2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک قبلیم که دوشنبه با معلمش صحبت کردم امروز دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غیر انتفاعی نیست مناسفانه دولتیه معلمش خوب نیست دخترمفت به چند تا دیگم از این برگه ها دادن

کاش بچه تون امسال غیر انتفاهی میگذاشتین.بیشتر باتون راه میان و هوای بچه رو دارن 

من اینجا دیدم مامانا میگن نقطه ضعف بچه رو هیچوقت به معلم نگید همونو میگیره دستش یا باهاش کار نمیکنه ...

امسال تموم بشه به خوبی 

تا سال دیگه حتما یه فکری میکنم 

اخه مجبور شدم بگم گفتم از پله یوقت هلش ندن بچه ها مواظبش باشن

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

عزیزم برو شروع به صحبت کرد گوش، بده و واقعیت روبگو که مشکلی تو خونه نداره مشاور هم بردی گفتن مشکلی نیس و هیچ ضعفی نشون نده و قشنگ بگو هیج دوستنداری به بچه برچسب بزنن و اگه نقطه ضعفی باشه کافیه در حریان باشی یعنی یه مشت ادم بیسواد شدن مدیر معلم همه جاییه خودسونو متخصص میدونن که بشینن برچسب بزنن 

اخه شنبه صبح گفته صحبت کنیم من یگشنبه دخترمو میبرم همون مشاور دیگه اگه شنبه بهشون که نامه میارم

باشه عیب نداره . با اعتماد  به نفس کامل برو با خانم مدیر حرف بزن اگه اونم حرفه‌ای معلم رو تکرار کرد بگو فردا میرم از مشاور نامه میگیرم و میارم . این طوری دیگه مدرک دستت داری و کسی نمی تونه به دخترت چیزی بگه

عزیزم برو شروع به صحبت کرد گوش، بده و واقعیت روبگو که مشکلی تو خونه نداره مشاور هم بردی گفتن مشکلی ن ...

اره میگم اخه معلمش گفت مشکل داره گفتم والله تو خونه خوبه اونوقت دیگه نمیدونست چی بگه گفت حواسپرته شدید 

باشه عیب نداره . با اعتماد به نفس کامل برو با خانم مدیر حرف بزن اگه اونم حرفه‌ای معلم رو تکرار کرد ...

اره حتما همین کارو میکنم

اخه الان گه دیگه ده بار نمیره این برای اول سال بود با اینکه از اون موضوع گذشتع دوباره معلم پریروز دا ...

ارامش رو حفظ كن.

اگر قراره همينجا بموني پس بايد صبور باشي.

به معلم بگو من بردم مشاور، گفت اوكي هست.

شمام ك ميگي يكماه اينجوري بوده و بهتر شده.

پس مشكلي نيست..بگو شما معلمي تونستي جذبش كني

خداروشكر

💕

ارامش رو حفظ كن.اگر قراره همينجا بموني پس بايد صبور باشي.به معلم بگو من بردم مشاور، گفت اوكي هست.شما ...

نه والله معلمم بسیار جوونو خامه 

اصلا نتونسته جذبش کنه مثلا نشانه ای یاد داده دیروز امروز توقع داشته بچه کامل یاد گرفته باشه 

نه والله معلمم بسیار جوونو خامه اصلا نتونسته جذبش کنه مثلا نشانه ای یاد داده دیروز امروز توقع داشته ...

گلم منطورم این هست

شما الان اکر نمیخوای ببریش یک مدرسه دیگه

بایت مماشات کنی.

کلاس دیگه ای دارن همین پایه؟

💕

گلم منطورم این هستشما الان اکر نمیخوای ببریش یک مدرسه دیگهبایت مماشات کنی.کلاس دیگه ای دارن همین پای ...

دوتا دیگه دارن 

ولی نمیشه عوض کرد 

چون یکیشون میگفت معلم اون کلاس بسیار جدیه این یه ذره اخلاقش بهتره