2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 107889 بازدید | 295 پست

منم هزارتا روش و امتحان کردم از کامن و گاز و ...😭جواب نداد نهایتا یکی دوروز نبودن .دوباره پیداشون میشد

آخر به یه نفر زنگ زدم اومد یه سم گیاهی استفاده کرد دوساعته همشون و از بین برد .تو یه جلسه .خلاص شدم چون خودم تجربه کردم میزارم‌ که هرکی این مشکل و داره مشکلش حل بشه ایشالا.

۰۹۳۹۱۴۸۴۸۱۴

>>>>>>>  <<<<<<<

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام خانم تجربه من هفته پیش عمل داشتم رفتم خونه ی خواهرم اونجا پسر خواهرم از خوابگاه اومده بود گفت خوابگاهمونو برا ساس سم پاشی کردن بعدشم تو ماشین ما نشست که برسونیمش خوابگاه کاپشنشو جا گزاشت اومدیم خونه پلاستیکشو عوض کردم گفتم خودم بدم خشکشویی تاحالا یک هفته گذشته که ت  حمام بوده امروز پیام داده کنم ساس داره بزارید بیرون رفتم بزارم تو حیاط یه دونه ساس از پشتش در اومد تااومدم بجنبم رفت تو درز دیوار خیلی ترسیدم این متن شما رو که خوندم کلی اب داغ ریختم اسپری کامن هم زدیم ولی هنوز ناراحتم نمدونم چی کار کنیم لطفا کنم چون کنید

این را هم دقیق بخون شاید به دردت خورد?سوزاندن چوب انار و استنشاق دود آن نه تنها انگل ها را از بین می ...

گلم قطعی جواب میده برا از بین بردن ساس میشه طرز استفاده شو بگین ممنون میشم ؟؟؟خیرببینی

یا رب نظر توبر نگردد
اگه خونده باشید تاپیکم رو گفتم سمپاشی قطعی ترین کار والبته آخرینه.این رو از روی افرادی که تعریف کردن ...

گلم ما یکماه داریم برا قطعی از بین بردنش چی خوبه ؟؟شوهرم سمپاشی کرد ۲..۳بار اما از بین نرفت ؟

یا رب نظر توبر نگردد
اصلا نیازی به سم پاشی نیست من تو خونمون داشتم خدا خیرش بده همین جا یه خانم بهم گفت چوب انار تو خونه ...

سلام گلم تورو خدا جواب بدین آخه قطعی از بین میره طرز استفاده چوب انار چجوریه ؟؟؟خداخیرتون بده لطف میکنین بگین

یا رب نظر توبر نگردد
سلام خونه ماهم اسفندو فروردین امسال ساس زد وحشتناک بود روح و روانم بهم ریخته بود شبها خواب نداشتم تا ...

سلام تروخدا  بیشتر توضیح بدین 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
دارم میمیرم کمکم کنید همه چیزمو ریختم دور ولی بازم هستن حالم از همه چی بهم میخوره دارم سکته میکنم مو ...

سلام شما چیکار کردین

سلام همه توصیه های شمارو کلمه به کلمه بادقت خوندم دقیقا چهار روزه که خونه مارو ساس زده یه دختر سه ما ...

سلام ساس شما ریشه کن شد؟

من باند اسپیکر گرفتم زیر اون دیدم احتمال زیاد داخلش تخم گذاری کردن نمیدونم چیکار کنم گرونم گرفتم حالا نو هستش

مخصوصا برقیه دسترسی ب داخلشش سخته سم پاشی کنیم