2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اون اقاعه توی فیلم شمعدونی بود 

اقای نعمتیان 

پیام داده گفته خوشم میاد ازت 

اونم گفته نه من عن خاصی هستم خوشم ار شما نمیاد 

تموم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

به نظر من مقصر دختره بود ولی همه پسره رو مسخره کردن و فحش دادن 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
به اون اقاعه توی فیلم شمعدونی بود اقای نعمتیان پیام داده گفته خوشم میاد ازت اونم گفته نه من عن خاصی ...

خیلی خوب تعریف کردی 😂من آخرش عکس پسره رو ندیدم ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

خیلی خوب تعریف کردی 😂من آخرش عکس پسره رو ندیدم ...

منم ندیدم

طبق چیزاییکه گفتن ترسیمش کردم😂

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂💔

چرا؟

چون دختره آویزونه پسره شده بود دوست دختره رفته بود به دوستای پسره فحش داده بود خوده دختره سمج و پیله شده بود به پسره بعد انتظار داشتن پسر بیاد ناز دختره رو هم بکشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
منم ندیدمطبق چیزاییکه گفتن ترسیمش کردم😂

همه میگفتن پشمالوعه 😂 آقای نعمتیان پشمالو نبود

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)