2777
2789
عنوان

بی حس شدن سمت چپ بدن😪

24010 بازدید | 72 پست

سلام عزیزان

من دوسه روزه میخوابم بعد که بیدار میشم سمت چپ بدنم بی حس میشه انگار،واز تو انگار سرده.

اطلاعی دارید؟ 

نکنه خطرناک باشع🤒

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از بس حرص میخورم...

من یه مدت از شدت استرس و اضطراب دست چپم و پای راستم بی حس میشد و گزگز میکرد وقتی بی حس میشد باید یه تکونی بهشون میدادم تا خوب بشن

اولش فکر کردم ام اس هست چون خالمم داره اما دکتر رفتم گفت اعصابه منم بی خیالش شدم اما یه سال طول کشید تا خوب شدم

مال من حسشونو کامل از دست نمیدادن اما گزگز میکردن و حس میکردم دارن بی جون میشن تا تکونشون میدادم بهتر میشدن اما گزگز و اکثر وقتا داشتم

من یه مدت از شدت استرس و اضطراب دست چپم و پای راستم بی حس میشد و گزگز میکرد وقتی بی حس میشد باید یه ...

من خیلی عصبی میشم.

از خانوادم دورم.

تو آپارتمان موندم با دوقلوهام.واقعا تحت فشارم

آخه یه سرماخوردگی یا یه سر درد ساده نیست حالا چند روز صبر کنین اگه بهتر نشدین حتما برین پیش دکتر حت ...

آره عزیزم خوب نشدم باید برم دیگه،چاره ای نیست

من خیلی عصبی میشم. از خانوادم دورم. تو آپارتمان موندم با دوقلوهام.واقعا تحت فشارم

۹۹‌درصد از اعصابه اما اگه بهتر نشدین حتما برین دکتر تا خیالتون راحت شه

استرس وضعیتتون و بدتر میکنه 

۹۹‌درصد از اعصابه اما اگه بهتر نشدین حتما برین دکتر تا خیالتون راحت شه استرس وضعیتتون و بدتر میکنه& ...

استرس ندارم فقط حرص میخورم.

آره عزیزم خوب نشدم باید برم دیگه،چاره ای نیست

نگران نباشی چیزی نیست

از اعصابه

من فکر میکردم ام اسه حتی خودمو برای درمانشم آماده کرده بودم رفتم پیش دکتر عمومی گفت پاشو برو از فکر و خیال و اعصابته حتی دذرو هم بهم نداد گفت استرستو کم کن خوب میشی 

واقعا خوب شدم در عرض چند ماه اما گاهی اوقات همون بی حسیا میومد سراغم بعد یه سال به طور کامل خوب شدم 

الانم چند سال از اون موقع میگذره