2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 107843 بازدید | 295 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و در آخر هم شاید خالی از لطف نباشه اینم بگم که این ذکرهم  برای ندیدن دوباره ی ساس موثره.این اذک ...

سلام همه توصیه های شمارو کلمه به کلمه بادقت خوندم 

دقیقا چهار روزه که خونه مارو ساس زده یه دختر سه ماهه هم دارم اولش که شوهرم حرف مو باور نمی‌کرد ولی بعدش که باور کرده اون جور سم قوی نمیتونه پیدا کنه 

زیادم به فکر نیست و همش درگیره کارش هست ولی خب خودم بااینکه بچه شیر میدم اشتها ندارم و این چند روز فقط خوراکم شده گریه بخدا از کرونا بدتره 😭😭😭😭😭

اولش خونه مادرشوهرم ساس زده بود بعدش خواهرشوهرم که میرفت خونه مادرشوهرم و باهاش تمیز می‌کرد ولی یه روز شوهرم از خونه خواهرشوهرم لباس آورد که تقریبا بعد دوهفته ساس هارو تو خونه مون دیدم اما خب مادرشوهرم میگه وقتی که ۷ ماهه باردار بودم خونه شون ساس داشت و دخترم به دنیا اومده و سه ماهه شده تا الانم ساس داره که خونه ماهم ساس هاشون اومده 

خیلی بی فکره که ۵ ماه کامل به فکر ریشه کن شدن ساس ها نشده 

منم چون بچه کوچیک دارم فقط با یه کم لباس برا دخترم که همه شون رو تکون دادم و حتی روی زمین نشستم و همش سرپا بودم و همه وسایلی که برداشتم رو چک کردم بعدشم فرار کردم اومدم خونه مامانم تا شوهرم خونه رو سم پاشی کنه 

ولی ترخدا برام  خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد دعا کن که ساس از خونه مون ریشه کن بشه آخه دخترم وقتی چند وقت دیگه چهار دست و پا کنه من میمیرم که خونه مون ساس داشته باشه و بره و ساس هارو تو دهنش کنه 

هرچند که از مادرشوهر و خواهرشوهرم نمیگذرم و نفرین شون میکنم ولی چون شوهرم میره خونه شون انشاالله از خونه اوناهم ریشه کن بشه 

ببخشید که زیاد حرف زدم اما واقعا خیلی شدید دلم پر بود که اینارو گفتم 

انشاالله هرکس دیگه ای رو هم که نمیشناسم و خونه شون ساس زده کلا ریشه کن بشه و خونه ماهم هرچی زودتر هیچ آثاری از ساس نمونه ،الاهی آمیییییییییییییین😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترم دنیامه🧿❤

سلام به دوستان عزیزم منم در حال حاضر درگیرم با این جونور خونه مامانم زد و بعدش تک و توک تو خونمون پیدا شده من کل خونه رو تکوندم باز امروز یه بچه ساس دیدم حالم بد شد . فقط اومدم اینجا بگم گول صفحات اینترنتی فروش سم رو به هیچ عنوان نخورید . به خصوص صفحه ای که سم بد باگ اوت با این لینک https://www.bedbug.ir/http://www.bedbug.irرو نخورید من به قیمت گزافی ازشون سم خریدم ولی آب اثرش بهتر ازین سم بود که کلی تبلیغش تو اینترنت هست من گول خوردم شما هواستون باشه هیچ اثری نداره و بعد ازینکه سم رو خریدین هیچ پاسخگوی نیستند و جواب پیام رو نمی دن . ما فعلا تو پشه بند میخوابیم تا یه چاره بکنم چون شرایط ترک منزل رو چند روز ندارم . فقط خواهش می کنم گول این پیچ ها رو نخورین 

سلام دوست عزیز مشکلتون حل شد احتمالا من هم ساس داره خونمون شما چیکار کردین؟

سلام واقعا خدا به حال دلتون رحم کنه 

خداروشکر خونه ما ساس هاش نابود شدن 

شوهرم یه سم گرفت که طی دو هفته یه روز درمیون با پمپ سم پاشی می‌کرد نمیدونم اسم سم چیه ولی حتما میپرسم و براتون میفرستم چون خودم میدونم خیلی سخته درک تون میکنم 

من که بخدا کارم فقط گریه شده بود ولی انشاالله الان دیگه خونه مون ساس نداره و خونه شماهم که انشاالله به زودترین فرصت تمیز بشه الاهی آمیییییییین

دخترم دنیامه🧿❤
سلام دوست عزیز مشکلتون حل شد احتمالا من هم ساس داره خونمون شما چیکار کردین؟

سلام دوست عزیز اسم سمی که شوهرم خریده بود و طی ۲ هفته ساس ها نابود شدن bed bug killer هستش خدایی سم خیلی خوبیه انشاالله که خونه شماهم تمیز بشه 

دخترم دنیامه🧿❤

سلام ..تجربه من ‌‌.

آیه 243سوره بقره رو بنویسید روی کاغذ بعد توی آب بشورید واون آب رو دورتادور خونه بپاشید واز خدا بخوایبد که شرحشرات رو کم کنه ..

من هم آب ریختم وهم چندتا نوشتم و جاهایی که به قرآن بی احترامی نشه روی زمین گذاشتم ..و بقیشو به خدا سپردم ..

خود خدا درست میکنه ..فقط کافیه اعتقاد داشته باشید این آیه مخصوص دفع حشرات موذی هست ..به اعتقاد من تا همون قرآن باشه اون حشرات توی حریم خدا نمیان 

من اینجوری تموم شذ ..

هرکسی نتیجه گرفت التماس دعا