سلام. دوستان من فقط عضو شدم که راه حلمون رو براتون بگم دیدم هیییچ کس از این راه نرفته
یه چسب هایی هست ضد حشرات. زرد رنگه. معمولا روی درخت میچسبونن. چند رول ازش بخرید از مغازه های سم فروشی یا لوازم کشاورزی یا حتی از زیر سنگ.
چسب ها رو روی زمین بچسبونید به طوری که یک مربع بزرگ با چسب ها درست کنید و خودتون و اعضای خونه رختخواب بندازید و وسط مربع بخوابید. یک ماه فقط و فقط همونجا بخوابید رخت خواب ها رو هم از اون مربع خارج نکنید.
ببینید شما ساس بزرگ رو شاید ببینید ولی ساس های ریز و بچه وااااقعا قابل دیدن نیستن. فقط همین چسب میتونه کار کنه نه سم پاشی نه چیز دیگه.
وقتی اون وسط بخوابید هر ساسی با هر اندازه ای میخواد بیاد نیشتون بزنه روی چسب ها گیر میکنه. حتی اگر رد بشه از چسب ها (که خیلی بعیده) وقتی نیش زده و میخواد برگرده بره باز باید از روی چسب رد بشه که ۱۰۰٪ گیر میافته. باورتون نمیشه. بعد دو سه روز از تعداد ساس های ریز و درشتی که روی چسب ها گیر کردن شاخ در میارید با خودتون میگید این همهههههه ساس ریز رو من چه جوری میخواستم بکشم. یک ماه این کارو بکنید. هر هفته چسب ها رو عوض کنید. حواستون باشه روی چسب ها گرد و خاک زیاد و آشغال نچسبه که چسبندگیش کم بشه. اگر کثیف شدن با چسب جدید جایگزین کنید. لطفا چسب خارجی آلمانی بگیرید هزینه کنید چون با همین یک بار هزینه حل میشه. به خودتون خیانت نکنید و چسب جنس عالی بگیرید لطفا. مربع ها رو جاهای مختلف خونه بزنید. مثلا یک بار نزدیک مبلا بزنید یک باز نزدیک تخت ها. اینجوری این کصافتای آشغال هر جا باشن میان به سمت شما که خونتون رو بمکن و گیر میافتن. کابوستون تموم میشه شک نکنید