سلام همه توصیه های شمارو کلمه به کلمه بادقت خوندم
دقیقا چهار روزه که خونه مارو ساس زده یه دختر سه ماهه هم دارم اولش که شوهرم حرف مو باور نمیکرد ولی بعدش که باور کرده اون جور سم قوی نمیتونه پیدا کنه
زیادم به فکر نیست و همش درگیره کارش هست ولی خب خودم بااینکه بچه شیر میدم اشتها ندارم و این چند روز فقط خوراکم شده گریه بخدا از کرونا بدتره 😭😭😭😭😭
اولش خونه مادرشوهرم ساس زده بود بعدش خواهرشوهرم که میرفت خونه مادرشوهرم و باهاش تمیز میکرد ولی یه روز شوهرم از خونه خواهرشوهرم لباس آورد که تقریبا بعد دوهفته ساس هارو تو خونه مون دیدم اما خب مادرشوهرم میگه وقتی که ۷ ماهه باردار بودم خونه شون ساس داشت و دخترم به دنیا اومده و سه ماهه شده تا الانم ساس داره که خونه ماهم ساس هاشون اومده
خیلی بی فکره که ۵ ماه کامل به فکر ریشه کن شدن ساس ها نشده
منم چون بچه کوچیک دارم فقط با یه کم لباس برا دخترم که همه شون رو تکون دادم و حتی روی زمین نشستم و همش سرپا بودم و همه وسایلی که برداشتم رو چک کردم بعدشم فرار کردم اومدم خونه مامانم تا شوهرم خونه رو سم پاشی کنه
ولی ترخدا برام خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد دعا کن که ساس از خونه مون ریشه کن بشه آخه دخترم وقتی چند وقت دیگه چهار دست و پا کنه من میمیرم که خونه مون ساس داشته باشه و بره و ساس هارو تو دهنش کنه
هرچند که از مادرشوهر و خواهرشوهرم نمیگذرم و نفرین شون میکنم ولی چون شوهرم میره خونه شون انشاالله از خونه اوناهم ریشه کن بشه
ببخشید که زیاد حرف زدم اما واقعا خیلی شدید دلم پر بود که اینارو گفتم
انشاالله هرکس دیگه ای رو هم که نمیشناسم و خونه شون ساس زده کلا ریشه کن بشه و خونه ماهم هرچی زودتر هیچ آثاری از ساس نمونه ،الاهی آمیییییییییییییین😭😭😭😭😭😭😭😭