2777
2789
عنوان

برادرم جگرمو سوزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 91 پست
به خدا من منظوری نداشتم شایدم نباید می گفتم لباس بخر به من ربطی نداشت ولی کلا ۲ تا تیکه لباس خریده ...

یهو دیدم رفته تو حیاط و داره حیاط می شوره منم رفتم کنارش و گفتم شما تازه زایمان کردید بدنت خیس بشه مریض می شی ولی محلم نداد دوستان من ۸ سال از عروس مون بزرگترم                     گوش نکرد و حیاط روشست اومد داخل مادرش هم نشسته بود شروع کرد به داد و بیداد که تو چرا گفتی لباس بخر هر چه گفتم بخدا همینطوری گفتم منظوری نداشتم بیشتر داد و بیداد کرد مادرش هم فقط نگاه  اصلا حرفامو باور نکرد  هر چه قسم خوردم منظوری نداشتم با ز مثل ضبط صوت یک سر حرف زد منم اشتباه کردم یهو قاطی کردم گفتم خب لباس بچه خیس بشه بهش بگم صبر کن لباساتو بشورم خشک شه ؟!!! خب بچه ۲ دست لباس لازم داره    وای چشماش روبست و دهانش رو باز کرد و مادرش همیطور روبروم نشسته بود و فقط نگام میکرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خدا لعنت کنه پدر مادرایی که اینطور بچه هایی تحویل جامعه دادن شما چشمتون رو باز کنید همه اینطور ن ...

💔💔💔

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یهو دیدم رفته تو حیاط و داره حیاط می شوره منم رفتم کنارش و گفتم شما تازه زایمان کردید بدنت خیس بشه م ...

برادرم برگشت  این زن همینطور حرف می زد و برادرم هم فقط نگاه    آخرش بهم گفت پاشو از خونم برو و پیش برادرم بیرونم کرد  منم دست بچه هامو گرفتم و برگشتم خونه و به خواهرام نگفتم چی شده که اونا مراسم شب هفت و نام گذاری بچه برادرم برن  من مدتها بعد براشون تعریف کردم قضیه چی بود  اصلا من نباید حرف می زدم درست !!! ولی آدم مهمونی که اون همه زحمت کشیده از خونش بیرون می کنه  این دومین دعوامون با من بود حالا دعوا با بقیه اعضای خانواده بماند

برادرم برگشت این زن همینطور حرف می زد و برادرم هم فقط نگاه آخرش بهم گفت پاشو از خونم برو و پیش ب ...

عزیزم عروستون آدم نمک نشناسیه و برادرتونه که این حقو بهش میده 

هرچیم که باشه اون غریبه ست ولی آدم از برادرخودش تا اخر عمرم انتظار محبت داره انتظار همدلی داره

خیلی درکت کردم عزیزم به شوهرت اگه گفتن فلانه بهمانه که هست میدونم شمادلت بخاطر بچت شکسته نگران نباش خدای بچه هات بزرگتر ازین حرفا و غیبت هاست دلتو بزرگ کن 

عزیزم عروستون آدم نمک نشناسیه و برادرتونه که این حقو بهش میده هرچیم که باشه اون غریبه ست ولی آدم از ...

ممنون عزیزم که درکم کردی  متأسفانه برادری که ما فکر می کردیم عادله و آدم فهمیده‌ای است این جور از آب درآمد بخدا ما خواهرا تصمیم داشتیم هر چی ارث پدری بهمون رسید به بچه هاش هدیه کنیم ولی تمام فامیل از زنش رنجیدن هیچ کس تو مجلس و مراسم کنارش نمی شینه مگر غریبه باشن و بار اولشون باشه با احدی از دوستای برادرم رفت و آمد ندارن سالی یک بار عید خونه فامیل می رن   کاش کمی آمد و رفت داشتن واز بقیه انسانیت یاد می گرفتن          اتفاقاً همین حرفو به زنش زده بودن گفته بودن بخاطر زنش می ترسیم دختراشو معرفی کنیم برای ازدواج                   بچه‌های منم تو این جامعه برای خودشون آدم خوش نام و شناخته شده‌ای هستن اصلا نیازی به معرفی برادرم ندارم                 از نظر شغلی و اجتماعی جایگاه خوبی دارن خدارو شکر چهره موجهی تو فامیل و اجتماع دارن    دلم از برادرم شکست  فک می کنن ایمان فقط به حرفه به عمله  

برادرم برگشت این زن همینطور حرف می زد و برادرم هم فقط نگاه آخرش بهم گفت پاشو از خونم برو و پیش ب ...

بچه اش که دنیا اومد ما بازم محبت کردیم گفتیم حتما با محبت و مهربانی ما دل زنش نرم می شه و می فهمه ما خانواده ای مهربون و با محبت هستیم واصلا اهل دعوا و شر نیستیم بنا بر این به پیشنهاد یکی از خواهرا قرار شد خونه پدری رو بکوبیم و برادرم بسازه چون حقوقش کم بود مستاجر بود و شاید ۲۰ سال بعد صاحب خونه می‌شد اونم به سختی

بچه اش که دنیا اومد ما بازم محبت کردیم گفتیم حتما با محبت و مهربانی ما دل زنش نرم می شه و می فهمه ما ...

خونه پدرم تقریبا نو ساز بود یعنی تا ۵۰ سال دیگه قابل استفاده بود  متأسفانه قرار دادی بین ما ردو بدل نشد و ما فکر کردیم یا برای پدرم خونه اجاره می‌کنن یا برادرم پدرم رو تو خونه خودش نگه میداره که یه هفته از تخریب سقف خونه پدریم گذشته بود

خونه پدرم تقریبا نو ساز بود یعنی تا ۵۰ سال دیگه قابل استفاده بود متأسفانه قرار دادی بین ما ردو بدل ...

رفتم دنبال پدرم که ببریمش سفر تومسیر حواسم بود پدرم با خودش حرف می زنه یعنی تمام مسیر تو فکر بود و با خودش حرف زد  از سفر که برگشتیم بغضش ترکید گفت عروسم بیرونم کرده و جعبه مدارکش رو داده دستش و گفته تو که تمام مال و اموالت مال دختر و دامادات هست وسایلت رو هم ببر اونجا     

رفتم دنبال پدرم که ببریمش سفر تومسیر حواسم بود پدرم با خودش حرف می زنه یعنی تمام مسیر تو فکر بود و ب ...

من فک کردم دعوای الکی بوده و مسئله مهمی نبوده (الان فهمیدیم اينا انتظار داشتن پدرم کل خونه رو به اسم اونا بکنه  )   ولی زنگ زدم برادرم گفتم فعلا که سقف خونه خراب کردین اتفاق خاصی نیفتاده من با هزینه خودم سقف خونه پدر رو دوباره می‌سازم که برادرم قبول نکرد و گفت شما کاریت نباشه و دخالت نکن  

شما سهمتونو اصلا به برادرتون نبخشید چون اون قدر نشناسه

بله همینطور ه متأسفانه برادرم پیش خودش فکر کرده پدرم تموم خونه یا سهم بیشتری به برادرم میده چون خونه رو ساخته در صورتی که پدرم خونه داشت خونش هم تقریبا نوبود  ولی این برادرم بود صاحب خونه شد نه پدر من    حالا اونقدر ماجرا داره که روزها باید بنویسم 

ممنون عزیزم که درکم کردی متأسفانه برادری که ما فکر می کردیم عادله و آدم فهمیده‌ای است این جور از آب ...

به نظرمن اینکه گفتن بخاطر زنش میترسیم دخترشو معرفی کنیم رو زنداداشتون از خودش درآورده شک نکن

اون صدرصد من درآوردی زیر گوش داداشتون میخونه کاری که همه این سالها کرده و شمارواز چشمش انداخته

آخر شب مارفتیم تو ماشین برادرم همین که نشستم گفت خوبه اذیت کنم ؟ ؟ تو مراسمات شما نیام ؟ ببین امشب ...

ولی شما هم  بد صحبت میکنی

باید صحبت های ایشونم گوش بدیم بعد قضاوت کنیم