2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 106759 بازدید | 295 پست
سلام داخل یه تشت شاخه های ریز انار رو ریختم وکبریت زدم در وپنجره را بستم وخودم از خونه آمدم بیرون ۱ ...

سلام فقط با سوزوندن مشکلتون حل شد؟

سم پاشی نکردین؟

من اسپیکر باند بزرگ گرفتم فکنم داخلش بوده الان نمیدونم چکار کنم ترو خدا جواب بدین

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
وای عنوان تاپیکت منو یاد روزایی انداخت که با اون خوناشام درگیر بودم. چه گریه ها که نکردم چقدرررر شست ...

سلام شما چکار کردین

چقدر طول کشید چ سمی استفاده کردین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیکار کنم که نیازی به سم پاشی نباشه ؟ تو کانال کولرمون الان چند ساله که شده لونه کبوترا مرتب اونجا ت ...

سلام گلم برای شما ساس بود؟برای ریشه کنیش چکار کردین؟

عزیزم‌ میشه راهنمایی کنید منم؟ما دوبار سمپاشی کردیم الان بیست روز از سمپاشی میگذره نمیبینم چیزی اما ...

سلام خانومی شما چکار کردین ؟ریشه کن شد؟

سلام به دوستان عزیزم منم در حال حاضر درگیرم با این جونور خونه مامانم زد و بعدش تک و توک تو خونمون پی ...

خیلی ماهی که اطلاع دادی والا همه درمونده ایم هرکی تبلیغ میکنه مجبوریم باهزینه بالا تهیه کنیم

سلام. دوستان من فقط عضو شدم که راه حلمون رو براتون بگم دیدم هیییچ کس از این راه نرفته

یه چسب هایی هست ضد حشرات. زرد رنگه. معمولا روی درخت می‌چسبونن. چند رول ازش بخرید از مغازه های سم فروشی یا لوازم کشاورزی یا حتی از زیر سنگ.

چسب ها رو روی زمین بچسبونید به طوری که یک مربع بزرگ با چسب ها درست کنید و خودتون و اعضای خونه رختخواب بندازید و وسط مربع بخوابید. یک ماه فقط و فقط همونجا بخوابید رخت خواب ها رو هم از اون مربع خارج نکنید. 

ببینید شما ساس بزرگ رو شاید ببینید ولی ساس های ریز و بچه وااااقعا قابل دیدن نیستن. فقط همین چسب می‌تونه کار کنه نه سم پاشی نه چیز دیگه. 

وقتی اون وسط بخوابید هر ساسی با هر اندازه ای می‌خواد بیاد نیشتون بزنه روی چسب ها گیر می‌کنه. حتی اگر رد بشه از چسب ها (که خیلی بعیده) وقتی نیش زده و می‌خواد برگرده بره باز باید از روی چسب رد بشه که ۱۰۰٪ گیر میافته. باورتون نمی‌شه. بعد دو سه روز از تعداد ساس های ریز و درشتی که روی چسب ها گیر کردن شاخ در میارید با خودتون می‌گید این همهههههه ساس ریز رو من چه جوری می‌خواستم بکشم. یک ماه این کارو بکنید. هر هفته چسب ها رو عوض کنید. حواستون باشه روی چسب ها گرد و خاک زیاد و آشغال نچسبه که چسبندگیش کم بشه. اگر کثیف شدن با چسب جدید جایگزین کنید. لطفا چسب خارجی آلمانی بگیرید هزینه کنید چون با همین یک بار هزینه حل می‌شه. به خودتون خیانت نکنید و چسب جنس عالی بگیرید لطفا. مربع ها رو جاهای مختلف خونه بزنید. مثلا یک بار نزدیک مبلا بزنید یک باز نزدیک تخت ها. اینجوری این کصافتای آشغال هر جا باشن میان به سمت شما که خونتون رو بمکن و گیر میافتن. کابوستون تموم می‌شه شک نکنید

سلام عزیزم ممنون بابت اطلاعاتی که درباره از بین بردن ساس دادی یه سوال داشتم لباسارو چیکار کنم بشورمشون یا سم بزنیم اخه اگر سم بزنیم ب پوست اسیب نمیزنه.یه سوال دیگ ما احتمال میدیم ساس از راه پله ساختمون اومده باشن بازم مطمئن نیسیم چیکار کنیم اگر خونه رو سم برنیم راه پله چی.و یچیز دیگ ما یه سم خریدیم1100نوشته بود 90تا100درصد احتمال نابودی ساس رو داره اگر سم پاش نیاریم و خودمون سم پاشی کنیم چی اینا نابود میشن؟.پتو و پرده هارو چیکار کنیم یجا خوندم میگف بدیم خوشویی حالا موندم میشه پتورو سم زد.راسی اسم اون سم که گفتم خریدیم پیرانا هستش

سلام دوستان..من میخواستم تجربه خودمو براتون بنویسیم ما روزهای اول همه فرشهارو دادیم شستن حتی موکت ها من هرچی لاحاف تشک بود ریختم رفت ..سم پاش اوردیم سمپاشی کردن ..و بعد یک هفته من خودم هر روز جاروبرقی می‌کشیدم کیسه جاروبرقی را هممینداختم میرفت...هر روز بخار شوهم میکشیدم....چوب دارچین هم دور تا دور خونه میذاشتم ...بعد سوره قل هو و الله نوشتم تو کاغذ کوچک دور تا دور خونه جایی که بی احترامی نشه گذاشتم ... حتما سم با برند( کافی) بزنید هر ۸ روز یک بار دور تا دور خونه این ۸ روز یک بار تاکیدی من هر بار دو قاشق غذا خوری با نیم لیتر آب میزدم بیشتر تاثییر داره همشو کل بسته سم یهو با آب زیاد قاطی نکنید هر ۸ روز دو قاشق با نیم لیتر آب بهتره ...غلیظ تر میشه سم تاثییر بیشتری داره ..بعدش من خودم یک ماه روزه گرفتم نذر حضرت زهرا (س)...این تجربه من بود انشالله برای شما هم هرچه زودتر تاثییر شو بذاره