2777
2789

سلام.نمیدونم کسی  توی نی نی سایت به این مشکل برخورده یانه که امیدوارم نباشه،اما من تجربه ی خودم و خانواده ام رو در این تاپیک میذارم تا اگر کسی یه روزی  خدایی نکرده این بلای آسمانی دچار شد بتونه از تجربه ی مون استفاده کنه وبا توکل به خدا هرچه زودتر این موجود خوناشام رو ریشه کن کنه.

متنام طولانیه پس فقط کسایی بخونن که به ساس گرفتارشدن.دلیل زیادیشم اینه که تمامش مهم هستن و باید تک تک جملاتمو با دقت بخونید چون نه سم پاش این اطلاعاتو بهتون میده نه توی نت میتونید انقدر جامع پیدا کنید که این نبودن اطلاعات کافی یکی از مشکلات ما وقطعا همه ی ساس زده هاست.

ساس از وسایل آلوده و کهنه و دست دوم چوبی یا پشمی  یا حیوانات دارای ساس منتقل میشن.پس پیشنهاد من به همه ی کسایی که وسایل کهنه میخوان بخرن اینه که حدالاامکان از خریدش اجتناب کنید واگرم خواستید بخرید حتما درز وشکاف اون وسیله ی چوبی و...رو خوب نگاه کنید.خب ما با خرید یک وسیله ی چوبی کهنه و البته آلوده خونه ی نو مون تبدیل شد به جولانگاه ساس و چون توی زمستون خریده بودیم و زمستونم رشد ساس نسبتا کمه متوجه وجودش نشدیم و بعد از چند ماه که دیگه هوا رو به گرمی میرفت تعدادشون خیلی زیاد  شده بود به طوریکه تمام خونه پرساس شده بود.اول فکر میکردیم از این حشره های فصلیه و از حیاط خونمون میاد ولی بعد از چند وقت طوری زیاد شده بود که توی تخت ورخت خوابامون همش اینا راه میرفتن و از ما خون میخوردن.پس مثل شما به اینترنت پناه بردیم وفهمیدیم ساسه و یه حشره ی معمولی نیست!توی اینترنت کلی راه حل نوشته شده از سم های عجیب غریب بگیر تا قرص خطرناک برنج وغیره.دوستان مواظب باشید بعضی از این راه ها خیلی خطرناکه و برای مبارزه با ساس یادتون باشه سر خود از سم یا چیزهای دیگه استفاده نکنید.اگه راه هایی که میگم رو همرو با دقت و مو به مو اجرا کنید مطمئن باشید که ساس تو دوماه کلا ریشه کن میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبل از هرچیزی برای مبارزه با ساس خونسردیتون رو حفظ کنید و ناامید نشید و کفر هم نگید. .بعدش برای مبارزه با ساس دقت کنید آخرین مرحله ی مبارزه، سم پاشیه نه به محض این که فهمیدید سم پاشی کنید.چون سم پاشی تنها بدون انجام کارای لازم قبلش "ممکنه" جواب نده و باعث بشه دوباره و دوباره به سم پاشی احتیاج پیدا کنید وچون خیلی هم جان سختن ممکنه برن یه جایی خودشونو مخفی کنن وبه سم مقاوم بشن.پس فعلا سم پاشیو فراموش کنید.خب اولین کار برای مبارزه با ساس پیداکردنه منبع اولیه ساسه.یعنی اون وسیله ای که باهاش ساس وارد خونتون شده وبیشترین تعداد ساس رو هم داره.منبع ما مبل کهنه مون بود.وقتی که منبعو پیدا کردید سریعا اونو با هرچیزی که میتونید مهروموم کنید و با یه نوشته که آلوده به ساسه وکسی اونو برنداره به ماشین شهرداری تحویل بدید وتاکید کنید که حتما سوزونده بشه.(این راه فقط برای کسایی که وسیله ی دست دوم خریدن وبی ارزشه ودرز وشکاف برای قایم شدن ساس زیاد داره.)حالا من اینو گفتم نرید همه چیتونو دور بندازیدا.بازم میگم دور انداختن وسایل سه تا شرط داره:اول از همه بی ارزش وکهنه باشه ودوم تعداد خیلی خیلی خیلی زیادی ساس داشته باشه وسوم درز وشکاف برای قایم شدن ساس زیاد داشته باشه.

ناگفته نمونه که بعضی از شرکتای سم پاشی میگن چیزی دور نریزید چون بش سم میزنیم ساسش از بین میره ولی باتوجه به چیزی که توی بیشتر نظرات مردم به ساس خوندم و از تجربه هاشون گفته بودن اون وسیله ی دست دومی که خریدیدش مخصوصا اگه مثل ما چوب باشه وشکاف درز زیاد داشته باشه فایده نداره چون انقدر اینا موذین و بچه هاشون وتخماشون ریزن و میچسبن که ممکنه با سم پاشی بازم نمیرن.ولی بازم خودتون بهتر میدونید با توجه به چیزایی که گفتم تشخیص بدید که بندازید یا نه.اقدام بعدی که به صبر بالایی احتیاج داره اینه که حالا دنبال بقیه ی وسایل آلوده به ساس بگردید که بعد از اون منبع آلوده  ساس ها به اون جا شعبه زدن.برای پیدا کردنش میتونید از درزو شکاف وسایل  چوب،پشتی هاتون ،تختاتون،بالش هایی که دارید،و کلا هر چیز چوبی و پشمی وپارچه ای شروع کنید چون همونجور که میدونید این ها به این چیزا علاقه ی زیادی دارن.خب بعد از پیدا کردن بقیه ی وسایل آلوده به ساس اگر فکر میکنید درزو شکاف زیاد دارن یا مثل منبع،ساس زیادی داره،تا جایی که میتونید  اون وسیله هارو توی پلاستیک بزارید و بهش برچسب آلوده به ساس بزنید و بندازید دور.بازم خودتون باید تصمیم بگیرید.مثلا وسایلی که ارزش ریسک نداره مثل بالش و وسایل چوبی کهنه (دوستان کهنه نه وسایل چوبی نوتون رو همرو بندازید دورا)و چیزایی که درز وشکاف خیلی زیادی داره  واحتمال میدید خیلی جا برای مخفی شدن دارن رو منظورمه نه همه وسایلتون رو بندازید.ما مثلا بالش های خیلی کهنه و پر درزوشکافمون رو که ارزش سم پاشی وشستن بعدش نداشت رو تو پلاستیک میذاشتیم و دور مینداختیم.یا کارتون وسایل چینی یا وسایل دیگه چون تازه اساس کشی کرده بودیم کارتون زیاد داشتیم که همشونو دور انداختیم.و امثال اینا. .اگرم نه چن تا ساس بیشتر نداره وجایی برای قایم شدن ندارن و میدونید با سم میمیرن دورشون نندازید فقط یادداشت کنید که نیاز به سم پاشی بیشتر از بقیه داره وتامیتونید ساسایی که قابل رویت هستنو بکشید. و سعیم کنید خیلی بادقت این کارو انجام بدیدوعجله نکنید و با چشماتون مثل ذره بین دونه دونه وسایلو ببینید و از هیچ چیزی غافل نشید و جای مخفی شدن برای اون موجود وحشتناک نذارید.

حین اینکه دارید دقیق وسایلارو نگاه میکنید وبرچسب گذاری میکنید مثل یه ذره بین سانت به سانت خونه رو از درو دیوار گرفته تا سقف و کف و درز وشکاف خونه رو نگاه کنید اگه ساس داره هرچی هست بکشید بعد از این که مطمئن شدید ساس و تخمشون نیست همرو چسب کاری کنید که تاقبل از سم پاشی نرن اونجا وزیاد بشن. پریزاتون ،لوله گاز،سوراخا وکانال کولر وکلا امثال اینارم بعد از نگاه کردن وکشتن ساس هاشون اگه ساس باشه محکم با چسب ببندید.یعنی رحم نکنید به چیزیا انقدر باید حساس شید که از نگاه کردن ومهروموم کردن وای فای و تلفن وماشین اصلاح و...هم نگذرید.دراین حد...دوستان این کارا زمان بره و اعصاب فوق العاده و صبر زیادی میخواد پس سعی کنید با کسی که دلسوزه مثل شما، مثل خانواده کمک بگیرید وتنهایب انجام ندید.مثلا این کارارو همگی من وخواهرم انجام میدادیم بااینکه خیلی سختمون بود وموقع امتحانات و وقت حساسی بود باز از تمام وجود مایه گذاشتیم چون خونه مون رو ساس های عوضی به قبرستون تبدیل کرده بودن و به خاطر برگردوندن زندگی به شرایط عادی جنگیدیم. همچنین قدرت خدارو فراموش نکنید و خیلی دعا کنید.چون علاوه بر تلاش و زحمت خودتون به کمک ومعجزه خداهم احتیاج دارید.

راستی از قالی و موکت و قالیچه وگلیم و...هم غافل نشیدا.ضمن اینکه هرجا ساس دیدید سریع بکشیدش هرروز بادقت همه ی دورو اطراف خونه،زیر موکت وروش وقالی هم جارو بکشید.جارو هرچند باعث کشته شدن صددرصد ساس نمیشه اما میشه تعدادشون رو تا حدی کنترل کرد واز تکثیر وپخش شدنش جلوگیری کنید.و بعد از جارو زدنم کیسه آشغالشو شو عوض کنید واون کیسه ی آلوده رو بعد از مهروموم کردن و زدن برچسب آلوده به ساس دور بندازید.از این کیسه کاغذیا بخرید که بتونید بندازید دور راحت.(سرکوچه یا دم خونه نزارید ببرید سطل زباله های بزرگ بندازید یا به ماشین شهرداری تحویل بدید).بعد از تموم شدن کارتونم توی سوراخ لوله جاروبرقی دستمالی چسبی چیزی بزنید که اگه به لوله ساسی چسبیده باشه نتونه بیرون بیاد.در مورد اتو بخار هم که تو اینترنت نوشته اگه دارید که میتونید باهاش مثل جاروبرقی فرش ومبل و...از تکثیر ساس جلوگیری کنید واگرم ندارید نمیخواد خووتونو توخرج بیشتری بندازید.چون دوستان جارو واتوبخار وشستن وسایل باآب جوش و...قبل از سم پاشی تکثیر ساسو کند میکنن اما راه حل قطعی برای مبارزه با ساس نیستن.پس به جارو بسنده کنید اگر اتوبخارندارید.

خب درمورد وسایل آشپزخونه هم باید بگم اول ببینید کابینتتون از چه جنسیه.اگه از این کابینتتون فلزیه یا فقط درش ام دی افه که خیلی ساس ها دوست ندارن.البته اگه تعدادشون توی خونه خیلی خیلی خیلی زیاد بشه احتمال اینکه توی فلزات وکلا هرجایی حتی اگه چوب وپشم نباشن وجود داره و  یکم کارتون زیادتر میشه و به مراتب باید دقتتون برای بررسی وسایل خونه بیشتر بشه.خب تااینجای کار کابینت دو نگاه کردید به خصوص گوشه وکنارهاشو اگه ساسی بود که احتمالا نیست میکشید و برچسب گذاری میکنید.وسایل داخل کابینت رو هم مثل حبوبات،ماکارونی،وامثال وسایل خوراکی خراب نشدنی رو بعد از بادقت دیدن همرو توی پلاستیک بزرگ بزارید ودر اونو خیلی محکم مهروموم کنید.اگر جایی دارید ببرید بذارید همون جا اگرم نه که قشنگ درشو ببندید که سم توش نره. ویه گوشه بذاریدش.برچسب مواد خوراکی هم بهش بزنید که بعد سم پاشی کارتون راحت باشه.وسایل خراب شدنیو مثل خوراکیای یخچال رو تا میتونید بخورید!اگرم که توی این وضعیت حوصله ی خوردن ندارید بعد از بادقت دیدن تویه پلاستیک بزارید وباخودتون از خونه ببرید.توجه کنید که همرو بادقت باید بررسی کنیدا نگید خوراکیه نمیخواد ببینم.وسایل چینی وظرف وظروف وقابلمه وبشقاب و...هم نمیخواد کاریشون کنید چون سم پاش داخل کابینتم سم میزنه.راستی از زیپ و درز وشکاف جای دوخته شده هم غافل نشید.ما جای زیپ پشتیمونم پر ساس وتخمش شده بود.درز بالش وتختم که همون اول باید برید ببینید.راستی وسایلی مثل کتاب و دفترهم قشنگ  نگاه کنید.دفتر توی کمد خواهرم که کلی توش جزوه نوشته بود پر از بچه ساس بیرنگ بودن و مجبور شد بندازه دور.بچه هاشون اول اول بیرنگ وسفیدن پس حواستون جمع باشه.پس یا کتابارو یه جایب بچینید که  قشنگ درمعرض سم باشن یا میتونیدم بذاریدشون توی پلاستیک جدا ودرشم موقت ببندید. اگر همه ی این کارها رو انجام دادید نوبت به مرحله ی تقریبا آخر سم پاشی میرسه!دوستان باید متاسفانه بگم که سم پاشی اگرچه اول گفتم جزو اولین کارها برای مبارزه باساس نیست اما مجبورید برای ریشه کن کردنش بعد از چیزایی که گفتم انجام بدید.

اینم بگم که دلسوزترین آدم توی این شرایط خودتونید و هیچ کس دلش به حال شما اون جور که باید به جز خودتون نمیسوزه برای همین میگم بادقت خیلی خیلی زیاد کارایی که گفتمو انجام بدید و اولین کار نرید سم پاش بیارید.سم پاشیم باید حواستون رو کاملا جمع کنید وکارایی که در ادامه میگم رو با وقت بخونید.اول از همه تحقیق کنیدو بهترین شرکت سمپاشیو توی شهرتون پیدا کنید.اینم یعنی این نیستا که هرکی قیمت بیشتر گفت اون بهتره نه باید شرکتی رو انتخاب کنه که وارد به نوع ساس ها ونوع مقاومتشون وسم مورد نیاز اون نوع رو داشته باشه.ما سم پاشیه اول بهمون گفت یه ساس برای تشخیص نوعش بیارید وبعد از تشخیص دادن که ساسمون پاکستانی بود اومدن خونمون رو دیدن و با توجه به متراژ وبقیه ی معیاراشون قیمت رو تعیین کردن و نکاتی رو هم در مورد سم پاشی گفتن.وقتی سم پاش اومد خونتون برای بررسی ،هرسوالی که ذهنتونو درگیر کرده رو حتما بپرسید مثل سابقه شون،ضمانت کارشون، اسم سم و حالت سم که پودریه چیه و کلا از پرسیدن هیچ سوالی کوتاهی نکنید.

برای سم پاشی احتمالا از شما میخوان که سه روز خونه رو ترک کنید.اگرم نگفتن که میگن حتما خونه رو ترک کنید.توجه کنید که اولا تاجایی که میتونید وسایل اضافی و غیر ضروری به جز لباسی که میپوشید باخودتون نبرید.دوما وسایلی رو که میخوان ببرید وواقعا ضروریه مثل گوشی واینا رو قشنگ نگاه کنید تا ساسی نداشته باشه واوناییم که قابل شستشوه با آب خیلی داغ یا جوش بشوریدو دلتون خواست برای محکم کاری  اتوشم بکنید وبعد توی پلاستیکای شفاف  تمیز بذارید تا چیزی توش نیاد.سوما قبل از ترک خونه همگی حموم برید وخوتونو باآب داغ خوب بشورید تا چیز موذی بهتون نچسبیده باشه.بعد شیرگاز وفیوز برقو کانال کولرو وهمه ی دروپنجره هارو قبل رفتن ببندید تا ایمنی هم رعایت شه!این از نکات رفتن. همچنین همراه سم پاش معمولا یک الی دونفر میگه باید بمونن توخونه که به سمپاش برای جابه جا کردن وسایل کمک کنه. اگر پدرتون یا شوهرتون بخواد بمونه اولا یه لباس تمیز که قبل گفتم رو داخل پلاستیک بذارید براش تا بعد از تموم شدن سم پاشی بپوشه.بعد یه ماسک ف.یلتر دار قوی براش بخرید چون ممکنه بهتون لباس مخصوص سم پاشی وماسک ندن.اگرم دوست داشتید میتونید لباس مخصوص سم پاشی هم بخرید اگر نه فقط ماسکو بخرید.اگرم یه دفعه شرکته گفت کسی نمیخواد بمونه باز یکی تون حتما بمونه که هم حواسش به خونه باشه هم اینکه جاهایی که سم پاشی بیشتر میخواد رو به سم پاش یادآوری وتاکید کنه.در مورد سم پاشی متاسفم که خیلی زیاد شده متنم چون همشو باید بدونید وضروریه.

راستی سقفم حتما خودشون میزنن ولی اگه  خدایی نکرده یادشون رفت حتما یادآوری کنید.چون وقتی به پایین سم میزنه ساس ها به طرف سقف حمله میکنن تا اونجا پناه بگیرن.اینارو میگم چون این خونه شماست وسم پاشه دلش نمیسوزه و این شمایید که باید دلتون به حال خودتون بسوزه و تمام جوانبو بسنجید.بعد موقع سمپاشیم همه ی اون چسبایی که به درزو شکاف و پریز و...زدید رو بکنید تا همه جا سم نفوذ کنه.راستی یادتون نره بگید جارو برقی رو که هم حتما سم بزنه.چون ممکنه توی لولا یا بعضی جاهاش ساس باشه.قبلشم حتما کیسه شو دربیارید بندازید.بعدم توکل به خدا کنید و نذر ونیازو اصلا فراموش نکنید که خدا بهتون نگاه کنه و کمکتون کنه.تواین مدتم نه برید خونه کسی نه کسی خونتون بیاد که ساس رو منتقل نکنید وخودتون وبقیه دوباره دچار مشکل نشید.اون سه روزم سعی کنید خونه آشنا اینا نرید ولی اگه جا نداشتید دیگه باخودتون.خب این از سم پاشی!تا اینجا هفتاد درصد کارا رو انجام دادید و وقتی که به خونه برگردید (بچه کوچیک وشیرخواره نبرید چون هنوز چون درا بسته بوده بوی سم زیاده) با یک خونه ی به معنای واقعی کلمه زلزله زده مواجه میشید!به ما گفت تاچهل روز ساس دیدید طبیعیه.در مورد شست وشوی وسایلتونم حتما ازشون بپرسید.ما که پرسیدیم گفتن دیوار وکف خونه وروکمد وداخل کمد و قفسه کتاب خونه وکلا جاهایی که خیلی کاری باهاش ندارید و قابل شستشو نیست رو نشورید تا اگه ساسی مونده باشه اونم بمیره.کتاب و...رو داخل کتابخونه و کمد بذارید تا باهمون سم دوباره محکم کاری بشه.وسایل آشپزخونه مثل ظرف وظروف چینی وقابلمه و...که توکابینت بودنو همرو بادقت زیاد بشورید.کابینت اگه میشه که فعلا داخلشو نشورید و فقط روکابینتی تمیز بذارید ووسایل رو روش بچینید اگرم که دوست ندارید که بشورید.بازم خودتون وخودتون ولی تاجایی که میتونید خیلی جایی رو به جز پتو وقالی وموکت ولباسا وپارچه وروتشکی وروبالشی و اسباب بازی و...که با پوستتون تماس داره رو نشورید وسمشو فعلا پاک نکنید تا اگر ساسی باقی مونده باشه از بین بره.وبرای شستنشون هم از آب داغ رو به جوش یا اصلا آب جوش استفاده کنید.دمای بالای آب برای محکم کاری بیشتره و توصیه میکنم با آب داغ انجام بدید کار از محکم کاری عیب نمیکنه.تشک وتخت رو هم نشوریدا فقط پارچه روتشکی و رومتکایی وروتختی رو بشورید وفعلا روشون قرار بدید تا اگر ساسی بود باز کشته بشه.و زمانیم که انشاالله ساس ندیدید اونوقت هرچی خواستیدو بشورید.اگر بچه کوچیک دارید حتما درمورد شست وشوی وسایلش از سم پاش بپرسید چون ما بچه کوچیک نداشتیم چیزی نپرسیدیم.به درو دیوارم نذارید یه دفعه دست بزنن چون سم قوی باشه تا چند وقت میمونه.اما باز اگر نمیتونید کنترلشون کنید با سم پاش مشورت کنید واگر قبول کرد اون قسمت هارو با دستمال خیس نه اینکه شلنگ بگیریدا!پاک کنید.

تجربیات ما از مبارزه باساس رو هرچیزی که میدونستم و تجربه کردیم رو براتون نوشتم  واگه جاتون باشم حتما از تک تک نکته هاش استفاده میکنم وغافل نمیشم چون اون وقتیم که ما به این بلای آسمانی دچار شده بودیم کل اینترنت ونظرات مردمو میخوندیم ومتاسفانه یا اطلاعات پراکنده بود یا راه کارا ونوع سم متفاوت بود وامکان ریسک کردن هم وجود نداشت.دلم میسوزه چون خودمون کشیدیم این روزا و رو و دعا میکنم اگر شما هم دچار این خوناشامید زودتر بتونید شکستش بدیدو به آرامش برسید.شرط مبارزه هم دقت خیلی زیاد در تمام مراحل، تنبلی نکردن وپیدا کردن یه سم پاش کارکشته و متخصصه که بازم میگم از خوب این نیست که شرکتشون فلان جا باشه یا میلیونی پول بخواد.منظورم اینه که در مورد سم پاشیه شهرتون تحقیق کنید ونوع سم و اسم سمم با توجه به نوع ساستون بپرسید ودرمورد اونم توی نت تحقیق کنید.و البته قبل اینا به خدا توکل کنید وزیاد نذر کنید مطمئن باشید در عرض دوماه تارومارشون میکنید فقط یکم گفتم حوصله واعصاب وصبر وتلاش وپشتکار فراوون میخواد.

و در آخر هم شاید خالی از لطف نباشه اینم بگم که این ذکرهم  برای ندیدن دوباره ی ساس موثره.این اذکار رو همراه با انجام دادن تمام مراحلی که گفتم انجام بدید. انجام بدیدانشالله جواب میبینید.

همه ی اعضای خانواده :(به عدده)

بعد ازنمازصبح 11بسم الله الرحمن،10لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

قبل از ظهر 70 استغفرالله ربی واتوب الیه

110صلوات

بعد از نماز عشا هم دوباره اذکار قبل ظهر رو تکرار میکنیم.