2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 107868 بازدید | 295 پست
سلام دوست عزیز چجوری سوزوندین؟میشه راهنمایی کنی؟

سلام داخل یه تشت شاخه های ریز انار رو ریختم وکبریت زدم در وپنجره را بستم وخودم از خونه آمدم بیرون ۱ روز

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید میشه دقیقتر توضیح بدید چیکار کردین من متوجه نشدم

درو پنحره را ببندید شاخه های ریز انار را بریزید توی یه تشت وبسوزونید جوری که دودش به همه جای خونه بره در کمد هارا هم باز بزارید 

منم مدتیه که متوجه یه حشره های ریزی شدم که روی دیوار راه میرن خیلی ریزن و بیشتر هم اطراف کانال کولر زیاد میبینم فکر میکنم ساس باشه . نمیدونم چیکار کنم همه جارو گشتم تو وسایلا ندیدم فقط اطراف کانال کولر میچرخن ‌و رو همون دیوار پخش میشن 

روی پیشونی فرشته ها نوشته ...هرکی دختر داره جاش وسطه بهشته ...

چیکار کنم که نیازی به سم پاشی نباشه ؟ 

تو کانال کولرمون الان چند ساله که شده لونه کبوترا مرتب اونجا تخم گذاری دارن و جوجه بدنیا میاد و صداشون از کانال کولر کاملا واضح پخش میشه چون ازاری نداشتن کاری بهشون نداشتیم الان احساس میکنم از همونجاست شاید از پرنده هاست نمیدونم از ترکای ریز دیوارم میبینم درمیان 

خیلی کلافه شدم شبا خواب ندارم از فکرشون

روی پیشونی فرشته ها نوشته ...هرکی دختر داره جاش وسطه بهشته ...
اصلا نیازی به سم پاشی نیست من تو خونمون داشتم خدا خیرش بده همین جا یه خانم بهم گفت چوب انار تو خونه ...

سلام عزیزم  دقیقا میشه توضیح بدی باید چکار کنیم ؟ چوب انار رو گاز بسوزونیم؟ ینی همین کافیه؟

سلام عزیزم  دقیقا میشه توضیح بدی باید چکار کنیم ؟ چوب انار رو گاز بسوزونیم؟ ینی همین کافیه؟

ما ریختیم تو تشت فلزی گذاشتیم وسط خونه همه درو پنجره ها را بستیم در کمد و کابینت ها واتاق خواب ها را هم باز گذاشتیم سوزوندیم تموم شد رفت به خصوص شاخه های ریزش خیلی خوب جواب میده

سلام.دقیقا تک تک حرفاتونو باتمام وجودم درک میکنم.خیلی حس بدیه واقعا خدا برای هیچ کسی نیاره.خداروشکر ...

سلام عزیزم خونه مادرم از اوایل آذرماه فهمیدیم که ساس افتاده.یک ماه قبل اون نیشمون میزدن ولی نمیدونستیم چیه تا این که چندتاشو روی مبل و بالش دیدیم و سدچ کردیم فهمیدیم ساسه.تو خونه گشتیم فهمیدیم منبعش پشتی های مادرمه که قدیمی بودن که همه رو بلافاصله دور انداختیم بعدم دوبار سمپاشی کردیم یکبار خودمون و یکبارم از شرکت اومدن و قرص گوگرد هم سوزندن اما بعدش که برگشتیم ۳،۴تا تو کمد رختخوابا دیدم که بی جونم نبودن.بازم رختخوابارو گشتیم و دوتا تشک و چندتا بالش که مشکوک بودنو دور ریختیم.بعدم تمام رختخوابا که سمی هم بودنو روشون خاک دیاتومه ریختیم لابلاشونم ریختیم.دم دستی هامونم دوباره شستیم کامل.درز و شکافم هرجای خونه بود پر کردیم.الانم دوهفته است که دستگاه دفع حشرات ایران dh گرفتیم و نصب کردیم ولی بازم دوتا دیدیم.تا الان هرراهی که دیدیم و شنیدیم امتحان کردیم و ۳میلیونی هزینه کردیم برای سم و دستگاه.الان یک هفته میشه که چیزی ندیدیم اما هنوزم شبا نیش میزنن و خارش داریم روزاهم جاشون ورم میکنه و قرمز میشه ولی هرچی میگردیم چیزی پیدا نمیکنیم چندروزه.اینم بگم عملکرد این دستگاه بین دو تا ۴هفته زمان میبره و ما فعلا دوهفته ازشون استعفاده کردیم.

به نظرتون چیکار کنیم؟ صبر کنیم تا دستگاه اثر کنه؟یا دوباره سمپاشی کنیم؟یا خونه تکونی مفصل رو شروع کنیم؟

سلام خونه ماهم اسفندو فروردین امسال ساس زد وحشتناک بود روح و روانم بهم ریخته بود شبها خواب نداشتم تا ...

ما هرکاری بگید کردیم اما هنوزم شبا اذیت میکنن

به نظرتون چیکار کنیم؟

دیگه دارم ناامید میشم

ماهم مبلا وپشتیا وهرچی بالش وتشک بود انداختیم بااین که خونمون نوساز بود ولی تو اتاق خواب پر شده بود& ...

منم خونم طبقه بالای خونه مامانمه.تازه عروسم و هنوز خیلی از وسایلامو استفاده نکردم.البته خونه خودم چیزی ندیدم خداروشکر ولی چون خیلی خونه مامانم در رفت و آمدیم از ترسمون هرکاری پایین انجام دادیم تو خونه خودمونم انجام دادیم

از سم و گوگرد بگیر تا دستگاه دفع حشره.

از ترسمون خونه خودمون نمیریم فعلا تا خیالمون راحت شه بعد.

درواقع ما این مکافاتو خو دوتا خونه کشیدیم.