2777
2789

توی کیف دخترم یه نامه مربوط به صحبت با مدیر روز شنبس 

واقعا موندم چکار کنم 

یه توضیخ مختصری بدم برای اوناییکه در جریان نیستن و حال ندارن تاپیک قبلیو بخونن 

گفتم دخترم نزدیک دو سالگی تصادف کرد کما رفتو خیلی وضعش وخیم بود خدا معجزه کردو خوب شده خدا راشکر یکم پای چپش مشکل داره  

خلاصه دوران کرونا بود و من و دخترم با هم بودیم هیچ جا به جز کاردرمانی نرفتیم بچه  انچنانیم دورو برمون نیست 

یه روز دوتا بچه حلوش دعوا میکنن از اون زمان از بچه ها و صدای بلندو جیغو داد وحشت کرد  تا پارسال که باکلی  استرس بردمش پیش دبستانی که خداراشکر بد نبود  ولی مثل مهد بود چیزی یادشون ندادن همش به خنده و رقصو مسخره بازی گذشت 

امسال کلاس اوله محیط خشک و جدی از روز اول شروع کرد به گریه یک ماهو به زور رفت کم کم عادت کرد یه روز معلمش گفت ده بار اجازه میگیره بره دستشویی میرفتم میدیدم برا خودش میچزخه که دیگه فقط یک بار اجازه دادم دو سه بار از معلمش در مورد وضعیتش پرسیدم گفت گفتارش ضعیفه گفتم ببرم گفتار گفت نه تا هفتع پیش گفت گفتارش خوبه لازم نیست چند بار گفتم اگه مشکلیه بگین زودتر گفت نه 

خلاصه دو شنبه که رفتم برای جلسه دیدار با معلم گفت شما باشین صحبت دارم باهاتون 

من  از روز اول به مدیرو معلم گفته بودم دخترم تصادف کرده 

و درجریان بودن 

دخترم از لحاظ هوشی خوبه مشکلی نداره 

خلاصه معلم گفت بیش فعاله و اصلا درس گوش نمیده خوب نیست من به مدیر گفتم 

اونم گفته تا اخر اذر صبر کنید بهتر نشد یه فکری میکنیم 

گفت معلم حصوصی بگیرین گفتم والله دخترم تو خونه که خوبه مشکلی نداره 

املاهاشم خودش مینویسه 

من کمکش نمیکنم تا اینا  گفتم 

گفتم حواسپرته خیلی یعتی بیش فعاله و کلی حرف دیگه بارم کرد 

کلی صحبت کردیم و من گفتم مشاورش میبرم ببینم بیش فعاله شمام تا اخر اذر صبر کنید 

گفت باشه 

خلاصه بردمش مشاور گفت اصلا بیش فعال نیست که هنچین چیزی گفته و من طی چند جلسه باهاش کار میکنم که تو مدرسه دقتو تمرکزش بره بالا 

مدرسه رو دخترم دوست نداره گلا استرس میگیره 

امروز تو کیف دخترم دیدم نامه  صحبت با مدیر  روز شنبه داده 

اعصابم خورد شد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

ایشون این هوجی گری ها رو میکنه که ی موقع مدیر بهش نگه کارکردش بد بوده.

شما اصلا محل نزار.وقتی هودت فکر میکنی دخترت نرناله،کانلا نعلومه که نرناله،مشاوره هم که میخوای ببریش.

پس محله حرفای معلم نزار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایناها سواستفاده گردن چون من گفتم نصادف گرده فکر میکنن ازلحاظ ذهنی مشکل داره

نمیدونم روز شنبه برم چی بگم منم استرس گرفتم 

من باشم اصلا به روم نمیارم.دخترمن ی کم ضعیف شه تو درسان،نامه مشاور رو نیبرم به مدیر نشوت میدم.

میگم معلمتون برا اینکه مسئولیت قبول نکنه و خوب درس نده،رو بجه ها انگ میزار و مادر و بجه رو استرس قرار میده

من باشم اصلا به روم نمیارم.دخترمن ی کم ضعیف شه تو درسان،نامه مشاور رو نیبرم به مدیر نشوت میدم.میگم م ...

نمیدونم میتونم خوب صحبت کنم یا نه خودمم حقیقت بخوام صحبت کنم استرس میگیرم

من حس میکنم بچتون تو مدرسه اضطراب داره برا همینه میخواد از محیط کلاس فرار کنه یا گوش نمیده چون از ته قلبش اونو دوست نداره 

اگر بتونی تو کلاسی بزاریش که تعداد بچه ها کم باشه و توجه روش بیشتر باشه و معلم صمیمی باشه با بچه ها برا بچت بهتره 

شاید از معلم بدش میاد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اره دیگه اخه من اینهمه با معلم حرف زدم بازم امروز نامه دادن

عزیزم چرا انقد دنگ و فنگ راه میندازن 

معلمه از سرش انگار میخاد باز کنه بچه رو 

کلاس دیگه نداره؟ تازه خوبه غیرانتفاعیه 

برو با مدیر اتمام حجت کن نامه ی پزشکی ایشم ببر که دخترت مشکل نداری میگی استرسم داره من خواهرم دید بچه اش کلاس اول چیزی نفهمیده گفت دوباره بخونه 

از مشاور نامه بگیر که سلامتیشو تایید کنه ببر بده به مدیر .

اخه شنبه صبح گفته صحبت کنیم من یگشنبه دخترمو میبرم همون مشاور 

دیگه اگه شنبه بهشون  که نامه میارم

من حس میکنم بچتون تو مدرسه اضطراب داره برا همینه میخواد از محیط کلاس فرار کنه یا گوش نمیده چون از ته ...

دقیقا همین چند خط اول که نوشتین درسته منم همین فکرو میکنم