2777
2789

چه جوری بهش میگین من خودم میترسم طرف فکر کنه من طلاقیم یا زن زندگی نیستم مادرم میگه زنا احساسین تا تقی به توقی میخوره سری طلاق میگیرن ولی مردا منطقی ترن دست مرد باشه بهتره الان من حق طلاق ندارم ولی دارم زندگی میکنم 

ولی بازم من میترسم طرفم بد باشه دلمه ازش بگیرم

درمورد مسائل ج ن س ی م  دلمه حرف بزنم ولی روم نمیشه ولی به نظرم درسته مطرح بشه که مثلا فلان حرکتو نمیزنم ولی چون دخترم روم نمیشع این بحث رو خودم مطرح کنم 

شماها چیکار میکنین درمورد این موضوعات حق و حقوق زن و رابطه ؟؟؟؟ بیایین از تجربیاتمون بگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش مشاور رفتین باهم؟

رفتم ولی درباره حق و حقوق که هیچ صحبتی نشد یعنی اون زمان هم برام مهم نبود ولی الان بادیدن پسرای بد جامعه و زندگی های خراب دلمه حق و حقوق رو داشته باشم 

درباره رابطه هم فقط این بود که به هم تمایل دارین یان  ولی بیشتر باز نکرد مشاور 

حالا من پسره رو رد کردم الان میخوام برای این خاستگار جدیدم پخته تر ماجرا رو پیگیری کنم

من یه سری از حقوقم و گرفتم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من خواهرم و نامزدش همه چی رو با خودشون طی کرده بودن، تمام حق ها رو داد به خواهرم حق خروج از کشور حق اشتغال حق تحصیل با تنصیف اموال و کلا همه، خودش خواست حق طلاقم بده خودمون نخواستیم با خواهرم، کلا حس میکنیم بد یمنه یعنی وقتی میگیریش اتفاقای خوبی نمی افته، دیگه حالا به جز این بقیه حقوق برات اهمیت ندارن؟ 

من خواهرم و نامزدش همه چی رو با خودشون طی کرده بودن، تمام حق ها رو داد به خواهرم حق خروج از کشور حق ...

خواهرت چه جوری اینو مطرح کرد راحت گفت حقوق رو میخوام ؟؟؟ بعد حقوق شامل چیا بود 

یکیش حق طلاق 

تحصیل 

خروج از کشور 

حضانت 

و اشتغال  

به جز اینا بود ؟

یعنی مادرت فکر میکنن زن ها عقل ندارن؟ مشورت از افراد دیگه بگیر عزیزم. فکرایی که میکنی کاملا منطقین. شما امروزی و باهوش فکر میکنی. 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬