2777
2789
خببب و اما بپردازیم به شماببین عشقم قضیه از این قراره که این دختر خانوم رو مشاور تحصیلی ش کراش میزنه ...

اینکه گفته بود اساتید زنگ میزدن و اینا قضیش چیه؟و گروهشون؟

مرسی 🤣❤️دختره فیلم دلشکسته دیده جوگیر شده

قربونت برم❤️

ها فک کنم😂و من قیافه دختر خانوم و ندیدم ولی دوستان میگفتن دختر خانوم خیلی خوشگل بوده

من برعکس خودم زشتم کراشم خییییلی خوشگلهههه🙂

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اون اقاعه توی فیلم شمعدونی بود اقای نعمتیان پیام داده گفته خوشم میاد ازت اونم گفته نه من عن خاصی ...

وای من از صبح یاد قیافه نعمتیان میفتم میخندم 

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

اینکه گفته بود اساتید زنگ میزدن و اینا قضیش چیه؟و گروهشون؟

اونو منم نفهمیدم عشقم فقط میدونم دختر خانوم تمام جهان و خبر کرده

از اساتید و حراست دانشگاه گرفته تا خانواده و اعصای نی نی سایت و😂😂

وای من از صبح یاد قیافه نعمتیان میفتم میخندم

😂😂😂سمه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
فک کنم گفت گروه مطالعاتی ، بعد بحث هایی پیش اومد و گروه پاشید و بعد دوست این استارتر رفت فحش داد از ...

الان کل جهان کمیل و می‌شناسن دیگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فردا پس فردا میشه سوژه ی اینستا دیگه جهانی میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣