ما خواهر برادری مون زبانزد همه بود یعنی هرگز با هم دعوا و گله و شکایتی نداشتیم اگه هم بوده گذشت کردیم و به روی هم نیاوردیم ما چندتا خواهر و یه برادر همیشه هوای همو داشتیم البته ما خواهر ا حتی هوای برادرم رو داشتیم مادی و معنوی همه جوره کمکش بودیم ولی از زمانی ازدواج کرد جور دیگر شد با این حال ما بازم هواشو داشتیم حتی خودم تو ساخت خونه اش یک پنجم ساخت خونه رو پول دادم زمان خودش خیلی بود بعد از چند سال اون پولو پس داد که ایگه هیچ ارزشی نداشت حتی مبلمان و وسایل خونشو عوض کرد
بچه ها شوهرم هر چی باشه تو مردم خوبه پیش مردم حفظ ظاهر می کنه آدم عصبی هست واز خیلی مسائل و عقیده خودش دفاع می کنه نه اهل خلافه نه اهل برنامه خاصی و بسیار مردم داره ولی به نظرم برادرم نباید تو روم این حرفو می زد از دیشب دلم گرفته منتظر بودم تنها شم و یه فصل گریه کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم همه چ خواهر چ برادر وقتی ازدواج میکنن وارد مسیر و مسئولیت جدیدی میشن ک نمیشه مثل قبل باشن و این ...
و لی ما خواهرا همیشه هوای هموداشتیم حتی همسرامون دعواشون میشد ما کاری به دعوای اونا نداشتیم و پشت هم بودیم و همو همچنان دوست داریم و در مورددعوای همسرامون حرف می زنیم مقصر باشن همدیگه رو روشن میکنیم و هرگز قهر و کینه نداریم ولی امان از یه نخاله
بخدا بدونی چه کادوایی بهش دادیم یعنی تو عروسی ها هیچ خواهر شوهری اینجوری کادو نداده کادو عروسی که من دادم ۲۱ سال پیش در حد ۲۱ گرم طلای اونموقع بود کادو عقدهم النگو دادم و کلی وسایل خونه بقیه خواهرا هم بهترین هدیه رو دادیم علاوه براون خرج مراسم هم من به برادرم دادم اونم بعد از چند سال پس داد
یادمه اولین دعوا سر این مسئله بود هر چه زنگ زدم خونه پدرم جواب ندادن منم دلواپس شدم خونه برادرم زنگ زدم و گفتم از پدر چه خبر؟ زنگش زدم جواب نمیده نگرانم یهو بی مقدمه شروع کرد به داد و بیداد ما مستقل هستیم ما خانواده جدا هستیم چرا از ما می پرسی ؟!!! و کلی دری وری و من همچنان بهت زده گوشی به دست که دیدم برادرم گوشی رو گرفت گفت چی شده؟ گفتم هیچی !!! فقط پرسیدم پدرم جواب تلفن نداده شما ازش خبر دارید ؟
خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون
دفعه دوم دعوامون عروسمون زایمان کرده بود مادرش هم بود برادرم تقریبا ۱۰ یا پانزده تا مرغ خریده بود همه رو خورد کردم بسته بندی کردم و ناهار آماده کردم برادرم هم متر دستش بود و می خواست پادری برا جلو حمام بخره داشت بیرون میرفت من بهش گفتم خریدار و که انجام دادی ۲ سه تیکه لباس بخر
حالم بدشد💔درک میکنم ازخودی بخوری سخته اماخب چیزیه که شده رفتاراشون خوب نیست رفت امد نکنین ازهمه چیز ...
ببخشید حلالم کن حالم بد بود مجبور شدم اینجا درد دل کنم رفت و آمد نداریم ۵ ساله خونش نرفتم مراسم ختم داشتیم متأسفانه چند نفر تو این مدت مجبور شدیم اونارو هم ببینیم
دفعه دوم دعوامون عروسمون زایمان کرده بود مادرش هم بود برادرم تقریبا ۱۰ یا پانزده تا مرغ خریده بود هم ...
به خدا من منظوری نداشتم شایدم نباید می گفتم لباس بخر به من ربطی نداشت ولی کلا ۲ تا تیکه لباس خریده بود من ترسیدم لباس بچه خیس شه خب خیس میشد چکار می کردم شایدم بگید خب میخریدی !!! درسته ولی من اون لحظه فکر نگردم ناراحت میشه و گرنه خودم می خریدم منم مشغول کارای خونه بودم