2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19505 بازدید | 3004 پست
راستی شماها چطوری درخواستتون رو می خواین ؟؟؟به نظرتون چه مدلی باید درخواست کرد ؟؟؟بیاین در این مورد ...

من اینجوری میگم

امینی‌میشه زحمتت اینکارو کنی؟😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی شماها چطوری درخواستتون رو می خواین ؟؟؟به نظرتون چه مدلی باید درخواست کرد ؟؟؟بیاین در این مورد ...

سلام ساراجونم خوبی؟من موقع در خواست خیلی محترمانه میگم علی آقا میشه لطف کنی فلان چیز رو بدی؟قربون دستت

یا مثلا علی جان بی زحمت اومدنی پارچو بیار عزیزم

زهرا چه جالب منم به نشونه گذاری های سفره هفت سین و یلدا اعتقاد دارم یعنی تو سرکه نزاشتی تخم مرغ و سم ...

سلام ساحل جانم خوبی!؟فسقلیای شیرین من چه طورن؟

حتما منم از سنگ نمک استفاده می‌کنم خیلی سپاسگزارم که گفتی خانمی

راستش ساحل جون نزدیک عید بود من به مقاله خوندم که مربوط به آیین ترک ها بود اصلا داخلش سیر و سرکه و سماق نداشت چون معتقدند اینا ترشی و تلخی هستن و آدم بهتره که با چنین  مواردی سالشو تحویل نکنه

منم امسال نزاشتم عوضش برنج و سکه طلا و سمنو و سیب و تخم مرغ رنگی که با پیاز قرمز سرخوش کرده بودم ‌و شکلات و آینه و ماهی و تنگ و گندم و تخم مرغ و سبزه گزاشتم سبزمم داخل کوزه بود بقول تو داخلش آب ریخته بودم

امسال بهترین بود برامون و واقعا معجزه برکت و سلامتی رو دیدم خداروشکر کسب و کارمون خیلی فرق کرد و تونستیم خونه بخریم و همچنین تخم مرغ که نماد باروری هست رو من گزاشته بودم بازم حامله شدم با اعتقاد کامل چیده بودم تک تکشو ماهی که نماد تکاپو و سرزندگی هست الان میبینم چه قدر سرمون بابت کارمون شلوغ شده و …

اگر با اعتقاد بچینی واقعا جواب میده سکه طلا نماد برکت در رزق و روزیه سیب نماد سلامتیه

گندم نماد برکت و سلامتیه و همچنین سمنو

شمع و آینه نماد سرزندگی و روشنایی و اتفاقای خوبه

برنج دوباره نماد برکته

سبزه نماد رویش و طراوت زندگیه

زهرا جون خیلی خوبه که محصولات شیمیایی رو استفاده نمیکنی 👌بدون ضد آفتاب پوستت مشکلی نداره؟ منظورم لک ...

نه عزیزم منظورم داخل خونه بیرون رفتنی میزنم ضدآفتاب اونم مارک خوبش الارو مخصوص پوست چرب عالیه 

سارا جون 

منم 

میگم عزیزم ، عشقم میشه این کارو برام انجام بدی 

یا موقعه ای ک بیرون چون خرید با همسرمه 

میم عزیزم بی زحمت ابن لیست رو بیار 

دوس نداره با اسم صداش بزنم 

اونم ب ندرت با اسم صدا زده 

همیشه یا عشقم یا عزیزم میگیم بهم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نه عزیزم منظورم داخل خونه بیرون رفتنی میزنم ضدآفتاب اونم مارک خوبش الارو مخصوص پوست چرب عالیه

آهان . فکر کردم بیرون رفتنی هم به عنوان ضد آفتاب از روغن های طببعی استفاده میکنی

آخه یادمه ساحل یبار می گفت نمیدونم کدوم روغن فکر کنم روغن گردو بود یا چی می گفت خاصیت ضد آفتاب داره

سلام ساراجونم خوبی؟من موقع در خواست خیلی محترمانه میگم علی آقا میشه لطف کنی فلان چیز رو بدی؟قربون دس ...

👌👌👌 زهرا تو  هم از کلمه ی میشه به جای می تونی استفاده میکنی پس یک هیچ جلویی گلم 😀

سلام ساحل جانم خوبی!؟فسقلیای شیرین من چه طورن؟حتما منم از سنگ نمک استفاده می‌کنم خیلی سپاسگزارم که گ ...

چه عالی زهرا 😍😍😍😍

یادمون بشه امسال نکات رو رعایت کنیم

منم پارسال یه سری از نکات که میگی رو رعایت کرده بودم فقط نوشته بود سیر نشانه ی تقویت سیستم ایمنی اعضای خانواده هست موندم یعنی حذفش کنیم؟؟؟