2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عجیب

248 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من ۴ ساله ازدواج کردم  خودم ۲۴و همسرم ۳۳ سالشونه 

خانواده بسیار مهربونی و خوبی داریم جفتمون

خانواده همسرم هم خانواده ی خوب و ارومی هستن 

همسرم ۱ برادر دارن که خارج زندگی میکنه و ۲ تاخواهر که یکیشون ۳۹ سالشه اون یکی ۲۶ 

بجز خواهر شوهر کوچیکم باهمه اوکیم و مشکلی ندارم

این کوچیکه یکم یه جوریه ادم متوجه نمیشه دوست و دشمنیشو 

خیلی قیافه میگیره وقتی وارد جایی میشه سعی میکنه من و نادیده بگیره مخصوصا وقتی خالشون از شهرستان میاد به شدت عوض میشه 

چندباری اوایل سعی کردم باهاش ارتباط بگیرم و یه مدتیم واقعا خوب میشد اما یه دفعه دوباره عوض میشه و میره تو یه  فاز عجیب مثلا موقع خداحافظی با هم دست میده خدافظی میکنه جز من یا من میرم خونشون غذاشو که میخوره فورا میره اتاق در و میبنده .یکمم مغرور طوره

بخدا بهش بدی ای نکردم اما چون قیافه میگیره منم نادیدش میگیرم و بهش اهمیت نمیدم و مثل خودش باهاش برخورد میکنم .

از طرفی الان چند وقته که روش بیشتر دقت کردم میبینم که این دختر هرچیزی که من میگیرم توی اولین فرصت و اولین پولی که دستش میاد میره میگیره حالا هرچی میخواد باشه 

لباس .کفش .لوازم ارایش هرچی

از اینایی نیستم که بگم هرچی من دارم و اصلا کسی نباید داشته باشه اما خب یکم تابلوعه دیگه این رفتار.

حقیقتش این موضوع(قیافه گرفتن ) باعث شده دیگه دوست نداشته باشم برم خونه ی مادر شوهرم 

با این که ایشون ادم خیلی خوب و محترمی هستن 

و سیاست مادر شوهری و این حرفارو این زن نداره 

اما خب من دیگه واقعا دوست ندارم جایی برم که احساس میکنم کسی از بودنم ناراحته 

منتظر نظرات صادقانتون هستم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسادتتو میکنه اهمیت نده بهش جوری باهاش باش ک هستی الان کلا نادیدش بگیر روش زوم نکن رو خودت تمرکز کن ...

اخه از نظر من واقعا دلیلی نداره 

چون خودشم دختر خوشگلیه قدش از من بلند تره و نازه 

اما نمیدونم چشه

وااای منم ۶ تا خاهر شوهر دارم دقیق دوتاشون همینجورین ...ی بار انقدر خوبن دفعه بد ک میبینیشون کلا ی طور دیگه میشن اینجور ادما مودین..واسه من ک دیگه مهم نیستن 

این نیز بگذرد...

اشتباه میکنی عزیزم ..مادرشوهروپدرشوهرتون ک گناهی ندارن شما بخاطر کسایی ک دوستون دارن میرید ایشون رو هم کلا نادیده بگیر اگراینقدراذیتید.بانرفتن این فرصت رو ب ایشون میدید ک پدرو مادرهمسرتون رو نسبت بشمابدبین کنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

زیاد حساس نشو . شما به خاطر پدر و مادر همسرت میری . اونم جوونه شاید یکی داره بهش خط میده . نمی فهمه کار غلطی میکنه . شما به روی خودت نیار . انگار اصلا کاراش برات اهمیت نداره.  فقط سلام و احوالپرسی کن و بس . 

این طوری اگه قصد و غرضی هم‌باشه با کسی بهش خط داده باشه تیرشون به سنگ می خوره.

راستش بعضیا کاری می کنن که آدم اعتراض کنه یا عکس العمل نشون بده بعد بگین این بده و داره اختلاف ایجاد میکنه . عکس العمل نشون ندی کاری نمی تونه بکنه

اخه از نظر من واقعا دلیلی نداره چون خودشم دختر خوشگلیه قدش از من بلند تره و نازه اما نمیدونم چشه

چون تو ازدواج کردی خانواده شوهرتم خوبن محبت میکنن اینا باعث میشه رقابت کنه یا گاهی تودلش بگه شانس آورده مثلا باخانواده ما وصلت کرده اینا من اینارو از تراپیستم پپرسیدم بهم گف دیگه بیخیال شدم

💞تو نیمی 

وااای منم ۶ تا خاهر شوهر دارم دقیق دوتاشون همینجورین ...ی بار انقدر خوبن دفعه بد ک میبینیشون کلا ی ط ...

چقدر خوب که با این موضوع کنار اومدین .من که دیگه دلم نمیخواد برم جایی که هست