2777
2789

با همکلاسی پسرم و مادرش بیرون بودیمـ

بعد مارو رسوندخونه تعارف کردم اومدن خونه 

گرم صحبت شدیم از همه جا حرف زدیم  ، اولین بار بود همو میدیدیم 

این اواخر حال روحیم خوب نیست البته تظاهرمیکنم ک خوبم خلاصه نمیدونم چی شد خانمه گفت دپرسی خیلی غصه میخوری؟ دیگه همین باعث شد حرف بزنم حتی خواستم گریه کنمممم😭😭

بعد عذاب وجدان گرفتم معذرت خواهی کردم که با حرفام ناراحتش کردم 

البته ما اصلا رفت امد نداشتیم و میدونم دیگه ایشونو نمیببنم ، امشبم اتفاقی شد 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

اصلا حال روحیم خوب نیست 

دستو دلم ب هیچ کار نمیرهه

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا حال روحیم خوب نیست دستو دلم ب هیچ کار نمیرهه

حق داری حالت بد باشه و بخوای خالی شی اما با ه کسی دردو دل نکن

اینجا ما همو نمیشناسیم اشکالی نداره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ان شالله حال دلت خوب شه 

حالا یبار انجام دادی عیبی نداره .ولط درو دلتو به دیوار بگی بهتر از ادماس

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

الان باایشون صحبت کردی بهتری؟؟؟

نه تازه عذاب وجدانم بهم اضافه شد 

گفتم درامد شوهرم کمه ،دخترم مریضه داروهاش گرونو کمیابه 

عزیزم چرا نمیری پیش مشاور و تراپیست

نمیدونم  برم بگم چی،  دارو میدن؟ 

یعنی کمک میکنن که شاد بشم فکرنکنم ،تا مشکلاتم حل نشه شاید اینجوری باشم نمیدونم 

دلم میخواد معجزه بشع

اشکالی نداره عزیزم ولی چرا یه فکر اساسی برای حالت نمی‌کنی؟ اگر نیاز داری صحبت کنی قطعا یه درمانگر خی ...

نمیدونم چیکارکنم از کجا بگم از چی بگم 

مشکل من شوهرمه ک اهمیت نمیده بهمون😞 

از طرفی بیماری دخترم 

از یه طرف دیگه بدغذایی پسر ۱۱ ساله ام