2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک قبلیم که دوشنبه با معلمش صحبت کردم امروز دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 44 پست
نمیدونم میتونم خوب صحبت کنم یا نه خودمم حقیقت بخوام صحبت کنم استرس میگیرم

شمام استرسی؟

قبلش حرفاتو رو برگه بنویس تو خونه تمرین کن 

برگه هم دستت باشه ی موقع یادت رفت حرفاتو نگه کنی بدونی چی بگی 

عزیزم چرا انقد دنگ و فنگ راه میندازن معلمه از سرش انگار میخاد باز کنه بچه رو کلاس دیگه نداره؟ تازه خ ...

غیر انتفاعی نیست مناسفانه دولتیه 

معلمش خوب نیست دخترمفت به چند تا دیگم از این برگه ها دادن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میتونم خوب صحبت کنم یا نه خودمم حقیقت بخوام صحبت کنم استرس میگیرم

خیلی هم خوب میتونی صحبت کنی...

بگو معلمه مدرسه اول همیشه باید در دسترس باشه،چون اولین ساله دانش اموز میره مدرسه و والدین اطلاع خاصی ندارن،نه مثله ایشون که فکر میکنه رئیس حمهوره

شمام استرسی؟قبلش حرفاتو رو برگه بنویس تو خونه تمرین کن برگه هم دستت باشه ی موقع یادت رفت حرفاتو نگه ...

اسنرس به اون معنی نه .مثلا نمتونم از دخترم دفاع کنم مینرسم لال شم بگه دخترت بیش فعاله و .... هیچی نتونم بگم

عزيزم خيلي حساسي و بزرگش كردي.

خب جلسه گذاشته باشن

مگ چيه؟

واقعا وقتي ١٠ بار ميره دستشويي

و خودته ميگي مدرسه رو دوست نداره

و توجه توي كلاس نداره، معلم چيزي ك ميبينه اينه

بچت adhd هست..قكر نكن لجه باهات يا مشكل داره.

نتيجه جلسه با مشاور رو بهشون بگو

دخترت رو بنويس مدرسه غيرانتفاعي

حتما

💕

خیلی هم خوب میتونی صحبت کنی...بگو معلمه مدرسه اول همیشه باید در دسترس باشه،چون اولین ساله دانش اموز ...

اره انگار رییس جمهوره 

مثلا دیروز حرف ای که ۴ تا صدارا داره درس داده امروز پای کتاب نگارشش صفحه صدای ای  نوشته  در شناخت نشانه ها ضعیفه

من اینجا دیدم مامانا میگن نقطه ضعف بچه رو هیچوقت به معلم نگید همونو میگیره دستش یا باهاش کار نمیکنه یا دلیل کم کاریش رو میذاره برا اون مسئله 

میتونی برا سال دیگه مدرسه رو عوض کن بنویس یه جای خلوت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بهش بگو تو این گرونی و مَغله و ترافیک،برا اشتباه نظر دادنه معلم من بچم و با هزار فکر میبرم مشاور،اخرم مشاور میگه هیچیش نیست‌..‌‌...

ایشون برا سلب مسئولیته خودش،رو بچه ها انگ میزارع،والدین و به چالش میکشه

سلام عزیزم پسر من یک کوچولو حساس یکم بیش حس اما بسیار باهوش و بادقت اما خیلی خیلی استرسی معلم کلاس اولش خوب درس میداد اما خیلی عصبی بود و استرس داشت و اون حس به دانش آموزان منتقل میکرد پسرم خیلی اذیت شد همش استرس داشت اما معلم کلاس دومش خیلی مسلط و آروم بود الان کلاس سوم پسرم هم روابط عمومیش خوب شده هم شاگرد اول ..پس نگران نباش منم مثل شما همش نگران بودم فقط مهم کلاسش کم جمعیت باشه ...معلمش خوش اخلاق و صبور باشه ..شده سال اول غیر انتفاعی بذار خوبه

عزيزم خيلي حساسي و بزرگش كردي.خب جلسه گذاشته باشنمگ چيه؟واقعا وقتي ١٠ بار ميره دستشوييو خودته ميگي م ...

اخه الان گه دیگه ده بار نمیره این برای اول سال بود 

با اینکه از اون موضوع گذشتع دوباره معلم پریروز داره میگه دحترت یک ماه پیش ده بار اجازه میگرفت بره دستشویی دیگه موضوع تموم شده این ول نمیگنه

عزيزم خيلي حساسي و بزرگش كردي.خب جلسه گذاشته باشنمگ چيه؟واقعا وقتي ١٠ بار ميره دستشوييو خودته ميگي م ...

وقتی مشاور تشخیص نداده چجور معلم متوجه شده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خب همون دیگه شما باید اول خودت یاد بگیری چجوری حق دخترتو پس بگیری بعدا

من حرف میزنم ولی  بعد که میام خونه بعدا یادم میاد کاش اینام گفته بودم