2777
2789

آقا هستم..سه ساله توافقی جدا شدیم و یه پسر دارم که الان کلاس پنجمه بیشتر هم پیش من زندگی میکنه و فوق العاده دوسش دارم . تو زندگی قبلیم واقعا اذیت شدم (با وجود اینکه تمام تلاشمو کردم تا به جدایی ختم نشه) اما آدمی نیستم که بخوام تنهایی زندگی کنم یا وارد رابطه دوستی بشم و از اول هم داشتن یه خانواده سالمو به هر لذت زود گذری ترجیح میدادم..الان مشکلم اینه چطور پسرمو آماده کنم تا وقتی شخص مناسبی رو پیدا کردم با مطرح کردنش باعث سرخوردگیش نشم و آسیب نبینه؟

پسرم قبلا به مادرم گفته بود دوست ندارم هیچکدوم ازدواج کنن..

لطفا اگه کسی هست که با مردی تو شرایط من ازدواج کرده و همه چیز رو درست جلو بردن و تونستن خوشبخت بشن راهنمایی کنه و بگه چطور بفهمم که طرف مقابلم واقعا میتونه همراه خوبی باشه و مشکلی پیش نیاد و در کل چطور باید عمل کنم؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سختاون بچه خیلی اسیب میبینه اینکه اون خانمی ک میاد رفتارش باپسرشماچطورباشه

منم بابت همین نیاز به راهنمایی دارم..

اگه قرار به اذیت شدن پسرم و خودم بشه هیچوقت ازدواج نمیکنم

ببینید

هر کیسی پیدا میکنید

فقط و فقط حواستون باشه که واقعا با وجدان و ادم حسابی باشه

یعنی ملاک رو ظاهر و هیکل قرار ندید چراکه تنها نیستید

مگرنه مجبورید پسرتون رو بذارید پیش مادرش

اخر هفته ها بیاد پیش شما......

زنی باشه که نمیگیم بچه شمارو به دندون بگیره

ولی لاقل انسانیت سرش باشه شما نیستی با پسرت درست رفتار کنه و اذیتش نکنه

من میگم ترجیحا صبر کنید یکم بزرگتر شه

و هر وقتم خواستید چنین کاری بکنید

حتما حتما از روانشناس کودک استفاده کنید

که اون پسرتونو راهنمایی کنه

بهترین راه مشاوره رفتنه

بله مشاور خودم آخرین جلسه که گفت همسرتو رها کن بذار بره بعدش گفت برای ازدواج بعدیت حتما طرف مقابلتو بیار اینجا تا صحبت کنم باهاش و قطعا همینکارو میخوام بکنن و کلا کسی که مشاوره قبول نداشته باشه باهاش وارد رابطه نمیشم

اگر مادر پسرت ازدواج نکرده پسرت رو به مادرش بسپار و هزینه زندگیش رو بده مادرش

بچع تون زیر دست نامادری نابود میشه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هم پسرتون رو ببرید مشاوره

هم خودتون و اون خانم برید مشاوره تا ببینید مناسب هم هستید

به نظر من راهنمایی های اینجا بیشترش غیر اصولی هست

بهتره از متخصص این زمینه راهنمایی لگیرید

الهم عجل لولیک الفرج
منم بابت همین نیاز به راهنمایی دارم..اگه قرار به اذیت شدن پسرم و خودم بشه هیچوقت ازدواج نمیکنم

دوستم با وجود پسر ۱۲ ساله ازدواج کرد.اون آقا وقتی میومد دنبالشون پسره رو هم پارک می‌برد خیلی باهم خوب بودن.باید ببینی با پسرت چطور رفتار میکنه. من از پسره پرسیدم دوست داری مامان ازدواج کنه میگه آره من بابا میخوام بچه های مدرسه همه بابا دارن میان دنبالشون.خدا رو شکر باهم خوبن.این بچه عاقل بود

با این تفاسیر بچتون خیلی اسیب پذیره چون هنوز تو ذهنشه شماها برگردید به هم و با ازدواج هرکدومتون اون تصویر خراب میشه از ذهنش

بهتره از یه روانشناس بالینی کودک و نوجوان کمک بگیرید شما تنهایی نمی‌تونید امادش کنید

🎀

ببینیدهر کیسی پیدا میکنیدفقط و فقط حواستون باشه که واقعا با وجدان و ادم حسابی باشهیعنی ملاک رو ظاهر ...

ممنون از پاسختون..

امشاورم قبلا گفت نذار زیاد پیش مادرش باشه و منم فقط بخاطر اینکه حس کنه مادرش کنارشه اجازه دادم هر موقع خواست بره پیشش..

در کل مادرش رفت و خاونه برای خودش اجاره کرد تو یه شهر نزدیک و سرکارم میره و فقط اولویتش اینه ظاهر بچه خوب باشه و لباس مرتب داشته باشه وگرنه بحث تربیتی هیچ..خودش نیاز به مشاوره داشت که ادامه نداد..

الان چون شما خانوم هستید میخوام بدونم چطور بفهمم تو آشنایی که طرفم دروغ نمیگه و واقعا انسانه