سلام.نمیدونم کسی توی نی نی سایت به این مشکل برخورده یانه که امیدوارم نباشه،اما من تجربه ی خودم و خانواده ام رو در این تاپیک میذارم تا اگر کسی یه روزی خدایی نکرده این بلای آسمانی دچار شد بتونه از تجربه ی مون استفاده کنه وبا توکل به خدا هرچه زودتر این موجود خوناشام رو ریشه کن کنه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
نه اینجوری خطی نبود مثلا بغل زانومدوتا نیش بود بعد میرفت روی رون پام ۳ تانیش بود خیلی بزرگتر ...
نیشاشون بغل ممکنه باشه من یه بار روگردنم دوتا نیش بغل هم بود ولی میگم نمیشه دقیق از نیش تشخیص داد.اره ببین حتما الانم میتونی ببینی ولی درکل امیدوارم ساس نباشه.موفق باشی
وای ما هم چند ماهه گرفتار شدیممممم 😓 اصلا بخاطر اینکه دوباره دو تا ساس رو لباسم دیدم اعصابم خورد شد تو اینترنت سرچ کردم هنوز نمیدونیم از کجا ساس ها اومدن تا حالا هم چند تا دستگاه دفع کننده ساس فرا صوت خریدیم که جواب نداد مشکل اصلی ما اینه که خونه ما یکم متراژ زیادی داره ۳ طبقس و باید هر ۳ طبقه سم پاشی شه که کار وحشت ناک سختیه واقعا نمیدونم چطور باید سانت به سانت خونه رو برسی کنیم
وای ما هم چند ماهه گرفتار شدیممممم 😓 اصلا بخاطر اینکه دوباره دو تا ساس رو لباسم دیدم اعصابم خورد شد ...
همون دوتا دونه رو جدی بگیرید وتا تعدادش کمه وهوا سرده کارایی که گفتمو انجام بدید واونارو از بین ببرید.بگرد ید ببینید کجا خیلی ساس داره.کسی ساس نداشته اومده باشه خونتون؟یا مسافرتی جایی؟ این دستگاها فایده نداره خدایی نکرده فقط شاید باعث بشه بیشتر پخش بشن.کارایی که گفتمو حتما انجام بدید و از یکی دلسوز کمک بگیر درست میشه ایشالا.کار سختیه اما غیر ممکن نیست.درضمن همون اول اصلا سمپاش نیارید این خیلی مهمه.
بجای این که انقدر بد بختی بکشید یه زنگ بزنید شرکت معتبر بیان سمپاشی کنند تموم بشه بره پی کارش من ...
اگه خونده باشید تاپیکم رو گفتم سمپاشی قطعی ترین کار والبته آخرینه.این رو از روی افرادی که تعریف کردن از تجربشون میگم.چون خیلی هاشون اولین کار سمپاشی رو انجام دادن وفقط ساس رو مقاوم کردن و هزینه ی اضافی وکلی زحمت ورنج متقبل شدند.ساس مثل سوسک نیست که سریع کشته بشه.کمی احساس خطر کنه توی باریک ترین درزهایی که حتی توی مخیله ی آدم نمیگنجه قایم میشه و وقتی خطر برطرف شد بیرون میاد و تازه تا پونصد روز بدون غذا میتونن زنده بمونن و سرعت تکثیر وحشتناک بالایی دارند.دیگه خودتون تصور کنید عمق فاجعه رو...!