2777
2789
عنوان

پانصد تومن برای روز زن کم نیست عایا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 58 پست
حق داری ، اینم برای مامانش هر بار کادو خریده تبریکم گفته من انتظار داشتم بگه روزت مبارک نه اینکه بگه ...

این که خوبه پارسال شوهرم جلو من زنگ زد مامانا تبریک و فلان بعد یه نگاه به من کرد گفت روز مادره دیگه منم گفتم پسر منم یه روز بزرگ میشه تبریک میگه بعد چند وقت بعدش سر یه چیزی دعوامون شد میگفت تو زن متی باید به حرفم گوش کنی گفتم ببخشید الان زنتم روز زن چی بودم زنت نبودم؟ اونم قسم و آیه که من نمیدونستم روز زن و مادر یکیه😒

همین که بهت فکر کرده خوبه عزیزم ما سال اول ازدواج رفتیم خونه مادرش ،خواهرش پرسید روز زن چی گرفتی من ...

خب عزیزم منم انتظار داشتم بگه روز زن مبارک نه اینکه بگه خی حالا مادر که نیستی و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی همسر من هم همیییشه از سالی که ازدواج کردیم 

فقط تبریک گفته بهم  

البته همیشه بدون مناسبت کادو میخره و گل و پول و... بهم میده ولی در کل من نیازی نمیبینم حتما روز زن کادو بده  دوست دارم روز زن و مادر که میشه هردومون به مادرامون کادو بدیم 

اینجوری هم ما خوشحال میشیم و هم مامانامون 

خدا مادراتونو براتون حفظ کنه و روز زن و مادر رو به همتون تبریک میگم 

ان شاءالله به همه آرزوهای قشنگتون برسید