2777
2789
عنوان

بی حس شدن سمت چپ بدن😪

| مشاهده متن کامل بحث + 24052 بازدید | 72 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزمزم تاپیکم مال خیلی وقته یادم نمیاد چیکار کردم

همون بی حسی سمت چپ بدن که نوشتی علتش چی بود؟ چند وقت اینطور بودی؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

همون بی حسی سمت چپ بدن که نوشتی علتش چی بود؟ چند وقت اینطور بودی؟

عزیزم یادمه تاپیک رو اما اینکه بعدش چیکار کردم رو یادم نیست،یادم نمیاد دکتر رفتم یا نه.هیچی یادم نمیاد

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عزیزم یادمه تاپیک رو اما اینکه بعدش چیکار کردم رو یادم نیست،یادم نمیاد دکتر رفتم یا نه.هیچی یادم نمی ...

عجیبه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

احتمالا از فشار عصبی هست

منم یکم حرص میخورم دست چپم لمس میشه یکم

بنظرم یا از قلبع یا فشار عصبی

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
احتمالا از فشار عصبی هستمنم یکم حرص میخورم دست چپم لمس میشه یکمبنظرم یا از قلبع یا فشار عصبی

عزیزم تاپیک ۴ سال و نیمه اون زمان اینطور شدم همون احتمالا عصبی بوده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عزیزم تاپیک ۴ سال و نیمه اون زمان اینطور شدم همون احتمالا عصبی بوده

وا پس چرا واس من توی بروزرسانی میاد 😑😂

اره احتمالا 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
تاپیکای قدیمی چندتا نظر بزارن براش میاد تو بروزرسانیا

اها نمیدونستم 

ممنون

بیشتر ببینید