2777
2789
عنوان

راهکار های مبارزه با خوناشامی به نام ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 107775 بازدید | 295 پست

سلام خونه ماهم اسفندو فروردین امسال ساس زد وحشتناک بود روح و روانم بهم ریخته بود شبها خواب نداشتم تا صبح چن بار بیدار میشدم از نیششون و دنبال میگشتم و میکشتم منبعشون مبلامون بودنمیدونم از کجا اومده بودن مبلارو انداختیم دور بازم تک و توک میدیدم خونمون با قرص سیانور سم پاشی کردیم بازم بودن تا اینکه همه درز های درو دیوار و شکافها رو با گچ و سیمان گرفتیم دیگه شکر خدا ازبین رفتم اینقدر بخاطر وجودشون عصبی شده بودم هرروز گریه میکردم از خونه و وسایلم دیگه بدم اومده بود خداروشکر ریشه کن شدن همونطور که یهو میان یهو هم بعد این مشقات غیب میشن 

محتاجم به دعا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم تو پشتیشون اومده بود.پشتیشونم جدید نبود از جایی نخریده بود و نیورده بود.اما واقعا تا تمومشن ی سال شد

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
سلام خونه ماهم اسفندو فروردین امسال ساس زد وحشتناک بود روح و روانم بهم ریخته بود شبها خواب نداشتم تا ...

سلام.دقیقا تک تک حرفاتونو باتمام وجودم درک میکنم.خیلی حس بدیه واقعا خدا برای هیچ کسی نیاره.خداروشکر که ازبین بردینشون.اره واقعا ادم عصبی وکلافه میشه چون امکان وجودش همه جاهست ادم نمیدونه از کجا شروع کنه واصلا چیکار بکنه.

وای خدا برای هیچ کی نیاره خیلی وحشتناکه منم مبل و پشتی و چن تا پتوم انداختم دور 

ماهم مبلا وپشتیا وهرچی بالش وتشک بود انداختیم بااین که خونمون نوساز بود ولی تو اتاق خواب پر شده بود 

هروقت تولباس یا زیر تشک و پتو و بالشت ساس میدیم قیافه من این شکلی بود😲😢😭😔😥قیافه ساسه دقیقا این ...

دقیقا.اصلا انگار ساسه بهمون پوزخند میزد میخواستیم بکشیمش از بس که جون سختن😣😷

مامانم تو پشتیشون اومده بود.پشتیشونم جدید نبود از جایی نخریده بود و نیورده بود.اما واقعا تا تمومشن ی ...

گفتم راه هاش مختلفه ممکنه کسی به خونشون اورده باشه یا از حیوونی چیزی باشه.ولی درکل سرعت تکثیرشون خیلی زیاده وهمین باعث میشه کار سخت شه.به هر حال خدارو شکر که تونستن از بین ببرنش😊

دقیقا.اصلا انگار ساسه بهمون پوزخند میزد میخواستیم بکشیمش از بس که جون سختن😣😷

سلام عزیزم نیش ساس چجوریه 

ماه پیش حشره ای منو نیش زد تو تختم بودم که نصف شب از تشنگی پا شدم دیدم روی پاهام لک های قرمز رنگه وسطش هم یه نقطه خونی بود صبح که پا شدم اون لکه های قرمز تبدیل به برامدگی های سفید و سرخی شدن که مدام می خاریدن و فقط پاهامو به صورت دو نیش سه نیش کنارهم زده بودن ولی لباس پوشیده تنم بود تنمو نزده بودن خلاصه خوب شدن و الان لکه ی تیره ای ازشون روی پوستم مونده من از ترسم دیگه تو اطاقم نمیخوابم همش فکر میکنم ساسه ولی مطمئن نیستم چیزیم ندیدم شما اطلاع دارین بهم کمک کنین ممنون میشم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
سلام عزیزم نیش ساس چجوریه  ماه پیش حشره ای منو نیش زد تو تختم بودم که نصف شب از تشنگی پا شدم د ...

اینم بگم تختم فر فوژه هست 

سلام عزیزم نیش ساس چجوریه  ماه پیش حشره ای منو نیش زد تو تختم بودم که نصف شب از تشنگی پا شدم د ...

سلام.میخواین عکسشو بذارم؟عزیزم اول از همه برو درز وشکاف تختو نگاه کن ببین چیزی هست یانه.نیششم بستگی داره بعضیا به نیش ساس حساسیت دارن وقرمز میشه جاش توموارد شدیدم حساسیتم شبیه تاول میشه.ولی درکل باید باز به اتاقت دقیق نگاه کنی.اگر ساس باشه دزر وشکاف تخت وبالش یا تشک رو که نگاه کنی باید اونارو ببینی.بعدم شبا درمیان خون میخورن.ولی به دلت بد راه نده ایشالا که ساس نیست ولی برو باز تواتاقتو دقیق نگاه کن به من خبر بده.

سلام.میخواین عکسشو بذارم؟عزیزم اول از همه برو درز وشکاف تختو نگاه کن ببین چیزی هست یانه.نیششم بستگی ...

جای نیششو اگه دارین بفرستین ممنون میشم 

کلا تشکمو انداختم دور تموم ملحفه و پتو روهم ریختم تو ماشین 

به خدا میترسم برم تو اتاقم 

با چشم ساس دیده میشه

مامانم میگه ساس نیست شاید پشه یا کنه باشه نمیدونم به خدا 

اول لک قرمز میشد بد برامدگی می شد خارش خیلی شدید بعد هم از بس میخاروندمش زخم میشد خون می اومد بعد هم خوب میشد فقط یه لک رو پوستم باقی می موند 

جای نیششو اگه دارین بفرستین ممنون میشم  کلا تشکمو انداختم دور تموم ملحفه و پتو روهم ریختم تو م ...

اینجوریه؟چرا انداختی دور؟؟؟شاید عنکبوتی چیزی بوده.به نظرم با ترست مبارزه کن برو تواتاقت ونگاه کن قشنگ.شاید ساس نباشه

اول لک قرمز میشد بد برامدگی می شد خارش خیلی شدید بعد هم از بس میخاروندمش زخم میشد خون می اومد بعد هم ...

خیلی نمیتونم از جای نیش راهنمایی کنم چون بیشتر حشره ها علائم نیششون مشترکه.اگه ساس باشه هرچه زودتر بفهمی بهتره هرچی بگذره بیشتر میشن.ایشالا که ساس نباشه ولی باز بهت تاکید میکنم برو نگاه کن