2777
2789
عنوان

از صبح هزارتا تایپک حس ششمی زدم

164 بازدید | 31 پست

چرا کسی نمیاد 😔

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بگوحس ششم

حس محمد بهم چیه؟

خیانت میکنه؟

چیا ازش حس میکنی خصوصیات و ویژگیاش؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس محمد بهم چیه؟خیانت میکنه؟چیا ازش حس میکنی خصوصیات و ویژگیاش؟

دوست داره ولی متعهد نیست سرو گوشش میجنبه،قدبلنولاغراندام وپوست سبزه ای داره وزیاد حرف میزنه

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

دوست داره ولی متعهد نیست سرو گوشش میجنبه،قدبلنولاغراندام وپوست سبزه ای داره وزیاد حرف میزنه

آینده ای باهاش دارم؟

من به عنوان نیروی شرکتی استخدام میشم محل کار فعلیم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

دوستان همینطور که توامضام نوشتم جواب نمیدم فقط چون اسی گفت کسی جوابمو نداده ،جوابشو دادم معذرت میخوام مدتیه اعلاناتم خیلی میشه ودرخواستا درروززیاده برای دوستی ،به خاطرهمین دیگه کم جواب میدم

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

دوستان همینطور که توامضام نوشتم جواب نمیدم فقط چون اسی گفت کسی جوابمو نداده ،جوابشو دادم معذرت میخوا ...

کاش لطف میکردی بمنم میگفتی قبلا خیلی اسیب دیدم‌دلم نمیخاد گذشتم تکرار شه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)