2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 107906 بازدید | 295 پست

وای عنوان تاپیکت منو یاد روزایی انداخت که با اون خوناشام درگیر بودم. 

چه گریه ها که نکردم چقدرررر شستمو جارو کردم. 

فقط یه چیزی که بمن واقعا کمک کرد، تحقیق راجب سیر تکامل ساس بود، یعنی کی تخم میزارن، بعد چن روز از تخم درمیان. چون هر سمی که استفاده بشه روی تخم ها اثر نداره. پس باید حتما دو دوره سمپاشی انجام بشه اونایی  که جدیدا از تخم درمیان هم کشته بشن. 

من هنوزم اگه یه اثر از حشره ببینم عرق سرد از پشتم میره میگم نکنه ساس باشه. 🤕🤕🤕🤕

وای ما هم چند ماهه گرفتار شدیممممم 😓 اصلا بخاطر اینکه دوباره دو تا ساس رو لباسم دیدم اعصابم خورد شد ...

عزیزم چندتا دستگاه رو برای چه متراژی استفاده کردید؟ بلاخره چطوری راحت شدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه که دوباره امروز دست به کار شدن ، زنگ زدم قالیشویی فرشا رو بردن ، میخوام درزای کاشی های زیر موک ...

عزیزم شما موفق شدید ریشه کن کنید؟ اگه شدید لطفا منم راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟🙏🙏🙏

اصلا نیازی به سم پاشی نیست من تو خونمون داشتم خدا خیرش بده همین جا یه خانم بهم گفت چوب انار تو خونه ...

واقعا؟؟؟؟

یعنی فقط با چوب سوزوندن رفع شد؟؟

میشه بگید دقیقا چقدر چوب و چطوری سوزوندید؟؟؟

توضیح میدید لطفا؟؟؟

وای عنوان تاپیکت منو یاد روزایی انداخت که با اون خوناشام درگیر بودم.  چه گریه ها که نکردم چقدر ...

عزیزم‌ میشه راهنمایی کنید منم؟

ما دوبار سمپاشی کردیم الان بیست روز از سمپاشی میگذره نمیبینم چیزی اما نیش میزنن هنوز

تو رو خدا بگید چیکار کنیم ماهم راحت شیم

عزیزم‌ میشه راهنمایی کنید منم؟ ما دوبار سمپاشی کردیم الان بیست روز از سمپاشی میگذره نمیبینم چیزی ام ...

واقعا پروسه طاقت فرساییه، ولی من بعد سم پاشی، کل خونه رو شستم با تمام وسایلش، حتی داخل لحاف تشک ها رو، بعد دوباره سم پاشی جدید بعد دوهفته با وجودی ساسی رو ندیدم، ولی بعد سمپاشی باز جنازه های کثیفشون افتاده بود رو زمین و دوباره پروسه شستن همه چیز. اصلا به این فکر نکنید که اگه گرسنه باشن و بهشون هوا نرسه میمیرن، بسیار موجودات جون سختیه میتونه حتی تا یه سال گشنگی بکشه. 

من سم صنعتی خاصی استفاده نکردم، همین سم کامن رو زدم. ولی حتی درز لحاف تشک رو باز میکردیم سم میزدیم هیچ گوشه ای ابدا نباید جا بمونه. 

برا فرش و اینا هم خیلیییییی مراقب باشید، عاشق فرش و مبل ان، من فرشا رو تو خونه شستم، تا یه مدت که مطمعن شدم دیگه ساس نیست دوباره پهن کردم. 

من بارها گریه کردم از شستن و سم زدن و دیدن دوباره اون موجودات عوضی، ولی مداومت داشته باش که مشکل اساسی حل بشه. 

اگه تا یه ماه دیگه ساسی ندیدی یعنی اوکی شده، ولی حتی یکیشونم زنگ خطره که ارتش در کمینه

واقعا پروسه طاقت فرساییه، ولی من بعد سم پاشی، کل خونه رو شستم با تمام وسایلش، حتی داخل لحاف تشک ها ر ...

یه نکته دیگه لباسا و ملافه هاتون رو تو دوره ای بعد سم پاشی تا یه مدت هر روز چک کنید، هر لکه جدید یعنی ساس هست و باید پروسه شروع بشه

واقعا پروسه طاقت فرساییه، ولی من بعد سم پاشی، کل خونه رو شستم با تمام وسایلش، حتی داخل لحاف تشک ها ر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🌹🌹

ما هموتطور که گفتم دوتا واحد داریم واسه همین خونه تکونی دوبار برام غیرممکنه درواقعه.ما رختخوابامون رو ۲بار شستیم و و همینطور لباس ها با آب ۶۰درجه و بعدشم اتو کردیم.مدام هم جاروبرقی تو دستمه و کیسه شو میشورم و عوض میکنم.

اما خونه تکونی کلی فعلا برام مقدور نیست تا خیالم راحت شه.اینم بگم دستگاه دفع حشرات تو هردو واحد نصب کردیم ۱۰روزیه.

به نظرتون بازم سمپاش بیاریم یا دست نگه داریم فعلا؟؟؟

یه نکته دیگه لباسا و ملافه هاتون رو تو دوره ای بعد سم پاشی تا یه مدت هر روز چک کنید، هر لکه جدید یعن ...

چک میکنم اتفاقا فعلا لکه جدید ندیدم از موقع نصب دستگاه ولی خب چون روزا جای نیش میبینم خیلی میترسم و همش تو شک هستم.

البته بگم یه هفته ای هم هست که حشره ندیدم

دقیقا منم از همون یکی که فعلا پیداش نمیکنم میترسم که دوباره دردسر شروع بشه

ما بعد سمپاشی بیشتر از ۳یا ۴تا جنازه شونو ندیدیم.به نظرتون کم بودن؟ یا نمردن که جنازه شون کم بود؟؟؟؟

😔😔😔😭😭😭

مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🌹🌹 ما هموتطور که گفتم دوتا واحد داریم واسه همین خونه تکونی دوبار برام غی ...

من توصیه ام اینه که وسایلی که مطمعن این دیگه ساس نداره بعد سم پاشی و شستن، یه مدت استفاده نکنید، منظورم اینه که از تمام فضای خونه استفاده نکنید، نهایت یه قسمت از خونه رو با یه وسایل محدود یه مدت سر کنید که بشه اگه دوباره حشره دیدید دیگه خونه تکونی زیاد نشه. 

من خودم چن ماه بعضی وسایلم که اطمینان صدر در صد داشتم ساس ندارن رو تو یه اتاقی که اونم از سقف تا کف سمپاشی و شسته بودم و میدونستم ساس نداره، جمع کرده بودم. حدودا دو ماه بدون مبل و فرش با دو دست رخت خواب و اینا سر کردیم که شرشون کنده بشه. هر ساس بالغی که میبینی مرده یعنی هستن، اصلا اصلا حتی یکیش رو هم دست کم نگیر. این حشرات کثافت فقط یه مزیت دارن، زیاد اهل جابه جایی نیستن، نزدیک ترین جایی که برای مخفی شدن پیدا کنن همون جا تکثیر میکنن. پس خونه رو میتونی تیکه تیکه پاکسازی کنی. 

عزیزم کامل درکت میکنم چون خودم تو این پروسه بودم، اون موقع دانشجو ام بودم، چقدررررر استرس داشتم یهو به یکی منتقل نکنم، امیدوارم این روزاتون هر چه سریعتر بگذره