پایدار باشی همیشه🧿🧿🧿🧿🧿

وای ساحل چقد خندیدم ب حرفات راجب خواهرشوهرت😁😁😁

آهان در راستای تمرکزم فقط یه چشمه نشون بدم بدونین که از بس توقع خودمو بالا بردم که واسه اینکه نشونه ...

از دست تو شیطون😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
گزارش تا به این لحظه ی من 👇صبح آخرین کابینم رو به طور اساسی پاکسازی کردم و واقعا حس عالی بعد از اسپ ...

سلام‌خواهری 

خسته نباشی

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖