2777
2789
عنوان

چرا اینجوریمممم

61 بازدید | 11 پست

خیلیییییی میخوابم اصلا کار نمیکنم‌ که بگم خسته میشم ولی صبح ساعت ۱۰ با بدبختی بیدار میشم قبلا اینطوری نبودم 

مدرسه رو با گریه میرم

با دهنی که باهاش واسه همه خوردی منو نصیحتم نکن 🙇🏻‍♀️ لایک نکن لایک کننده بوقهههه🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساعت مدرسه ای و ساعت حدودی مطالعت چقدره؟

داروی خاصی مصرف میکنی؟

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

افسردگی نداری ؟ از روند زندگیت راضی هستی ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

چند ساعت مدرسه ای و ساعت حدودی مطالعت چقدره؟داروی خاصی مصرف میکنی؟

از ساعت ۸ تا ۱ونیم مدرسه 

روزی ۴ ساعت درس بقیشم رو تخت خوابم

نه 

با دهنی که باهاش واسه همه خوردی منو نصیحتم نکن 🙇🏻‍♀️ لایک نکن لایک کننده بوقهههه🙇🏻‍♀️

افسردگی نداری ؟ از روند زندگیت راضی هستی ؟

اره نه مشکلی ندارم 

والا الان که۱۲،واگه بخوای بری مدرسه همین الانش دیره،بدن حداقل به۸ساعت خواب نیاز داره

ساعت ۱۱ میرم مدرسه برا امتحان