2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10599 بازدید | 1620 پست
محیا برای من کل خلاقیتش توی رقص چپ . راست هست دقیقا مثل برف پاکن ماشین😉😉

وااای دقیقا  همسر منم همینه اصلا رقص بلد نیست  ،حالا من میایسته وسط و فقط دست میزنه 😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا شکرت داشتن افرادی که دوستت دارند و در کنارت هستند

خدایا شکرت بخاطر خوراکی های سالم و خوشمزه

خدایا شکرت بحاطر تجربیاتی که از بعضی فیلم ها بدست میاریم

خدایا شکرت برای سلامتی جسمی و روحی که بهمون اجازه میده زندگی رو به خوبی تجربه کنی و ازش لذت ببریم

خدایا شکرت بخاطر زیبایی‌های طبیعت

خدایا شکرت بخاطر چالش‌هایی که بهم کمک میکنه قوی‌تر بشیم و کیفیت زندگیم رو بهتر کنم

خدایا شکرت بخاطر ایجاد تغییرات مثبت در زندگیم

خدایا شکرت بخاطر خونه گرمی که داریم

خدایا شکرت بخاطر خواننده ها و آهنگسازهای خوبی که باعث میشن دورهمی هامون دل انگیز بشه

خدایا شکرت برای آرامش شب و خواب راحتم

سپاس گذارم . سپاس گذارم . سپاس گذارم

سلام دخترا بالاخره رسیدم به صفحه ای که باید می رسیدم 😊دخترا من که میگم فعلا تمرینات تاپیک قبلمون رو ...

آره ساراجون 

منم سعی می‌کنم پیشبند و دستکش رو رعایت کنم بعضی وقتا میزان بعضی وقتا تنبلیم میشه

سلام پانته آ جونم خوبی عزیزم؟!روزت مبارک 🌹

سلام عزیزم 🥰 ممنون خانمی  روز شما هم مبارک باشه 🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام دخترا امیداورم حال همتون خوب باشه 

ما امروز یه مهمون یهویی داشتیم که با اومدنش کلی انرژی مثبت وحس خوب اوردباعث شدبعد ازچندروز مریضی من وهمسری هردومون حسابی سرحال بشیم

مهمونمون هم پسرعموی همسرم بود البته رفیق وهمبازی بچگیاشه 

بسم الله الرحمن الرحیم ✨

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب امروز 

خدایا شکرت بخاطر پسرهایم 

خدایا شکرت بخاطر گرمای خانه ام 

خدایا شکرت بخاطر قدرت صبر 

خدایا شکرت بخاطر اخلاق نیکو 

خدایا شکرت بخاطر محصولات عالی و فروش عالی تر

خدایا شکرت بخاطر تخت خواب نرم 

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم غذایی که مبخوزم هوایی که نفس میکشم لباس هایی که میپوشم 

خدایا شکرت بخاطر قدرت تصمیم گیری 

خدایا شکرت بخاطر اعتماد به نفس زیاد 

خدایا شکرت بخاطر پدر و مادرم 

خدایا شکرت بخاطر خوشلختی و سر و سامون گرفتن داداش هام 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم

خدایا شکرت بخاطر ثروت و فراوانی در جهان هستی 

خدایا شکرت که همیشه دستت رد سرمه 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزاری#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خدایا شکرت که سالم و سلامتیم

خدایا شکرت که همسرم راحت به مقصدش رسید

خدایا شکرت که امروز خونمون حسابی تمیز شد

خدایا شکرت که دختر و پسرمو و همسرم و خانوادمو دارم

خدایا شکرت که همسرم به فکرمه

خدایا شکرت بخاطر کسب و کار پر رونقمون

خدایا شکرت بابت تمام دوستان خوبی که اینجا دارم

خدایا شکرت که خواب دخترم تنظیم شده

خدایا شکرت که کمک میکنی قسطامونو بدیم

خدایا شکرت که همه چی داریم و محتاج کسی نیستیم

خدایا شکرت بخاطر جاری برقی و لباسشوییم

خدایا شکرت بخاطر خودت که آرامش میدی به دلامون

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

سلام دخترا امیداورم حال همتون خوب باشه ما امروز یه مهمون یهویی داشتیم که با اومدنش کلی انرژی مثبت وح ...

چه قدر خوب که حالتون خوب شده عزیزدلم انشالا همیشه صدای خندو شادی تو خونتون بپیچه

خدایا شکرت بابت وجود پسر باهوشم

خدایا شکرت بابت رزق و روزی حلال

خدایا شکرت از جاهایی ک فکرشو نمیکنیم برامون میفرستی 

خدایا شکرت همسرم فردا میخواد برعه کارهای وام رو جور کنه

خدایا شکرت بابت عشقی ک از همسرم میگرم

خدایا شکرت ی خونه دو خوابه بزرگ پر از وسیله خریدیم 🏡

خدایا شکرت دندون هامو درست کردم 

خدایا بابت پوست و موهای عالیم و اندام خوبم شکرت 

خدایت شکرت بابت گل های زیبام 

خدایا شکرت بابت فرش زیر پامون 

خدایا شکرت بابت فروش محصولات

خدایا شکرت 🌻 خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت🌻

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نهههههه دیشب هرکی اون وسط یه کادو گرفت جز حامد چون مناسبتی به اسمش نبود روز مرد و روز تولد و سالگرد ...

خوب کاری کردی عزیزم🤍

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین بعد از ظهرتون بخیرررررر من از خود دیشب که برگشتیم اصلا نتون ...

خوش بگذره بهتون عزیزم😘

😁😁😁😁 برادر شوهرم و دختر خواهر شوهرم دو تا دستمال گرفته بودن دستشون وای ساحل شوهرم فک‌کن ما داشتی ...

😅😅😅