2777
2789
عنوان

برادرم جگرمو سوزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 91 پست
وقتی زیادی محبت و فداکاری میکنه ادم طرف مقابل فکر میکن تخم طلا میزاره بقیه وظیفه اشون دارن انجام مید ...

بدیش اینه اصلا خوبی هامون رو نمی بینه موقع ازدواجش کادویی که دادم در حد ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بود و کلی وسایل خونه    نه تنها دیده نشد  انگار فراموشی گرفتن   برادرم دستش تنگ بود جوری براش خرج کردم که حفظ آبروش بشه      ما با هر بار بی احترامی اونا خودمون رو گول زدیم که حتما اشتباه می‌کنیم اونا قصد بی احترامی نداشتن  هنوز برامون قابل هضم نیس که این برادر ماست اینطور رفتار می کنه    

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
چقدر تاپیکت حرصم دادمحل سگ ب برادرت و زن مریضش ندین چرا عین بیچارها رفتار میکنید محبت باید دو طرفه ب ...

ما به ظاهر آبرو داری کردیم که دشمن شاد نشیم یکیش همسر خودم می دونه حق باما ست ولی گاهی از اونا دفاع می کنه و پیش اونا هم از ما دفاع نمی کنه و بدتر پشت مارو خالی کرده در صورتی که خودش بارها گفته زنش بی ادبه   زنش می‌شینه از ما برای همسرم دروغ می‌بافه و مظلوم نمایی می‌کنه  مثلا قرار بود پدر مو ببرن دکتر  اونا قبول نکردن گذاشتن زمانی که پدرم از نا افتاد و بی جون و بی رمق شد اونوقت بردن بستریش کردن روزای آخر عمرش           زن برادرم سرهمين دکتر بردن پیش شوهرم چرندیات گفته بود  و هر چی بر علیه شون بود برعکس تعریف کرده بود شوهرم هم آدم دورویی لذت می بره که ما اذیت می شیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.