2777
2789
عنوان

ازدواج بعد جدایی با وجود پسرم لطفا راهنمایی کنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 101 پست
با خوندن نظرتون امیدوار شدم..همینو از خدا خواستم و امیدوارم سر راهم قرار بگیره

خداروشکر می‌کنم که امیدوار شدید.

ناامید نباشید اما سهل هم نگیرید.

ایشون تا حدودی حق دارن چون تعداد آدم‌های بد بسیار بیشتره و برای رسیدن به نتیجه‌ی خوب باید هم وقت زیادی گذاشت و هم مشورت خوبی گرفت.

یعنی که باید حواستون رو خیلی جمع کنید.

شما کارهایی که درست و اصولی هست رو انجام بدید و تلاشتون رو بکنید، شک نکنید خدا هم کمکتون میکنه و نتیجه‌ی خوبی می‌گیرید.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
دوست عزیزاین نگرانی شما نشون میده که پدر مهربان و مسئولیت‌پذیری هستید. اکثر مواردی که من دیدم، مخصوص ...

ممنون از لطف و نظر پخته شما..

من یه بار تجربه یه زندگی مشترک بد رو داشتم و مطمعنا فصل به فصل زندگیم درسی رو برام داشته که به خاطر سپردم..

اینکه اینجا عنوان کردم فقط بخاطر آشنایی با طرز فکر یه خانوم تو مواجهه با همچین موردی بود و اتفاقا کمی اطلاعات دستگیرم شد که ممکنه کمکم کنه..

در مورد مشاور هم ممنونم از لطفتون..

مشاوری که قبلا پیشش رفتم واقعا تو کار خودش خبره است و میدونم بازم کمکم میکنه🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان سه سال شدهاگه واقعا لازم باشه بازم صبر میکنم

هیچ کس با اون بچه به چشم عشق و فرزند خودش نگاه نمیکنه

بلکه اغلب به عنوان یه بخش اضافه یا کسی که مانع میشه بین زن و شوهر نگاه میکنه

برا همین میگم سنش بره بالا تا کمتر وابسته بشه

اتفاقا بعد صحبت با چند نفر بیرون به این نتیجه رسیدم الان باید مثل قدیم بسپری یه آدم خانواده دار پیدا ...

این مدل ازدواج ها معمولا سرانجام خوبی نداره بازم خودتون بهتر میدونید 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم بابت همین نیاز به راهنمایی دارم..اگه قرار به اذیت شدن پسرم و خودم بشه هیچوقت ازدواج نمیکنم

دقیقا وقتی بچه داری یاباید توزندگی قبلی بمونی یا اینکه بچتوبزرگ کنی یادت باشه ب خاست خودش تواین دنیا نیومده ب خاسته شمابوده موظفی درست و بی درد بزرگش کنی

اتفاقا بعد صحبت با چند نفر بیرون به این نتیجه رسیدم الان باید مثل قدیم بسپری یه آدم خانواده دار پیدا ...

هیچکس توزمان اشنایی خودشو نشون نمیده همه میخان نشون بدن ک بهترینن ازدواج شانسیه  من ۱۱ ساله باهمسرم دارم زندگی میکنم ۶ سال بعداز زندگی شناختمش

بابای من ۳ سالم بود به یه سال نکشید ازدواج مجدد کرد

من وقتی میرفت سرکار و با اونا تنها میشدم اینقد زجه میزدم که میخواستم بمیرم اونا هم میگفتن چه مرگته و فلان

بعدشم اینقد کتکم میزد تمام کارای خونه رو به من میگفت بکنم خودشم شاغل بود

مثه چی جارو میزدم ظرف میشستم تمیز میکردم قبل از اینکه بیاد

اگه نیومد کاری نکرده بودم روزگارمو سیاه میکرد اگه انجام داده بودم الکی میگفت کثیفه هیچ کاری نکردی و فوش میداد

سر همچی هم بهم گیر میداد سر رنگ لباسم سر موهام سر بیرون رفتن با دوستام یه بارم نذاشت با دوستام وقت بگذرونم

الان ۲۴ سالمه یه ادم افسرده ام گه دلم نمیخواد با هیچکس دوست بشم به خودم و زندگیم هم امیدی ندارم تازه تو ازدواج هم شکست خوردم چون بخاطر فرار از اون ازدواج کردم حتی رشته دانشگاهمم بخاطر فرار از اون یه رشته بیخود انتخاب کردم 

سرنوشت درخت سوختن است...
بابای من ۳ سالم بود به یه سال نکشید ازدواج مجدد کردمن وقتی میرفت سرکار و با اونا تنها میشدم اینقد زج ...

ای داد..

متاسفم که اینو میشنوم..امیدوارم بتونی ببخشی و از این به بعد زندگی خوبی برای خودت رقم بزنی

دقیقا وقتی بچه داری یاباید توزندگی قبلی بمونی یا اینکه بچتوبزرگ کنی یادت باشه ب خاست خودش تواین دنیا ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم..

تنهایی زندگی کردن هم خوب نیست از طرفی این چیزایی که شما گفتید تا حدودی درسته..

در هر صورت پسرم اولویت داره به ازدواج

من با مردی ازدواج کردم که شرایط شما رو تقریباً داشت وقتی من با همسرم ازدواج کردم پسر همسرم ۹ـ۱۰ سالش بود.

یه مدت سعی کردیم جوری رابطه رو پیش ببریم که ببینیم همه می تونن کنار بیان یا نه.

خیلی باید دقت کنین خیلی.

🤍🤍