2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10538 بازدید | 1612 پست
سلام‌ب همگی،شبتون‌بخیر...اینو‌میخواستم‌صب بفرستم‌،چون‌تاریخ صب رو زدم،ولی الان‌گذاشتم‌دیگه😄🌹🤍

💖🫀💖🫀💖🫀دلیل اکلیلی شدن قلبممممممم 😂🫂 مرسییییییییی روز خودتم مبارررک عزیزه دل

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💖🫀💖🫀💖🫀دلیل اکلیلی شدن قلبممممممم 😂🫂 مرسییییییییی روز خودتم مبارررک عزیزه دل

😂عشق منی🌹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا امیداورم حال همتون خوب باشه ما امروز یه مهمون یهویی داشتیم که با اومدنش کلی انرژی مثبت وح ...

😍😍خوشحالم بهت خوش گذشته عزیزم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام خانومای خوشگل شبتون بخیر و روزتون مبارک 😘🌹خب من امروز به خونه رسیدم و همه جارو جارو زدم و کمد ...

بسلامت بره و برگرده زهرا جونم 

سلام ساحلی ای جانم درکت می‌کنم آدم برا یه خواب درست و حسابی حسرت میمونهروز خودتم‌مبارک مهربونمممم🌹

عشق منیییییی 🫰🏻🫀

بهت خوشبگذره عسلم عزیزدلم پیشاپیش خسته نباشی گل

قربون تووووو

سارا جون حالا که حرف در مورد پوست دست هستش منم یه مورد که جدیدا یاد گرفتم و خیلی کاربردی بوده بر ...

😍😍😍دستت درد نکنه خواهر کدبانوم

ممنون ساحل جونم منم روز مادر رو پیشاپیش به خوش قلب ترین مادر دنیا تبریک میگم 💙💜💙💜💙چه کیف میده د ...

مرسییییییییی ماه من 💕 💘 

جات خالی کاش بودی عزیزدلم 🫂🫶🏻🫀

همچنین روزهای تو عزیزدلممممم😘😘😘 همین کارو می‌کنم گلی دوست نداشتم بگم بین این حال خوبتون فاز منفی ...

حق داری مهربونم این چه حرفیه ما همیشه اینجا همه حالی رو به اشتراک گذاشتیم 

خوش بگزره عزیزم بهت ❤️❤️ب مامانت باهاش تماس بگیر حرف بزنید یکمم ب خودت استراحت بده خوشگلم

اره همین کارو کردم 🍓🫶🏻🫀

قربون تو محیای خوشگلم بتمن خوبه؟

😁😁😁😁 برادر شوهرم و دختر خواهر شوهرم دو تا دستمال گرفته بودن دستشون وای ساحل شوهرم فک‌کن ما داشتی ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣عزیزم یه کورد واقعی با جوراب هم هنرنمایی می‌کنه 😂😂😂😂

چقدر خوب 

بچه ها یه چیز جالب اینکه مامانم تعریف میکنه وقتی من بدنیا اومدم روز ولادت حضرت زهرا بوده به همین خاط ...

الهیییییییی عزیزدلم پس امروز تولد خواهر خوشگلمونه 

مامان فسقلیای روی کابینت ♥️😍🤩

روزت مبارررررک باشه عزیزدلم انشالله که سایه ت مستدام باشه مهربونم  🥳😍🥳😍🥳😍🥳

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم روز خوب و پربرکتی باشه واستون 😍🥳پر انرژی و ابراز عشق های مختلف 

من مهمونام خوابن اینه که کجاست بهتر از اینجا 😂😘😌

مادربزرگ حامد اینجاست فسقلیا رو همه جوره حریفه 

دیشب واسشون لالایی میخوند 

حتی رادوین همیشه نق نقو هم خوابش میومد 🎃❤️

آزگل و محیا باز شما میگین چک خدای من 

من چی بگم که خودم دیروز حامد رو فرستادم خونه پدر شوهرم 

یعنی اگه قرار بوده چیزی رو هم بخره که دیگه رشته های ارتباطی رو پنبه کردم 😂

البته فرصت داشت 

🤔الان که فکر میکنمم دلمم تنگه زنگ بزنم برگرده 😂😂فرصت هارو پوچ نکنم 

من دیشب کلی عکس خوشگل گرفتم با فسقلیا با مامان و مادربزرگ 

اما باز دلم مامانمو میخواست با اینکه تصویری صحبت کردم 🥲🫠اما کافی نیست